Από Ελένη Μήτση

Οι εξελίξεις για την αγαπημένη σειρά του κοινού ''Τρία μίλια'', που έκανε πρεμιέρα τη Δευτέρα 12/9 θα είναι σίγουρα καταιγιστικές και στη συνέχεια και μάλιστα στο επεισόδιο της Τρίτης 12/9 αφού είδαμε Φωτεινή και Μιχάλη να έρχονται αντιμέτωποι με μια δυσάρεστη έκπληξη.

Οι εξελίξεις για τα Τρία Μίλια στο επεισόδιο της Τρίτης 13/9

Το στικάκι, που περιέχει στοιχεία για τις παρανομίες του Βασίλη, αποτελεί τη μόνη ελπίδα της Φωτεινής να τον αντιμετωπίσει, αλλά έχει εξαφανιστεί. Άφαντη παραμένει και η Κλειώ και αυτό έχει φέρει τον Τίμο στα πρόθυρα νευρικής κρίσης. Η ανησυχία του εντείνεται, διότι δεν απαντάει στις κλήσεις του, αλλά ούτε στις κλήσεις του Πέτρου.

Τρία μίλια

Η Κλειώ έχει αποφασίσει να διανυκτερεύσει στην κλινική και μόνο η Ελένη ξέρει πού βρίσκεται. Οι δύο αδερφές περνάνε το βράδυ η μία δίπλα στην άλλη και η σχέση τους δυναμώνει. Η Λίζα συνεχίζει να απολαμβάνει τη φιλοξενία τού Ευθύμη, η οποία περιλαμβάνει και διάφορες εναλλακτικές μεθόδους για να ξεπεράσει τις κρίσεις πανικού. Μένοντας όμως στο σπίτι του, ανακαλύπτει και κάποια μυστικά του.

Η Φωτεινή και ο Μιχάλης ανακοινώνουν στον Στέφανο ότι θα στηρίξουν τα σχέδιά του για την κλινική. Λίγο αργότερα, ο επενδυτής Βασίλης Μερκίνης φτάνει στο νησί και τότε η Φωτεινή και ο Μιχάλης βάζουν σε εφαρμογή το πραγματικό τους σχέδιό.

Οι δύο νέοι χαρακτήρες που εισβάλουν στην σειρά με πολλές ανατροπές και συμπτώσεις

Ανατροπές, μυστήριο και πολλές εκπλήξεις περιμένουν τους κατοίκους στην Δρακόνησο, καθώς τα πρόσωπα που θα εισβάλουν στην σειρά Τρία Μίλια (δείτε εδώ το super αποκλειστικό για την Φωτεινή) στον δεύτερο κύκλο της σεζόν, θα ανακατέψουν περισσότερο την "τράπουλα" της πλοκής της υπόθεσης. Οι ήρωες θα έρθουν αντιμέτωποι με μεγάλες αλλαγές αλλά και με καταστάσεις από το παρελθόν τους.

Στο δεύτερο κύκλο λοιπόν της σειράς, προστίθενται δύο νέα πρόσωπα, η οινολόγος Μάνια Φιλίππου και ο ταχυδρόμος Χρόνης Αποστόλου, οι οποίοι φέρνουν μαζί τους νέες εξελίξεις και πολλές συμπτώσεις...

Χρόνης Αποστόλου, ο ταχυδρόμος

Ο Χρόνης είναι από το διπλανό νησί, ωστόσο βρίσκεται εδώ και χρόνια στην Δρακόνησο, με αποτέλεσμα πλέον να είναι ο μοναδικός ταχυδρόμος του νησιού και να είναι όλη την μέρα από εδώ και από εκεί, καταλήγοντας κουτσομπόλης και περίεργος. Κάθε φορά που παραδίδει κάτι δεν φεύγει αν δεν μάθει το περιεχόμενό του, αλλά πάντα είναι πρόθυμος να βοηθήσει σε όλα, και μέσα σε όλα αυτά έχει μία έκδηλη αδυναμία στη μητέρα του, την οποία θεωρεί την εξυπνότερη και σοφότερη γυναίκα του κόσμου!

Μάνια Φιλίππου, η οινολόγος

Μια δυναμική γυναίκα, που κατάγεται από το νησί, ωστόσο έχει σπουδάσει στη Γαλλία οινολογία και επέστρεψε για να αναλάβει την οικογενειακή επιχείρηση, και η οποία θα γίνει πολύ καλή φίλη με τη Φωτεινή, η μία θαυμάζει την άλλη μέχρι να εμφανιστεί ο Μιχάλης, από τον οποίο γοητεύεται μόλις τον γνωρίζει, και έτσι δεν ξέρουμε για πόσο ακόμη θα είναι φίλες.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Τρία Μίλια - αποκλειστικό: Η Φωτεινή σε θανάσιμο κίνδυνο! Ο Τίμος καταστρέφει τον Γεράσιμο

Τρία Μίλια: Ο Μιχάλης και η Φωτεινή σχεδιάζουν την εξόντωση του Βασίλη