Από Ελένη Μήτση

Τη Δευτέρα 12/9 αναμένεται να προβληθεί άλλο ένα επεισόδιο για τη σειρά του ΑΝΤ1 ''Κλινική'', η οποία αποτελείται από αυτοτελή επεισόδια. Έτσι λοιπόν, αφού είδαμε τα προβλήματα, που αντιμετώπισε ένα ζευγάρι λόγω μιας αποτυχημένης τεχνητής γονιμοποίησης, νέες ιστορίες ανθρώπων δώσουν τα δικά του μηνύματα.

Όλα όσα θα δούμε στην Κλινική την Δευτέρα 12/9

Στο σημερινό επεισόδιο της scripted reality σειράς τα περιστατικά που θα απασχολήσουν με τις αυτοτελείς ιστορίες τους είναι τα ακόλουθα: Η Αναστασία (25), φτάνει στην Κλινική χτυπημένη στο στήθος από το άλογο της οικογενείας συνοδευόμενη από την αδερφή της Μάρα (35). Η κατάσταση είναι κρίσιμη και πρέπει να χειρουργηθεί άμεσα. Κατά τη διάρκεια της ανάρρωσης, η Αναστασία μαθαίνει τελικά τι συμβαίνει με το άλογο και έρχεται σε αντιπαράθεση με την αδερφή της, πράγμα που τελικά θα τις ενώσει.

Η Χάρις (30), η φίλη του Τραυματιοφορέα Λάμπρου, φτάνει στην Κλινική γιατί έχει πυρετό, βήχα και έναν ελαφρύ πόνο στον λαιμό. Ο ειδικευόμενος γιατρός, Ιωάννης Μαθιουδάκης που θα αναλάβει να διαγνώσει την κατάσταση της υγείας της θα έρθει σε πολύ δύσκολη θέση λόγω του έντονου φλέρτ της.

Ο Ρένος (28) φτάνει στα επείγοντα με έντονα συμπτώματα δηλητηρίασης αμέσως μετά το ταξίδι του μέλιτος που πήγε στη Δομινικανή Δημοκρατία με τη γυναίκα του. Η πληροφορία ότι δοκίμασε να φάει ένα τροπικό ψάρι δικαιολογούν τα συμπτώματα που έχει. Στην πορεία όμως θα αποκαλυφθεί ότι υπεύθυνος για την κατάσταση του δεν είναι το τροπικό ψάρι, αλλά η αφοσιωμένη του σύζυγος.

Λίγα λόγια για την Κλινική

Γιατροί και νοσηλευτές παίρνουν αποφάσεις ζωής και θανάτου, αλλά δεν σηκώνουν ποτέ τα χέρια ψηλά. Ο σκοπός τους είναι να σώζουν ζωές δίνοντας καθημερινές μάχες.

Η Κλινική ΑΝΤ1

Όλοι προσπαθούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της δουλειάς, αλλά και στα δεδομένα τής, συχνά, πολύπλοκης προσωπικής τους ζωής. Στη σειρά παίζουν οι: Βασιλική Βλάχου, Πέτρος Ιωάννου, Γεράσιμος Κατσανέας, Φιλίππα Κουτούπα, Ολγα Κυπριώτου, Βερονίκη Κυριακοπούλου, Ανδρέας Κωνσταντινίδης, Βασίλης Λέμπερος, Εύη Μητσοπούλου, Βασίλης Πουλάκος, Ελενα Σαλαμπάση, Μάυ Χάνα, Απόστολος Χατζής.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Κλινική: Νομίζουν ότι λέει ψέματα όμως πάσχει από καρδιακή... - Οι νέες περιπτώσεις που θα δούμε σήμερα (6/9)

Κλινική (7/9): Ήταν έτοιμη να τον χωρίσει αλλά οι εξετάσεις του θα την κάνουν να μετανιώσει - Οι νέοι ασθενείς της σειράς