Από Ελένη Μήτση

Ένα νέο επεισόδιο αναμένεται να προβληθεί την Πέμπτη 8/9 για την πετυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 ''Κλινική'', η οποία επέστρεψε στο ανανεωμένο πρόγραμμα του σταθμού σε νέα ώρα, μετά τα επεισόδια, που προβλήθηκαν το καλοκαίρι.

Έτσι λοιπόν, αφού είδαμε τα αποτελέσματα κάποιων εξετάσεων, τα οποία περιπλέκουν την κατάσταση της υγείας του Φώτη, αυτή τη φορά 3 νέες ιστορίες θα έρθουν να δώσουν ένα νέο μήνυμα για ζητήματα υγείας.

Οι εξελίξεις της σειράς ''Κλινική'' για την Πέμπτη 8/9

Η Αμαλία (35) φθάνει στο νοσοκομείο μαζί με το αγόρι της, τον Αποστόλη (38) μετά από μια αποτυχημένη προσπάθεια τεχνητής γονιμοποίησης. Καθώς ο γιατρός Κέλερης θα προσπαθήσει να βρει την αιτία του προβλήματος το ζευγάρι εμβαθύνει στα θεμέλια της σχέσης του, μιας και το άγχος της Αμαλίας ξεκινάει να επιδρά αρνητικά στον Αποστόλη.

Ο Τάσος Ζέρβας (16) βρίσκεται σε αναπηρικό καροτσάκι τα τελευταία 2 χρόνια μετά από μια μόλυνση που προκάλεσε παράλυση από τη μέση και κάτω. Η περίπτωσή του αποτελεί μυστήριο για τους γιατρούς. Ωστόσο, η ρίζα του προβλήματος βρίσκεται στον ίδιο τον Τάσο που πρέπει να πιστέψει ότι μπορεί να κινήσει τα άκρα του, αν θέλει να περπατήσει ξανά.

Η Σοφία αναλαμβάνει να τον Αντώνη (45) που εμφανίζεται στην κλινική με γενική αδιαθεσία συνοδευόμενος από τον Δημήτρη (40). Οι 2 τους είναι ιδιοκτήτες ενός μπαρ που συχνάζει η Σοφία γεγονός που την κάνει να υποθέσει πως για όλο αυτό, δεν αποκλείεται να φταίνε τα νεύρα εξαιτίας της συνεταιρικής τους σχέσης.

Αλλαγή στις ώρες προβολής της ''Κλινικής''

Με νέα επεισόδια αναμένεται να επιστρέψει η «Κλινική» την φετινή τηλεοπτική σεζόν μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1. Συγκεκριμένα, μετά από μια μικρή παύση, η scripted reality σειρά επιστρέψει στο καθημερινό πρόγραμμα του καναλιού όχι το βράδυ όπως έγινε αρχικά αλλά το απόγευμα.

Συγκεκριμένα, από τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου, τα νέα επεισόδια θα προβάλλονται κάθε Δευτέρα έως Πέμπτη στις 16.00.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Δεν πρόλαβε καλά καλά να αρχίσει και ρίχνει αυλαία - Το πρόγραμμα που «κόβει» ο ΑΝΤ1

Κλινική: Νομίζουν ότι λέει ψέματα όμως πάσχει από καρδιακή... - Οι νέες περιπτώσεις που θα δούμε σήμερα (6/9)