Από Ελένη Μήτση

Οι εξελίξεις στη ''Κλινική'', τη σειρά που προβάλλει καθημερινά ο ΑΝΤ1 αναμένεται να είναι καταιγιστικές και την Τρίτη 13/9 μιας και στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε έναν ειδικευόμενο γιατρό να έρχεται σε δύσκολη από το φλερτ μιας ασθενούς.

Όλα όσα θα δούμε στην ''Κλινική'' την Τρίτη 13/9

Ο Χάρης (35) περιμένει το εξιτήριο με ανυπομονησία που επιτέλους, θα μπορέσει να ζήσει μια ζωή φυσιολογική μαζί με τη γυναίκα του Μάρθα (34) μετά τη μεταμόσχευση νεφρού στην οποία υποβλήθηκε εκείνος.

Λίγα λόγια για την Κλινική

Γιατροί και νοσηλευτές παίρνουν αποφάσεις ζωής και θανάτου, αλλά δεν σηκώνουν ποτέ τα χέρια ψηλά. Ο σκοπός τους είναι να σώζουν ζωές δίνοντας καθημερινές μάχες.

Η Κλινική ΑΝΤ1

Όλοι προσπαθούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της δουλειάς, αλλά και στα δεδομένα τής, συχνά, πολύπλοκης προσωπικής τους ζωής. Στη σειρά παίζουν οι: Βασιλική Βλάχου, Πέτρος Ιωάννου, Γεράσιμος Κατσανέας, Φιλίππα Κουτούπα, Ολγα Κυπριώτου, Βερονίκη Κυριακοπούλου, Ανδρέας Κωνσταντινίδης, Βασίλης Λέμπερος, Εύη Μητσοπούλου, Βασίλης Πουλάκος, Ελενα Σαλαμπάση, Μάυ Χάνα, Απόστολος Χατζής.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Κλινική (7/9): Ήταν έτοιμη να τον χωρίσει αλλά οι εξετάσεις του θα την κάνουν να μετανιώσει - Οι νέοι ασθενείς της σειράς

Κλινική: Τα προβλήματα ενός ζευγαριού λόγω μιας αποτυχημένης τεχνητής γονιμοποίησης