Από Ελένη Μήτση

Καθημερινά μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 βλέπουμε να προβάλλεται η ''Κλινική'' μια σειρά, που αφηγείται ιστορίες με ιατρικό περιεχόμενο. Αφού λοιπόν, είδαμε τον Χάρη να παίρνει εξιτήριο μετά από μία μεταμόσχευση, την Τετάρτη 14/9 μια νέα ιστορία θα έρθει να καθηλώσει το κοινό.

Όλα όσα θα δούμε στη σειρά ''Κλινική'' την Τετάρτη 14/9

Η Ελευθερία (38) βρίσκεται στην Κλινική γιατί όταν ήταν με τον γιατρό Πασχάλη (40) σε ένα ξενοδοχείο, ζαλίστηκε και έκανε εμετό. Στην Κλινική φτάνει και ο σύζυγός της, ο Άγγελος (43) που έρχεται σε δύσκολη θέση όταν μαθαίνει για την απιστία της γυναίκας του.

Λίγα λόγια για την Κλινική

Γιατροί και νοσηλευτές παίρνουν αποφάσεις ζωής και θανάτου, αλλά δεν σηκώνουν ποτέ τα χέρια ψηλά. Ο σκοπός τους είναι να σώζουν ζωές δίνοντας καθημερινές μάχες.

Η Κλινική ΑΝΤ1

Όλοι προσπαθούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της δουλειάς, αλλά και στα δεδομένα τής, συχνά, πολύπλοκης προσωπικής τους ζωής. Στη σειρά παίζουν οι: Βασιλική Βλάχου, Πέτρος Ιωάννου, Γεράσιμος Κατσανέας, Φιλίππα Κουτούπα, Ολγα Κυπριώτου, Βερονίκη Κυριακοπούλου, Ανδρέας Κωνσταντινίδης, Βασίλης Λέμπερος, Εύη Μητσοπούλου, Βασίλης Πουλάκος, Ελενα Σαλαμπάση, Μάυ Χάνα, Απόστολος Χατζής.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Κλινική: Τα προβλήματα ενός ζευγαριού λόγω μιας αποτυχημένης τεχνητής γονιμοποίησης

Κλινική: Ένας ειδικευόμενος γιατρός θα έρθει αντιμέτωπος με το φλερτ ασθενούς