Από TV24 Team

Η καρδιακή ανακοπή που απέβη μοιραία για τον Χαλούκ στον Άπιστο, βάζει στο στόχαστρο την Ασιγιά, την οποία θεωρούν υπεύθυνη για τον θάνατο του ισχυρού επιχειρηματία. Όμως, ποια είναι η αλήθεια; Και πού θα οδηγήσει αυτός ο νέος πόλεμος που ξεσπάει; Το TV24 έχει όλες τις απαντήσεις.

Από τη Γιάννα Παπανικολάου

Ο Αράς καταφέρνει επιτέλους να συναντηθεί με τη μητέρα του και περνάνε χρόνο μαζί. Την ίδια ώρα, η Ασιγιά και ο Αράς αποφασίζουν να προχωρήσουν τη σχέση τους στο επόμενο βήμα, όμως το παρελθόν και των δύο θα προσπαθήσει να τους αλλάξει τα σχέδια πάση θυσία. Ο Βολκάν ζητάει από τον Χαλούκ ένα χρηματικό ποσό προκειμένου να πάρει πίσω από τον Αράς το σπίτι που αγόρασε για τον Αλί, αλλά εκείνος αρνείται να τον βοηθήσει (δείτε εδώ το συγκλονιστικό φινάλε της σειράς).

«Θα το μετανιώσεις αυτό» του λέει ο Βολκάν και αφού βρίσκει τα χρήματα πάει στον Αράς. Η κατάσταση όμως μεταξύ των δύο αντρών ξεφεύγει ξανά και τότε ο Βολκάν του αποκαλύπτει: «Αντί να κοιτάς να παίρνεις τις οικογένειες των άλλων, ξεκίνα να ψάχνεις για τη δική σου! Γιατί άραγε ο Χαλούκ έκρυβε τη μητέρα σου για 35 χρόνια».

Άπιστος Ντερίν

Εκείνος γίνεται έξω φρενών. Πηγαίνει στη μητέρα του και απαιτεί εξηγήσεις: «Πώς μπόρεσες να μου κρύψεις ένα τέτοιο μυστικό; Πες μου όλη την αλήθεια», φωνάζει, ενώ η Ασιγιά προσπαθεί να τον ηρεμήσει. Η μητέρα του Αράς τού αποκαλύπτει:

«Όταν με βρήκαν ζωντανή στη φωτιά, με απείλησε πως θα έριχνε όλο το φταίξιμο πάνω μου και πως εξαιτίας μου ξεκίνησε η φωτιά. Μου είχε πει ψέματα πως σ' έχασα, γιε μου! Φοβήθηκα να πω την αλήθεια». Η οργή του Αράς θα έχει ολέθριες συνέπειες και θα βυθίσει στο πένθος όλη την οικογένεια του Χαλούκ.

Κι αυτό γιατί πηγαίνει στο γραφείο του και αρχίζει να ουρλιάζει. Παρότι ο Χαλούκ ζητάει βοήθεια καθώς δεν μπορεί να ανασάνει, ο Αράς επιμένει: «Τι σόι άντρας είσαι εσύ; Πώς μπόρεσες να χωρίσεις μια μάνα από το παιδί της;». Εκείνος μετά φεύγει με την Ασιγιά, η οποία τον περίμενε στη γραμματεία. Μετά από αυτή την ένταση, ο Χαλούκ πέφτει νεκρός! Η Ντερίν, η Γκιονούλ και ο Ντεμίρ βυθίζονται στο πένθος. Η γραμματέας εξηγεί πως τον βρήκε στο πάτωμα αναίσθητο και τους αποκαλύπτει πως λίγο πριν τον είχαν επισκεφτεί η Ασιγιά και ο Αράς.

Η Ασιγιά σε δύσκολη θέση στον Άπιστο

Η Ασιγιά βρίσκεται εκ νέου στο μάτι του κυκλώνα. «Τι κάνετε; Δολοφόνοι! Σκοτώσατε τον άντρα μου! Τι γιατρός είσαι εσύ; Αντί να τον σώσεις, τον άφησες να πεθάνει» της φωνάζει η Γκιονούλ και η Ασιγιά υποστηρίζει πως δεν είδε ποτέ τον Χαλούκ και πως θα του είχε προσφέρει τις πρώτες βοήθειες αν ήξερε πως δεν νιώθει καλά. «Θα σε καταστρέψω! Δεν θα ασκείς άλλο το επάγγελμα της γιατρού», της λέει η Γκιονούλ.

Την επόμενη μέρα πραγματοποιείται η κηδεία του Χαλούκ και η παρουσία της Ασιγιά ανάβει ξανά τα αίματα. Η Ντερίν ορμάει πάνω της και ο Βολκάν την κρατάει. «Χαίρεσαι; Ηρθες να δεις ότι σκότωσες τον πατέρα μου; Δολοφόνοι! Τολμάς και έρχεσαι στην κηδεία του μετά από όσα κάνατε; Φύγε, να μη σε ξαναδώ», ουρλιάζει η Ντερίν και η Ασιγιά φεύγει. Ο πόνος δηλητηριάζει τα μυαλά και τις ψυχές όλων και η εκδίκηση φαντάζει η μόνη τους επιδίωξη. Ο Βολκάν αναλαμβάνει νέα καθήκοντα, τα οποία του δίνουν πλήρη εξουσία, ενώ η Γκιονούλ έχει τα δικά της σχέδια για το μέλλον της Ασιγιά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Άπιστος: Από το πάθος στην απόλυτη καταστροφή - Αυτό είναι το θυελλώδες τέλος της Ασιγιά με τον Αράς

Άπιστος - αποκλειστικό: Η Ντερίν μαχαιρώνει τον Βολκάν και απειλεί να αυτοκτονήσει