Από Πέννυ Μαστοράκου

Λίγες μόνο μέρες πριν την μεγάλη πρεμιέρα, η οποία πρόκειται να μας καθηλώσει μόνο και μόνο από την ιστορία του Νικόλα, ο Ορέστης Τζιόβας, ο οποίος θα συμμετέχει και εκείνος στην νέα δραματική σειρά του ΣΚΑΙ, Άγρια Γη, μίλησε στο Πρωινό μας το πρωί της Τετάρτης 14/9 και αποκάλυψε τα πάντα!

Οι δηλώσεις του Ορέστη Τζιόβα για την Άγρια Γη

«Είπα ναι στην Άγρια Γη για τους συνεργάτες, για τους ανθρώπους που τους ξέρω και τους εμπιστεύομαι. Στην σειρά είμαι ο πατέρας της Άννας Μαρίας Ηλιάδου, δεν έχουμε κάνει πολλά γυρίσματα μαζί. Έχουμε κάνει ένα και είναι πολύ καλή η συνεργασία μας μέχρι στιγμής. Στην σειρά υποδύομαι έναν ιδιωτικό ερευνητή» ανέφερε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός...

Οι χαρακτήρες της νέας σειράς του ΣΚΑΪ

Καθημερινοί άνθρωποι που δοκιμάζονται σε ακραίες καταστάσεις. Άνθρωποι ευαίσθητοι με ανάγκη για δικαίωση. Άνθρωποι σκληροί με δίψα για εκδίκηση. Αυτά είναι τα πρόσωπα της καθημερινής σειράς «Άγρια Γη» που έρχεται στο νέο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ (δείτε εδώ backstage φωτογραφίες από τα γυρίσματα της σειράς).

Όλγα Γρίβα (Ζέτα Δούκα)

Άγρια Γη Ζέτα Δούκα

Ιδιοκτήτρια του κτήματος «Άγρια Πλαγιά». Η Όλγα είναι μια φιλόδοξη και σκληρή γυναίκα που θέλει να ελέγχει τους πάντες γύρω της. Ο πλούτος και η εξουσία που απέκτησε ξαφνικά την κάνουν ακόμα πιο άπληστη και χειριστική. Με τον Αντώνη έχουν δυο παιδιά, την Ελπίδα και τον Αλέξη.

Αντώνης Καράς (Χριστόδουλος Στυλιανού)

Σύζυγος της Ολγας και διευθυντής της οικογενειακής επιχείρησης. Υπήρξε εύπορος όλη του τη ζωή και με τη γυναίκα του έχουν καταφέρει να γίνουν η μεγαλύτερη οικονομική δύναμη της περιοχής. Είναι καλός και ήρεμος, θετός πατέρας της Ελπίδας και πατέρας του Αλέξη.

Αρης Μάρκου (Στέφανος Μιχαήλ)

Άγρια Γη Στέφανος Μιχαήλ

Γενναίος και ευθύς. Διακεκριμένος στρατιωτικός που έχει γυρίσει όλο τον κόσμο με ειρηνευτικές αποστολές. Επιστρέφει στον τόπο που μεγάλωσε για να εκδικηθεί τον φόνο του πατέρα του και να διεκδικήσει ό,τι δικαιωματικά ήταν δικό του. Στην πορεία θα συναντήσει την παιδική του φίλη την Ελπίδα και από εκεί και έπειτα η σύγκρουση ανάμεσα στη δικαίωση και την αγάπη θα είναι αναπόφευκτη.

Ελπίδα Γρίβα (Παναγιώτα Βιτετζάκη)

Η Ελπίδα δεν ξεχνά πως στα δύσκολα παιδικά της χρόνια η ξένοιαστη παρέα με τον Αρη ομόρφαινε τις μέρες της κι έτσι δεν έπαψε ποτέ να τον αναζητά. Είναι παντρεμένη με τον Στέφανο και έχουν ένα γιο, τον Κωστή.

Στέφανος Ζαφειρίου (Πέτρος Σκαρμέας)

Γιατρός και σύζυγος της Ελπίδας. Μεγαλωμένος στο εξωτερικό, έρχεται στην Ελλάδα μετά τον θάνατο της μητέρας του. Κατηγορεί τον πατέρα του, τον Θωμά, για τα πάντα, αγνοώντας την αλήθεια.

Αλέξης Καράς (Γιώργος Κοσκορέλλος)

Ενα όμορφο, νέο αγόρι με σπουδές Νομικής. Η Ολγα έχει σχέδια για εκείνον και φροντίζει να τον βοηθήσει, ώστε άμεσα να ξεκινήσει την επαγγελματική του σταδιοδρομία.

Θωμάς Ζαφειρίου (Στράτος Τζώρτζογλου)

Άγρια Γη Στράτος Τζώρτζογλου

Πατέρας του Στέφανου, έζησε χρόνια σαν οικονομικός μετανάστης στην Ολλανδία. Προσπαθεί να
είναι καλός πατέρας, άλλα έχει κι εκείνος τα δικά του ένοχα μυστικά.

