Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η καθημερινή δραματική σειρά «Άγρια Γη» έρχεται στην οθόνη του ΣΚΑΪ την ερχόμενη σεζόν και οι ηθοποιοί και συντελεστές της σειράς συναντήθηκαν πριν από μερικές μέρες για την πρώτη ανάγνωση σεναρίου. Η συνάντηση έγινε σε μία υπέροχη τοποθεσία στο Τατόι, όπου θα πραγματοποιηθεί και μεγάλο μέρος των γυρισμάτων, αφού αποτελεί βασικό χώρο της ιστορίας.

Όταν η δύναμη της εκδίκησης συγκρούεται με τη δύναμη της αγάπης, οι καταστάσεις γίνονται ακραίες, οι ανθρώπινες σχέσεις δοκιμάζονται και τα καλά κρυμμένα μυστικά κινδυνεύουν να αποκαλυφθούν (δείτε εδώ ποιες θα είναι οι σειρές που θα παρακολουθήσουμε του χρόνου στην τηλεόραση).

Άγρια Γη ηθοποιοί

Άγρια Γη Τζιόβας, Βλαβιανού, Ηλιάδου

Η σεναριογράφος Μαρία Γεωργιάδου και ο σκηνοθέτης Χάρης Μαζαράκης έδωσαν τις πρώτες κατευθύνσεις και οι ηθοποιοί με όρεξη και λαχτάρα για δημιουργία αλλά και ανυπομονησία για το νέο ξεκίνημα διάβασαν το σενάριο του 1ου επεισοδίου.

Άγρια Γη ΣΚΑΙ

Η «άγρια ομορφιά» της σειράς είδε το πρώτο φως, οι ιστορίες ξετυλίχθηκαν, οι χαρακτήρες βγήκαν στην επιφάνεια, και όλοι ήταν ενθουσιασμένοι και έτοιμοι για το πρώτο «πάμε» που θα ακουστεί τις επόμενες μέρες.

Άγρια Γη Ζέτα Δούκα

Άγρια Γη: Δραματική καθημερινή σειρά. Έρχεται, στο νέο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ.

Άγρια Γη Μαρία Γεωργιάδου Ζέτα Δούκα

Οι πρωταγωνιστές της σειράς «Άγρια Γη» του ΣΚΑΪ

Πρωταγωνιστούν: Ζέτα Δούκα (Όλγα Γρίβα), Στέφανος Μιχαήλ (Άρης Μάρκου), Παναγιώτα Βιτετζάκη (Ελπίδα Γρίβα), Ορέστης Τζιόβας (Γιώργος Χαρίσης), Θανάσης Πατριαρχέας (Μάνος Πεταλάς), Λήδα Ματσάγγου (Ρόζα Γρίβα), Χριστόδουλος Στυλιανού (Αντώνης Καράς), Κώστας Φαλελάκης (Μιχάλης Μάρκου), Νίκος Αρβανίτης (Γρηγόρης Φωτειάδης), Στράτος Τζώρτζογλου (Θωμάς Ζαφειρίου), Νικολέττα Βλαβιανού (Φιλιώ Μηλιώνη), Ελένη Μαρσίδου (Αθηνά Τσάμη), Έλενα Ασημακοπούλου (Ρένα Σερέτη), Γιώργος Κοσκορέλλος (Αλέξης Καράς), Αλέξανδρος Δαβιλάς (Βαγγέλης Φωτειάδης), Πέτρος Σκαρμέας (Στέφανος Ζαφειρίου), Νικόλας Βασιλειάδης (Λουκάς Κεχαγιάς), Άννα Μαρία Ηλιάδου (Κατερίνα Χαρίση), κ.ά.

Άγρια Γη Στέφανος Μιχαήλ

  • Στο ρόλο της Μυρτώς: Μαρία Ζορμπά
  • Στο ρόλο της Αρετής: Σόφη Ζαννίνου
  • Σενάριο: Μαρία Γεωργιάδου
  • Σκηνοθεσία: Χάρης Μαζαράκης, Λίνος Χριστοδούλου

Άγρια Γη ανάγνωση σεναρίου

Επιμέλεια παραγωγής: Ναταλί Γετιμιάν

Εκτέλεση Παραγωγής: Pedio Productions

Executive Producer: Σταύρος Καπελούζος

Το πρώτο trailer της σειράς

Ο Άρης, γυρίζει στην «Άγρια Γη» και πιάνει το νήμα της ζωής του ξανά. Μόνο που για να ενώσει τις άκρες του που κόπηκαν, θα πρέπει να σκάψει βαθιά και να τιμωρήσει αυτήν που έφταιξε. Τη γυναίκα που άρπαξε την περιουσία του και του στέρησε τον μικρό του αδερφό, την Όλγα. Επιστρέφει στο κτήμα των γονιών του, πλημμυρισμένος νοσταλγία και μνήμες - κάποιες απ’ αυτές όμορφες και πάντα ζωντανές... Στιγμές με τους γονείς του, το άλογό του και την παιδική του φίλη, την Ελπίδα, την κόρη της γυναίκας που ευθύνεται για όλα

Ο Άρης ξαναβλέπει την Ελπίδα, παντρεμένη πια και με παιδί. Όταν φτάνει στον τόπο του και χωρίς να το επιλέγει, γίνεται το πεπρωμένο της. Το ίδιο όμως κι εκείνη γι’ αυτόν. Γίνεται η δύναμη που θα μπορούσε να τον επαναφέρει σ’ αυτό που είναι στ’ αλήθεια, στον άντρα που θέλει να αγαπήσει, να αγαπηθεί και να αφήσει το βαρύ φορτίο της εκδίκησης πίσω του...

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Παράδεισος των Κυριών: Η υπόθεση και οι χαρακτήρες της νέας σειράς του ALPHA

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Τα νέα πρόσωπα που μπαίνουν στη σειρά