Από TV24 Team

Η ήρεμη ζωή της Φωτεινής στα Τρία Μίλια θα ταραχθεί από την άφιξη του Βασίλη και της Αννας. Μπλεξίματα όμως θα έχει και ο Γεράσιμος, τα οποία θα διευθετήσει ο πιστός του συνεργάτης, Νικόλας. Τέλος, η κατάσταση υγείας της Κάτιας θα χειροτερέψει και το περιοδικό Tivi Σίριαλ έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

H Φωτεινή, προκειμένου να ηρεμήσει από τη σχέση της με τον Βασίλη Μερκίνη, μια σχέση στην Αθήνα που μόνο τοξικότητα έφερνε στη ζωή της, αποφάσισε να μετακομίσει στη Δρακόνησο και, όπως είδαμε στον πρώτο κύκλο, κατάφερε να διεκδικήσει ένα καλύτερο μέλλον για τη ζωή της (δείτε εδώ το trailer της σειράς).

Αρχικά δέθηκε με τον Ευθύμη, όμως στα τελευταία επεισόδια ήρθε πολύ κοντά με τον Μιχάλη. Την ίδια στιγμή η παρουσία τον Στέφανου, του μικρού αδελφού του Μιχάλη, την έκανε να συνειδητοποιήσει πως έχει μπει σε μια σωστή οικογένεια που μόνο το καλό της μπορεί να θέλει. Αυτό όμως διαψεύστηκε όταν ο τελευταίος κάλεσε στο νησί έναn φίλο του από την Αθήνα για να επενδύσει στην κλινική, στο πλαίσιο αναζήτησης κεφαλαίων.

Τρία Μίλια Στέφανος

Η Φωτεινή αντιμέτωπη με τον Βασίλη στα Τρία Μίλια

Οι ελπίδες τής Φωτεινής, που αρχικά είχε αναθαρρήσει για την πορεία της θέσης της, χάθηκαν όταν συνειδητοποίησε ότι ο φίλος αυτός δεν ήταν άλλος από τον Βασίλη, τον πρώην της. Τον άντρα που την έκανε να υποφέρει. O Βασίλης θα φτάσει στο νησί και τα πράγματα θα αρχίσουν να δυσκολεύουν για όλους. Κυρίως όμως για την ηρωίδα της σειράς, που θα αρχίσει να βλέπει μνήμες του παρελθόντος να ζωντανεύουν. Η Φωτεινή όμως δεν είναι η μόνη που θα δει τη ζωή της να αλλάζει.

Τρία Μίλια Βασίλης

Η Ελένη, η πρώην του Μιχάλη και κόρη του δημάρχου, πληγωμένη από τον χωρισμό της θα προσπαθήσει να κάνει κακό στη Φωτεινή, μειώνοντας την ικανότητά της ως γιατρός. Η Φωτεινή όμως δεν θ’ αργήσει να τα βγάλει πέρα μαζί της αφού στο πλευρό της θα έχει και την Κάτια, τη μητέρα του Μιχάλη και του Στέφανου. Η σκληρή γυναίκα της Δρακονήσου θα δει την κατάσταση της υγείας της να επιδεινώνεται και για να μην προβληματίσει τα παιδιά της και τον άντρα της θα ζητήσει βοήθεια από τη Φωτεινή. Αίσιο τέλος θα έχει και η σχέση του Ευθύμη με τη Λίζα. Οι δυο τους σύντομα θα συνειδητοποιήσουν πως ταιριάζουν και θα μείνουν μαζί.

Ο Τίμος καταστρέφει τον Γεράσιμο

Ο δήμαρχος του νησιού μαζί με έναν συνεργό θα προσπαθήσουν να εκτοπίσουν επαγγελματικά τον Γεράσιμο. Θα επισπεύσουν μια προκήρυξη διαγωνισμού για τη λειτουργία καραβιών στην ακτοπλοϊκή γραμμή του νησιού τους, καθώς όμως ο Γεράσιμος, μετά την οικονομική καταστροφή που έχει υποστεί η οικογένειά του, δεν θα έχει τα μέσα να δηλώσει συμμετοχή εγκαίρως, θα ζητήσει από τον Τίμο να καθυστερήσει όσο μπορεί τη διαδικασία. Ο Τίμος θα του υποσχεθεί να το κάνει, όμως οι προθέσεις του κάθε άλλο παρά αγνές θα είναι. Ο Νικόλας θα είναι αυτός που θ’ αντιληφθεί το άσχημο παιχνίδι του παίζει ο δήμαρχος και θα το μεταφέρει στο αφεντικό του, τον Γεράσιμο.

Τρία Μίλια Ελένη

Η Αννα φτάνει στο νησί με τον Βασίλη

Όπως είδαμε στα τελευταία επεισόδια του πρώτου κύκλου, όταν ο Βασίλης αποφάσισε να πάει στη Δρακόνησο για να μελετήσει από κοντά την πρόταση του Στέφανου, πρότεινε στην Αννα να πάει μαζί του και εκείνη δέχτηκε. Η Αννα θα φτάσει στη Δρακόνησο με τον άντρα που κατέστρεψε τη Φωτεινή και όταν οι δύο γυναίκες θα έρθουν σε επαφή, θα προκύψει φυσικά ένταση.

Η Αννα όμως, πέρα από το περιστατικό με τη Φωτεινή, θα έρθει σε δύσκολη θέση όταν έρθει αντιμέτωπη με πρόσωπα από το παρελθόν. Αξίζει να αναφερθεί ότι έχασε τον αδελφό της ταξιδεύοντας για Δρακόνησο και ο λόγος που πήρε την απόφαση να κάνει αυτό το ταξίδι με τον Βασίλη είναι κυρίως για να προσπαθήσει να ξεπεράσει την απώλειά της. Πρόσωπα και γεγονότα όμως του τόπου δεν θα την αφήσουν...

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ανανεωμένα στη δεύτερη σεζόν τα Τρία Μίλια - Μία αποχώρηση και δύο αφίξεις

Τρία Μίλια - Ευαγγελία Μουμούρη: «Η Δέσποινα αναγνωρίζει στον Κυριάκο την αγάπη...»