Από TV24 Team

Ευτυχισμένο θα είναι το φινάλε για όλες τις γυναίκες της τουρκικής σειράς του ΣΚΑΪ «Απιστος» αφού όλες θα δουν, μετά από πολλά δεινά που πέρασαν, τα όνειρά τους να πραγματοποιούνται! Όσο για την Ντερίν, επιτέλους η τύχη θα της χαμογελάσει (δείτε εδώ τι θα συμβεί στην Ασιγιά).

Ήταν το τραγικό πρόσωπο της ιστορίας της σειράς. Μπήκε χωρίς να το γνωρίζει ανάμεσα σ’ ένα παντρεμένο ζευγάρι και αφού διεκδίκησε τον παράνομο έρωτά της με τον άντρα που αγάπησε, τον παντρεύτηκε, έκανε παιδί μαζί του και του έδωσε και μεγάλη εξουσία τόσο σε κοινωνικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο, στη συνέχεια εκείνος παραδέχεται πως ποτέ δεν την αγάπησε!

Η Ντερίν χάνει το μυαλό της και δεν μπορεί να πιστέψει όσα ακούει. «Δεν μπορεί! Μη με αφήνεις σε παρακαλώ», του λέει και πέφτει στα πόδια του. Εκείνος επιμένει: «Δεν κατάφερα να σε αγαπήσω ποτέ όπως εκείνη! Ήσουν απλά το αποκούμπι μου για να μπορέσω να ξεπεράσω την Ασιγιά, αλλά δεν μπόρεσα. Θα διεκδικήσω να μείνω στη ζωή της μέχρι να με συγχωρέσει», της ομολογεί και μαζεύει τα πράγματά του για να φύγει. Όμως, η Γκιονούλ του έχει κάνει μήνυση πως κατέκλεψε την περιουσία τους και εκείνος καταλήγει στη φυλακή.

Η Ντερίν μετά τη σύλληψη του Βολκάν και σε κατάσταση σοκ από την παραδοχή του πως δεν την αγαπάει και πως τόσα χρόνια τη χρησιμοποιούσε απλά για να κάνει την Ασιγιά να ζηλέψει, σε κατάσταση σοκ παίρνει το αμάξι και φεύγει. Τηλεφωνεί στην Ασιγιά: «Εκείνη τη μέρα εμείς έπρεπε να πεθάνουμε και όχι ο Βολκάν! Όμως σήμερα θα επιστρέψω σ’ εκείνη τη μέρα και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους», της λέει και της το κλείνει.

Το τέλος της Ντερίν στον Άπιστο

Η Ασιγιά, που καταλαβαίνει πως κάτι κακό θα συμβεί, ξεκινάει να πάει στο μέρος εκείνο που είχαν πέσει από τον γκρεμό και οι δύο. Η Ντερίν βρίσκεται στην άκρη και είναι έτοιμη να αυτοκτονήσει πιστεύοντας πως σε μια άλλη ζωή ο Βολκάν θα την αγαπάει πραγματικά! «Η κόρη σου σε έχει ανάγκη», της λέει η Ασιγιά και καταφέρνει πριν γίνει το κακό να τη σώσει.

Άπιστος Ντερίν

Τότε η Ντερίν συνειδητοποιεί πως η Ασιγιά τη σώζει για δεύτερη φορά στο ίδιο ακριβώς σημείο και κλαίει στην αγκαλιά της. Η κοπέλα βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και οι γιατροί αποφασίζουν να την κρατήσουν στο ψυχιατρείο. Η Γκιονούλ είναι σε απόγνωση και ευχαριστεί την Ασιγιά που έσωσε το παιδί της.

Ένα μήνα αργότερα, η μέρα για να βγει η Ντερίν από το ψυχιατρείο έχει έρθει και η Γκιονούλ είναι εκεί για να την παραλάβει. «Ο Ονούρ ήρθε;», ρωτάει τη μητέρα της και εκείνη της απαντάει: «Δεν έφυγε καθόλου. Σε περίμενε». Αμέσως μετά η κοπέλα πάει να βρει την Ασιγιά για να την ευχαριστήσει που την έσωσε.

Τρεις μήνες μετά, ο Ονούρ κάνει πρόταση γάμου στην Ντερίν ενώ τρώνε όλοι μαζί και με τη μικρή Ζεϊνέπ, η οποία δείχνει να τον συμπαθεί. Η Ντερίν είναι πια ευτυχισμένη και έχει αφήσει για πάντα πίσω της το κακό παρελθόν, ενώ έχει αποκαταστήσει τις σχέσεις της με την Ασιγιά.

Περισσότερα στο περιοδικό TiViSirial που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1 ευρώ.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο Tv-24.gr

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Άπιστος: Τραγικές ώρες για την Ασιγιά και τον Βολκάν - Στο νοσοκομείο ο...

Άπιστος: Αναδιατάξεις στο κανάλι του ΣΚΑΪ - Αλλάζει ώρα η τούρκικη σειρά