Από Ελένη Μήτση

Oι εξελίξεις για το νέο επεισόδιο της σειράς ''Τρία Μίλια'' θα είναι πολύ σημαντικές για όσους παρακολουθήσουν τη σειρά την Τετάρτη 14/9. Πιο αναλυτικά, στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε τη Φωτεινή να παίρνει στα χέρια της ένα στικάκι, με το οποίο θα μπορέσει να αποκαλύψεις τις παρανομίες του Μιχάλη...

Όσα θα δούμε στα ''Τρία Μίλια'' την Τετάρτη 14/9

Ο Μιχάλης και η Φωτεινή ετοιμάζονται για τη συνάντησή τους με τον Βασίλη, χωρίς να έχουν μεγάλη αυτοπεποίθηση για το σχέδιό τους. Ο Γεράσιμος ειδοποιεί τον Μιχάλη ότι η μητέρα του έπαθε μια κρίση αμνησίας, που αυτή τη φορά φαίνεται ακόμα πιο σοβαρή. Όταν, όμως, ο Μιχάλης και η Φωτεινή φτάνουν στο σπίτι, η συμπεριφορά της Κάτιας τούς φαίνεται φυσιολογική.

Ο Ευθύμης επιστρέφει και βρίσκει τη Λίζα να ψάχνει τα βιβλία του. Αυτό του κινεί υποψίες, αλλά εκείνη προσπαθεί να δικαιολογηθεί. Ο Κυριάκος λέει στη Δέσποινα να βγουν για φαγητό και η πρόσκληση εξελίσσεται σε ένα ρομαντικό πικ-νικ. Ο Τίμος, όμως, έχει βάλει να τους παρακολουθούν και μαθαίνει τις κινήσεις τους.

Ο Πέτρος και η Κλειώ ψάχνουν, με αγωνία, τον Νικόλα. Πηγαίνουν στο καΐκι του και εκεί τον βρίσκουν αναίσθητο. Ο Μιχάλης και η Φωτεινή φτάνουν στην επαγγελματική συνάντηση για την κλινική και εκεί ο Βασίλης συστήνεται στη Φωτεινή σα να την συναντάει για πρώτη φορά…

Οι δύο νέοι χαρακτήρες που εισβάλουν στην σειρά με πολλές ανατροπές και συμπτώσεις

Ανατροπές, μυστήριο και πολλές εκπλήξεις περιμένουν τους κατοίκους στην Δρακόνησο, καθώς τα πρόσωπα που θα εισβάλουν στην σειρά Τρία Μίλια (δείτε εδώ το super αποκλειστικό για την Φωτεινή) στον δεύτερο κύκλο της σεζόν, θα ανακατέψουν περισσότερο την "τράπουλα" της πλοκής της υπόθεσης. Οι ήρωες θα έρθουν αντιμέτωποι με μεγάλες αλλαγές αλλά και με καταστάσεις από το παρελθόν τους.

Στο δεύτερο κύκλο λοιπόν της σειράς, προστίθενται δύο νέα πρόσωπα, η οινολόγος Μάνια Φιλίππου και ο ταχυδρόμος Χρόνης Αποστόλου, οι οποίοι φέρνουν μαζί τους νέες εξελίξεις και πολλές συμπτώσεις...

Χρόνης Αποστόλου, ο ταχυδρόμος

Ο Χρόνης είναι από το διπλανό νησί, ωστόσο βρίσκεται εδώ και χρόνια στην Δρακόνησο, με αποτέλεσμα πλέον να είναι ο μοναδικός ταχυδρόμος του νησιού και να είναι όλη την μέρα από εδώ και από εκεί, καταλήγοντας κουτσομπόλης και περίεργος. Κάθε φορά που παραδίδει κάτι δεν φεύγει αν δεν μάθει το περιεχόμενό του, αλλά πάντα είναι πρόθυμος να βοηθήσει σε όλα, και μέσα σε όλα αυτά έχει μία έκδηλη αδυναμία στη μητέρα του, την οποία θεωρεί την εξυπνότερη και σοφότερη γυναίκα του κόσμου!

Μάνια Φιλίππου, η οινολόγος

Μια δυναμική γυναίκα, που κατάγεται από το νησί, ωστόσο έχει σπουδάσει στη Γαλλία οινολογία και επέστρεψε για να αναλάβει την οικογενειακή επιχείρηση, και η οποία θα γίνει πολύ καλή φίλη με τη Φωτεινή, η μία θαυμάζει την άλλη μέχρι να εμφανιστεί ο Μιχάλης, από τον οποίο γοητεύεται μόλις τον γνωρίζει, και έτσι δεν ξέρουμε για πόσο ακόμη θα είναι φίλες.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Τρία Mίλια: Σε κρίση η Φωτεινή - Μια δυσάρεστη έκπληξη θα ''σκάσει'' για εκείνη και τον Μιχάλη

Πρεμιέρα για τα Τρία Μίλια - Η τηλεθέαση που έκανε στο Star