Από TV24 Team

Πέρα από το τι θα συμβεί στο σημερινό 14/9 επεισόδιο (δείτε εδώ) το ρεπορτάζ του Tv-24.gr δεν σταματάει εδώ! Γνωρίζουμε το τέλος των γυναικών της σειράς Άπιστος και εννοείται πως θα σας το αποκαλύψουμε...

Ξεκινάμε από την πρωταγωνίστρια του Άπιστου...

Η Ασιγιά φεύγει στο Λονδίνο

Οσο ο Βολκάν βρισκόταν στη φυλακή και η Ντερίν στο ψυχιατρείο, η Ασιγιά προσπάθησε να βάλει ξανά τη ζωή της σε τάξη. Χωρίς κάποιο σύντροφο στο πλευρό της, έδωσε προτεραιότητα στον μονάκριβο γιο της και στη δουλειά της. Ο Αλί μετά την αποφοίτησή του θα φύγει στο Λονδίνο για σπουδές και η Ασιγιά βρίσκει την ευκαιρία να κάνει μια νέα αρχή μακριά από όλους και όλα. Ο Βολκάν αποφυλακίζεται, αλλά δεν βρίσκεται κανείς εκεί για να τον παραλάβει και νιώθει πιο μόνος από ποτέ.

Από την Γιάννα Παπανικολάου

Παράλληλα όλοι του οι λογαριασμοί είναι μπλοκαρισμένοι και δεν έχει καθόλου χρήματα. Στη γιορτή για την αποφοίτηση του Αλί και του Ντεμίρ το χαρούμενο κλίμα χαλάει ο ίδιος ο Βολκάν που εμφανίζεται απρόσκλητος και ουρλιάζει επειδή ο Ονούρ κρατάει τη Ζεϊνέπ στην αγκαλιά του. Ο Αλί θυμώνει μαζί του: «Δεν θέλω να σε ξαναδώ, φύγε», του φωνάζει και η Ντερίν τον πλησιάζει και του λέει:

Αυτό είναι το τέλος της Ασιγιά

«Είσαι έξω από τη φυλακή γιατί το αποφάσισα εγώ και όχι γιατί είσαι αθώος. Και ήθελα να βγεις έξω, γιατί τώρα δεν θα έχεις τίποτα! Εκεί τουλάχιστον είχες ένα κρεβάτι κι ένα πιάτο φαγητό! Συγχαρητήρια λοιπόν, γιατί μόλις κατέστρεψες την αποφοίτηση του γιου σου. Και να ξέρεις πως σε απάτησα με τον Ονούρ». Η Ασιγιά τον αρπάζει και πάνε παραδίπλα να μιλήσουν: «Είσαι απαράδεκτος! Μυαλό δεν έβαλες! Ποιος σε κάλεσε και ήρθες; Είσαι ανεπιθύμητος πια», του λέει και του αποκαλύπτει πως πούλησε το σπίτι και πως όταν ο Αλί φύγει στο Λονδίνο θα τον ακολουθήσει και εκείνη. Στη συνέχεια τον πηγαίνει σ’ ένα σπίτι να μείνει και του αφήνει κρυφά χρήματα για το ενοίκιο. Ο Βολκάν έμεινε εντελώς μόνος του με μόνη του συντροφιά το παρελθόν και τη θύμηση της Ασιγιά.

Από την άλλη εκείνη, χαρούμενη πια και ευτυχισμένη, είναι στο αεροπλάνο και ετοιμάζεται να πάει να συναντήσει τον Αλί: «Σε περίπου έξι ώρες θα είμαι στο Λονδίνο. Θα τα πούμε σύντομα γιε μου, σ’ αγαπώ», του λέει.

Περισσότερα στο περιοδικό TiViSirial που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1 ευρώ.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο Tv-24.gr

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Άπιστος: Αναδιατάξεις στο κανάλι του ΣΚΑΪ - Αλλάζει ώρα η τούρκικη σειρά

Αποκλειστικό: Θρήνος στον Άπιστο - Νεκρός ο...