Από TV24 Team

Πέρα από τις σειρές ελληνικής παραγωγής που έρχονται αυτή την σεζόν στην τηλεόραση (δείτε εδώ πόσες και ποιες είναι) η πλατφόρμα του Netflix δίνει σχεδόν εβδομαδιαία "τροφή" στους συνδρομητές της.

Η εν λόγο σειρά έφτασε στην πλατφόρμα στις 2 Σεπτεμβρίου κι έχει ήδη κατακτήσει τη no1 θέση στο ελληνικό top 10.

Η σειρά «Ο Διάβολος του Οχάιο» του Netflix είναι βασισμένη σε αληθινά γεγονότα...

...και πρωταγωνιστούν οι Sam Jaeger, Alisha Newton, Xaria Dotson, Gerardo Celasco, Naomi Tan, Jason Sakaki, Marci T. House, Samantha Ferris, Bradley Stryker, Evan Ellison, Djouliet Amara, Ty Wood, Eva Bourne, Tahmoh Penikett και Keenan Tracey.

Υπόθεση

Όταν η νοσοκομειακή ψυχίατρος Δρ Σουζάν Μάθις (Έμιλι Ντεσανέλ) αποφασίζει να προστατέψει και να περιθάλψει ένα μυστηριώδες κορίτσι που δραπέτευσε από μια αίρεση (Μάντελιν Άρθουρ), ο κόσμος της ανατρέπεται, καθώς η άφιξη του παράξενου κοριτσιού απειλεί να διαλύσει την οικογένειά της και να θέσει τη ζωή της σε κίνδυνο.

Για την Polatin, που έχει και τον ρόλο της showrunner, η προσαρμογή του βιβλίου της στην οθόνη επέτρεψε μια βαθύτερη εξερεύνηση των χαρακτήρων της. «Στη σειρά, μαθαίνουμε περισσότερα για τη Suzanne και την ιστορία της. Γιατί η Suzanne παίρνει στο σπίτι της τη Mae; Γιατί η Mae τράβηξε τόσο τη Suzanne; Γιατί πάει τόσο μακριά για να τη βοηθήσει;», είχε αναφέρει η δημιουργός.

«Ως παιδί, φοβόμουν τόσο πολύ τις ταινίες τρόμου. Απέφευγα πολύ τον τρόμο. Τώρα, το απολαμβάνω ως ένα μέρος να κοιτάξω τη δική μου ψυχολογία και τους δικούς μου φόβους».

Η σειρά «Ο Διάβολος του Οχάιο» αποτελείται από 8 επεισόδια των 40 λεπτών και είναι σειρά μιας σεζόν.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο (9/9): Ο Θύμιος επιστρέφει στο χωριό

Σοκ στην Elif - Ο Τουφάν προσπαθεί να πνίξει την Ζουλιντέ

TAGS