Αρετή Καρά (Σόφη Ζαννίνου)

Η Αρετή είναι η μητέρα του Αντώνη και πεθερά της Ολγας. Η αλήθεια είναι πως, αν και δεν τα πάει καθόλου καλά με τη νύφη της, λατρεύει τα εγγόνια της και τους έχει ιδιαίτερη αδυναμία.

Ρόζα Γρίβα (Λήδα Ματσάγγου)

Είναι αδελφή της Ολγας και ιδιοκτήτρια ενός μπαρ στην περιοχή. Η σχέση της με την αδελφή της είναι εχθρική.

Γιώργος Χαρίσης (Ορέστης Τζιόβας)

Ιδιωτικός ερευνητής και δεξί χέρι της Ολγας. Μαζί διατηρούν παράνομο δεσμό. Είναι χωρισμένος και έχει μια κόρη έφηβη, την Κατερίνα.

Μάνος Πεταλάς (Θανάσης Πατριαρχέας)

Φίλος του Αρη από την εφηβεία. Μαζί στο σχολείο και στον στρατό και μαζί επιστρέφουν στην «Πλαγιά».

Μιχάλης Μάρκου (Κώστας Φαλελάκης)

Ο Μιχάλης είναι ο αστυνόμος που αναλαμβάνει να διαλευκάνει την υπόθεση της οικογενειακής τραγωδίας που βρήκε τη Μυρτώ. Είναι θετός πατέρας του Αρη, για τον κόσμο όμως είναι ο πραγματικός του. Κρύβει ένα μυστικό που τον κάνει συνένοχο σε ένα έγκλημα.

Γρηγόρης Φωτιάδης (Νίκος Αρβανίτης)

Είναι ο επιστάτης στο κτήμα όπου ζει και εργάζεται χρόνια, ξέρει τους πάντες και τα πάντα.
Είναι παντρεμένος με την Αθηνά και μαζί έχουν ένα γιο, τον Βαγγέλη. Η ζωή του θα αλλάξει όταν ανακαλύψει μυστικά που έκρυβε η γυναίκα του.

Αθηνά Τσάμη (Ελενα Μαρσίδου)

Ζει χρόνια στο κτήμα και γνωρίζει κάποια απ’ τα μυστικά που κρύβουν οι άνθρωποί του.
Προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα στο σωστό και το καλό, να μεγαλώσει σωστά τον γιο της και να βοηθήσει να αποκατασταθεί η αλήθεια.

Βαγγέλης Φωτιάδης (Αλέξανδρος Δαβιλάς)

Ο νεαρός γιος του Γρηγόρη και της Αθηνάς. Εχει μεγαλώσει στην «Πλαγιά», αλλά δεν συμπαθεί καθόλου την Ολγα.

Μυρτώ Τσουκαλά (Μαρία Ζορμπά)

Μητέρα του Νικόλα και του Λεωνίδα. Είναι μια γλυκιά γυναίκα, πιστή και αφοσιωμένη σύζυγος και μητέρα.

Φιλιώ Μηλιώνη (Νικολέττα Βλαβιανού)

Η Φιλιώ είναι μητέρα του Γιώργου και μαγείρισσα στο εστιατόριο του Θωμά. Χήρα εδώ και πολλά χρόνια, υποστηρίζει την ηθική και τους καλούς τρόπους.

Ρένα Σερέτη (Ελενα Ασημακοπούλου)

Η Ρένα είναι νοσηλεύτρια και φίλη της Ελπίδας. Είναι παντρεμένη με τον Λουκά, με τον οποίο δεν έχουν καλή σχέση.

Λουκάς Σερέτης (Νικόλας Βασιλειάδης)

Ο Λουκάς προσπαθεί να απαγκιστρωθεί από την εξάρτησή του στο αλκοόλ, τις περισσότερες φορές όμως αποτυγχάνει.

Χρήστος Τσακίρης (Ιβάν Σβιτάιλο)

Ενας αδίστακτος άνθρωπος, μαριονέτα της Ολγας. Χρόνια μετά εμφανίζεται μπροστά του ο άνθρωπος του οποίου κατέστρεψε τη ζωή. Ο Αρης.

Αννα Ασημάκου (Νάστια Βραχάτη)

Η νεαρή δασκάλα, αγαπητό πρόσωπο σε όλη την κοινότητα, βοηθάει όπου και όποιον χρειαστεί και η συμβολή της είναι πάντα θεραπευτική.

Κατερίνα Χαρίση (Αννα - Μαρία Ηλιάδου)

Η κόρη του Γιώργου και εγγονή της Φιλιώς.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Άγρια Γη: Σκηνές που ''κόβουν'' την ανάσα - Κυκλοφόρησε το επίσημο trailer της σειράς

Άγρια Γη: Η πρώτη ανάγνωση του σεναρίου των ηθοποιών της νέας σειράς του ΣΚΑΪ