Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Το καλοκαίρι πέρασε, η θερμοκρασία έχει αρχίσει σιγά σιγά να υποχωρεί και οι συνδρομές του Netflix έχουν πάρει «φωτιά». Την ώρα που η νέα τηλεοπτική έχει ξεκινήσει και οι πρεμιέρες εκπομπών και σειρών διαδέχονται η μία την άλλη (δείτε εδώ πότε ξεκινάει ο Σασμός).

Κάπως έτσι κάναμε μία μικρή έρευνα και εντοπίσαμε 3 απολαυστικές σειρές που αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο Top 10 του ελληνικού Netflix.

Κωμωδίες και ιστορικά δράματα για το φθινόπωρο στο Netflix

The Crown

Μα πώς θα μπορούσαμε να μην ξεκινήσουμε με τη σειρά που έχει γίνει viral όσο καμία άλλη την τελευταία εβδομάδα. Το σίριαλ που περιγράφει με λεπτομέρεια τη ζωή και τη δράση της Βασίλισσας Ελισάβετ από τη μέρα που παντρεύτηκε τον Φίλιππο. Η σειρά έχει διακόψει τα γυρίσματα προς το παρόν λόγω του θανάτου της Βασίλισσας (δείτε εδώ ποιο είναι το πρωτόκολλο που θα ακολουθήσει).

Η τελευταία σεζόν του The Crown παρουσιάζει την είσοδο της Πριγκίπισσας Νταϊάνα στη βασιλική οικογένεια και τις δύσκολες στιγμές που περνάει στον γάμο της με τον Κάρολο, σκιά του οποίου είναι πάντα η Καμίλα.

Εάν δεν έχετε παρακολουθήσει τη συγκεκριμένη σειρά, σας προτείνουμε να το κάνετε ανεπιφύλακτα μιας και πέρα από τα ιστορικά γεγονότα αξίζει να παρακολουθήσει κανείς τις εξαιρετικές ερμηνείες ηθοποιών και την ακρίβεια με την οποία έχει μεταφερθεί στη μικρή οθόνη η ζωή της βασιλικής οικογένεια. Από τα ρούχα και τα αξεσουάρ που φορούσαν μέχρι τις κινήσεις τους.

Cobra Kai

Αν ήσουν παιδί στα 80's τότε δεν υπάρχει περίπτωση να μην είδες και πόσο μάλλον να μην αγάπησες τις ταινίες Karate Kid. Ο Ντάνιελ και ο «εχθρός» του, Τζόνι επιστρέφουν σε μία σύγχρονη εκδοχή του All Valley Tournament με το ντότζο Cobra Kai και το Μιγιάγκι Ντο.

Μπορεί στην αρχή οι δύο άσπονδοι εχθροί να βρίσκονται σε διαμάχη και να προσπαθούν να καταστρέψουν ο ένας τον άλλον, ωστόσο όσο συνεχίζεται η σειρά τα πράγματα αλλάζουν μεταξύ τους και καλούνται να αντιμετωπίσουν μαζί ακόμη πιο σοβαρά προβλήματα, ενώ σκορπούν τον πυρετό του καράτε σε όλη την πόλη.

Η σειρά φέρνει μνήμες από την κορυφαία ταινία, ενώ οι αναφορές στη δεκαετία του '80 δημιουργούν νοσταλγία στους μεγαλύτερους της παρέας.

Τα Φιλαράκια

Μα θα μπορούσε να ξεκινήσει η χρονιά χωρίς να δούμε για 30η φορά σε επανάληψη Τα Φιλαράκια; Η κορυφαία κωμωδία όλων των εποχών επέστρεψε στο Netflix πριν από μερικές εβδομάδες και είναι εδώ για να γεμίσει τις μέρες του φθινοπώρου γέλιο μέχρι δακρύων.

Ρος, Ρέιτσελ, Μόνικα, Τσάντλερ και Τζόι και Φοίμπι στα καλύτερά τους. Αν ανήκετε σε αυτό το 1% του πληθυσμού που δεν έχει δει τη σειρά, τι κάνετε ακόμα εδώ και δεν έχετε ανοίξει ήδη το Netflix;

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Η ανατριχιαστική σειρά μιας σεζόν που χτυπάει κόκκινο στο Netflix

Έκοψε εκατομμύρια εισιτήρια - Η κορυφαία ταινία που θα προβληθεί απόψε (14/9) στο Star