Από Ελένη Μήτση

Μπορεί να έγινε γνωστό, πως ο ''Άπιστος'' άλλαξε ώρα προβολής, αλλά επειδή επίσης έγινε γνωστό πως η σειρά φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της κανείς δε θα χάσει τα τελευταία επεισόδια. Έτσι λοιπόν, αφού είδαμε ότι ο Βολκάν βρίσκεται δέσμιος των ύπουλων παιχνιδιών της Ντερίν, την Τετάρτη 14/9 θα έχει κάποιες αντιδράσεις...

Όσα θα δούμε στη σειρά ''Άπιστος'' την Τετάρτη 14/9

Η ζήλεια του Βολκάν κορυφώνεται, καθώς φτάνει η παραμονή της Πρωτοχρονιάς κι εκείνος βυθίζεται στη μοναξιά του. Ένα απρόσμενο και τραγικό περιστατικό, όμως, θα τον ταρακουνήσει και θα του υπενθυμίσει πως η οικογένεια είναι το μόνο πράγμα που αξίζει στη ζωή.

Μόλις περάσει τον κίνδυνο, η περιπέτεια του Αλί προξενεί νέα προβλήματα στην Ασιγιά και τον Βολκάν. Ένας άγνωστος σε αυτούς άνδρας, θα θελήσει να εκμεταλλευτεί την κατάσταση με τον χειρότερο τρόπο.

Αυτό είναι το τέλος της χαροκαμένης Γκιονούλ

Λίγο πριν το μεγάλο φινάλε της καθημερινής σειράς του ΣΚΑΙ, Άπιστος, που μας έχει καθηλώσει για τα καλά μιας και σε κάθε επεισόδιο οι εξελίξεις ανατρέπουν τα πάντα, γίνεται γνωστό πως τελειώνουν οι περισσότεροι από τους χαρακτήρες που με την ερμηνεία τους άφησαν ανεξίτηλο σημάδι στους τηλεθεατές.

Ένας από τους χαρακτήρες που έχουμε αγαπήσει ιδιαίτερα, κυρίως για όσα τραβάει σε όλη την ιστορία είναι η μητέρα της Ντερίν, Γκιονούλ, η οποία σε όλα τα επεισόδια προσπαθεί να σταθεί βράχος πλάι στην κόρη της, η οποία χάνει σταδιακά την αξιοπρέπεια της αλλά και την ψυχική της υγεία με τα παιχνίδια του Βολκάν.

Μετά τον θάνατο του Χαλούκ, έρχονται τα πάνω κάτω στην σειρά καθώς ο Βολκάν κληρονομεί τα πάντα ως γαμπρός του, και η Γκιονούν αναλαμβάνει δράση προκειμένου να τον απομακρύνει από τις ζωές τους μια και καλή για πάντα, καθώς έχει αντιληφθεί το κακό που κάνει στο παιδί της.

 Αυτό είναι το τέλος της χαροκαμένης Γκιονούλ

Μάλιστα από εκεί που σκοπός της είναι να καταστρέψει την Ασιγιά, καθώς την θεωρεί υπεύθυνη για τον θάνατο του συζύγου της αντιλαμβάνεται πως εχθρός της δεν ήταν εκείνη αλλά ο Βολκάν, καθώς η Ασιγιά σώζει την κόρη της από την αυτοκτονία!

Μόλις η Ντερίν γίνεται καλά η Γκιονούλ την αγκαλιάζει σφιχτά, και δηλώνει στην Ασιγιά πως της χρωστά ευγνωμοσύνη και όλοι μαζί γίνονται μια ενωμένη οικογένεια! Στο τέλος της σειράς και αφού τα έχει τακτοποιήσει όλα, την βλέπουμε να κάνει διακοπές, παρέα με την Τσαβιντάν!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Άπιστος: Ο θάνατος που θα ανατρέψει τα πάντα και θα κάνει πάμπλουτο τον Βολκάν

Άπιστος: Η λύτρωση πλησιάζει για όλο το κακό που της έχουν κάνει - Αυτό είναι το τέλος της χαροκαμένης Γκιονούλ