Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ενώ η Αθηνά περνάει τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της στη Γη της Ελιάς, στη Μάνη μια σειρά από φόνους και απαγωγές αναστατώνουν τους πάντες. Ο φόβος και η ανασφάλεια πλανώνται παντού, καθώς ένα περίεργο και αδίστακτο κύκλωμα εγκληματιών κάνει την εμφάνισή του και σκορπίζει τον τρόμο (δείτε εδώ το νέο ανατριχιαστικό trailer που κυκλοφόρησε λίγο πριν την πρεμιέρα).

Μετά τη σύλληψη της Αθηνάς, την ημέρα του γάμου του Φίλιππου και της Βασιλικής, ο Λυκούργος επιστρέφει στο σπίτι του προσπαθώντας να συνειδητοποιήσει όσα συνέβησαν. Οι δυσάρεστες εκπλήξεις όμως δεν έχουν σταματήσει. Μπροστά στα μάτια του θα συμβεί ένα συγκλονιστικό γεγονός, που θα τον μπλέξει σε μια πολύ επικίνδυνη ιστορία.

Ο Φίλιππος και η Βασιλική δεν απαντούν στα τηλέφωνά τους, προκαλώντας την ανησυχία της Χάιδως, η οποία ειδοποιεί αμέσως τον Λυκούργο και τον Στάθη, και ζητά τη βοήθεια του αστυνόμου Κουράκου.

Η αδελφή τού Δημήτρη, η Ηρώ, πηγαίνει στο σπίτι του Ισίδωρου και του κάνει μια ανέντιμη πρόταση που αφορά τη δίκη. Ο Κουράκος πιέζει με ερωτήσεις την Ευτυχία, σε ό,τι αφορά τον φόνο του Ανέστη, κι εκείνη αναγκάζεται να παραδεχτεί κάποια γεγονότα.

Νεκρή η Βιολέτα στη Γη της Ελιάς

Η Βιολέτα, μετά τη δολοφονία της φίλης της, είναι έντρομη και ζητά να συναντηθεί με τον Λυκούργο προκειμένου να την προστατέψει. Το ραντεβού αυτό, όμως, θα βαφτεί με αίμα. Η δολοφονία της Βιολέτας μπροστά στα μάτια του Λυκούργου ενισχύει τις υποψίες του Κουράκου πως το συγκεκριμένο κύκλωμα δεν αστειεύεται και σκοτώνει χωρίς δισταγμό προκειμένου να καλύψει τα ίχνη του.

Γη της Ελιάς φόνος Βιολέτας

Η Αννα μαθαίνει πως ο φάκελος της δολοφονίας του Ανέστη έκλεισε και τρέχει να μεταφέρει τα νέα στην Ευτυχία. Ο Αλέξης βλέπει τη Μυρτάλη αγκαλιά με τον Χρήστο και «τρελαίνεται»…

Περισσότερα στο περιοδικό TiViSirial που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1 ευρώ.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο Tv-24.gr

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: Σούπερ αποκλειστικό - Ο Κουράκος πιάνει στα πράσα την Ιουλία με τον Στάθη

Γη της Ελιάς: Η συνεργασία που δεν περίμενε κανείς - Η Χάιδω ενώνει τις δυνάμεις της με τον Ισίδωρο