Από Ελένη Μήτση

Η καθημερινή σειρά του ΣΚΑΪ ''Άπιστος'' θα ρίξει σιγά σιγά αυλαία και όπως είναι φυσικό από εδώ και στο εξής όλες οι εξελίξεις είναι σημαντικές. Έτσι λοιπόν, την Τρίτη 13/9 αφού είδαμε την απόφαση του δικαστηρίου για τη Ντερίν αναμένεται να δούμε όσα θα συμβούν μετά από το αποτέλεσμα...

Οι εξελίξεις του Άπιστου την Τρίτη 13/5

Η διοργάνωση μίας ομιλίας του Αράς στο σχολείο του Αλί, φέρνει τους δυο τους σε μία ακόμη πιο τεταμένη κατάσταση. Η Ασιγιά προσπαθεί μάταια να κερδίσει ξανά τον γιο της και να περάσει χρόνο μαζί του. Ο Βολκάν βρίσκεται για ακόμη μία φορά δέσμιος των ύπουλων παιχνιδιών της Ντερίν.

Η ζήλεια του Βολκάν κορυφώνεται, καθώς φτάνει η παραμονή της Πρωτοχρονιάς κι εκείνος βυθίζεται στη μοναξιά του. Ένα απρόσμενο και τραγικό περιστατικό, όμως, θα τον ταρακουνήσει και θα του υπενθυμίσει πως η οικογένεια είναι το μόνο πράγμα που αξίζει στη ζωή.

Αυτή είναι η σχέση της μικρή Ζεϊνέπ με τον Βολκάν 20 χρόνια μετά

Όσο πλησιάζουμε προς το τέλος της καθημερινής σειράς του ΣΚΑΙ, η οποία έχει καθηλώσει το κοινό της από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, έχουμε άλλη μία συγκλονιστική εξέλιξη σχετικά με τα παιδιά του Άπιστου, Βολκά, και πιο συγκεκριμένα με την κόρη του, την μικρή Ζεϊνέπ, που έχει αποκτήσει με την δεύτερη γυναίκα του Ντερίν.

Το spoiler μας αφορά την τελευταία σκηνή που θα δείξει η τηλεόραση, η οποία μας μεταφέρει είκοσι χρόνια μετά και δείχνει τον Αλί και την αδελφή του μπροστά από το μνήμα του Βολκάν.

Η Ζεϊνέπ μεγάλωσε με αγάπη πλάι στον Ονούρ, τον νέο σύντροφο της μητέρας της, Ντερίν, η οποία άλλαξε ριζικά προς το καλύτερο και βρήκε την ευτυχία της στο πλάι αυτού του ανθρώπου. Η Ασιγιά και η Ντερίν άφησαν στην άκρη όλα όσα τους χώριζαν και έμαθαν να ζουν αρμονικά για χάρη των παιδιών τους τα οποία είναι πιο δεμένα από ποτέ.

 Η σχέση της μικρή Ζεϊνέπ με τον Βολκάν 20 χρόνια μετά

Οι δυο τους λοιπον βρίσκονται μπροστά από τον τάφο του, ωστόσο εκείνη δεν θυμάται τίποτα σχεδόν από τον πατέρα της καθώς τον Ονούρ γνώρισε σαν πατέρα. Ο Αλί αναφέρει πως τον έχει συγχωρέσει και εκείνη κοιτά αμίλητη ώσπου αποχαιρετούν το μνήμα.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αποκλειστικό: Θρήνος στον Άπιστο - Νεκρός ο...

Άπιστος: Η απόφαση του δικαστηρίου για τη Ντερίν