Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ο δεύτερος κύκλος της επιτυχημένης σειράς του Mega, Γη της Ελιάς βρίσκεται προ των πυλών (δείτε εδώ πότε κάνει πρεμιέρα) και έτσι το κοινό αγωνιά προκειμένου να μάθει τι θα συμβεί στους αγαπημένους τους χαρακτήρες στα νέα επεισόδια.

Άλλοι θα ζήσουν έρωτες, γάμους παιδιά και άλλοι θα έχουν να αντιμετωπίσουν μεγάλες δυσκολίες. Πέρα λοιπόν από την Αθηνά (δείτε εδώ το χαρτί που θα χρησιμοποιήσει για να αθωωθεί στη δίκη), ζόρια θα βρουν και η Αρετή με την Ασπασία.

Η Αρετή έχει χάσει οριστικά τον Στάθη από τη ζωή της. Μάλιστα, η σχέση του με την Εύα επισημοποιείται ακόμη περισσότερο και οι δυο τους αποφασίζουν να μείνουν μαζί, ενώ ακόμα κι όταν χωρίσουν, δεν πρόκειται να γυρίσει σε εκείνη αλλά θα κυνηγήσει και πάλι τον μεγάλο του έρωτα, την Ιουλία. Έτσι, βρίσκει έναν νέο άνδρα για να την παρηγορήσει, τον Θανάση, τον πρώην άντρα της Αναστασίας, τον οποίο όμως δε θέλει πραγματικά.

Από την άλλη η Ασπασία ζει σε έναν εφιαλτικό γάμο. Ο Δημοσθένης την κακοποιεί και της φέρεται απαίσια, ενώ όλα δείχνουν πως δεν έχει τρόπο να γλιτώσει.

Γη της Ελιάς Αρετή Ασπασία
Instagram

Τι θα συμβεί σε Αρετή και Ασπασία στη β' σεζόν της Γης της Ελιάς

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, οι δύο γυναίκες θα πέσουν θύματα της Χρυσούλας. Η Χρυσούλα, η χαρτορίχτρα της περιοχής, θα στήσει μία παράνομη λέσχη στην ταβέρνα του Χρήστου και εκεί θα λέει τα χαρτιά, τον καφέ και θα κάνει μάγια.

Η Ασπασία και η Αρετή της έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη και έτσι θα γίνουν συχνές πελάτισσες, με αποτέλεσμα να χάσουν πάρα πολλά λεφτά από εκείνη.

Οι δύο γυναίκες σιγά σιγά θα καταλάβουν πως η κατάσταση έχει αρχίσει να μυρίζει... μπαρούτι και θα απομακρυνθούν από τη Χρυσούλα, μέχρι τότε όμως θα έχουν χάσει πολλά λεφτά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς: Ένας γάμος, ένας χωρισμός και ένας φόνος - Φωτογραφίες από τα πρώτα επεισόδια του 2ου κύκλου

Γη της Ελιάς: Ένα βήμα πριν καταρρεύσει η Αντιγόνη - Η ψυχολογική κατάσταση της χειροτερεύει....