Από Πέννυ Μαστοράκου

Μπορεί στο σημερινό επεισόδιο να δούμε πως ακόμη βρίσκεται αντιμέτωπος με το διαζύγιο που προσπαθεί να πάρει από την γυναίκα του, όμως από ότι φαίνεται στην συνέχεια της σειράς θα βρεθεί με ένα σκασμό λεφτά! Ο λόγος για την καθημερινή σειρά που μας κρατά σε αγωνία από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, Άπιστος (δείτε εδώ όσα θα παρακολουθήσουμε απόψε 13/9) στην οποία έρχονται τα πάνω κάτω!

Σύμφωνα με πληροφορίες σε λίγα επεισόδια από τώρα θα παρακολουθήσουμε έναν θάνατο που θα τους βυθίσει όλους στην θλίψη και θα ανατρέψει πολλές ισορροπίες για τους αγαπημένους μας ήρωες, κυρίως για τον Βολκάν και την Ντερίν.

Ο θάνατος που κάνει "πλούσιο" τον Βολκάν

Ο αγαπητός σε όλους Χαλούκ παθαίνει ανακοπή, ύστερα από έναν άγριο καυγά με τον Αράς και βρίσκεται νεκρός στο γραφείο του μετά από ώρες! Η Γκιονούλ και η Ντερίν καταρρέουν στο άκουσμα πως ο αγαπημένος τους δεν είναι πια στη ζωή μέχρι να τους έρθει και το άλλο νέο, πως η περιουσία του θα περάσει στα χέρια του Βολκάν, γεγονός που ανατρέπει τα πάντα.

Ο θάνατος που θα ανατρέψει τα πάντα και θα κάνει πάμπλουτο τον Βολκάν

Ο Βολκάν, ως γαμπρός του, θα πρέπει να αναλάβει την εταιρεία του και τα χρήματα της οικογένειας και η Ντερίν χαίρεται καθώς θεωρεί πως θα μείνει κοντά της με αυτό τον τρόπο όμως η Γκιονούλ έχει άλλα σχέδια καθώς θα πάρει πίσω την περιουσία του Χαλούκ και σκοπεύει να κλείσει φυλακή τον Βπλκάν για εξαπάτηση κι υπεξαίρεση χρημάτων!

Στο στόχαστρο η Ασιγιά

Η καρδιακή ανακοπή που απέβη μοιραία για τον Χαλούκ στον Άπιστο, βάζει στο στόχαστρο την Ασιγιά, την οποία θεωρούν υπεύθυνη για τον θάνατο του ισχυρού επιχειρηματία. Όμως, ποια είναι η αλήθεια; Και πού θα οδηγήσει αυτός ο νέος πόλεμος που ξεσπάει; Το TV24 έχει όλες τις απαντήσεις.

Από τη Γιάννα Παπανικολάου

Ο Αράς καταφέρνει επιτέλους να συναντηθεί με τη μητέρα του και περνάνε χρόνο μαζί. Την ίδια ώρα, η Ασιγιά και ο Αράς αποφασίζουν να προχωρήσουν τη σχέση τους στο επόμενο βήμα, όμως το παρελθόν και των δύο θα προσπαθήσει να τους αλλάξει τα σχέδια πάση θυσία. Ο Βολκάν ζητάει από τον Χαλούκ ένα χρηματικό ποσό προκειμένου να πάρει πίσω από τον Αράς το σπίτι που αγόρασε για τον Αλί, αλλά εκείνος αρνείται να τον βοηθήσει (δείτε εδώ το συγκλονιστικό φινάλε της σειράς).

«Θα το μετανιώσεις αυτό» του λέει ο Βολκάν και αφού βρίσκει τα χρήματα πάει στον Αράς. Η κατάσταση όμως μεταξύ των δύο αντρών ξεφεύγει ξανά και τότε ο Βολκάν του αποκαλύπτει: «Αντί να κοιτάς να παίρνεις τις οικογένειες των άλλων, ξεκίνα να ψάχνεις για τη δική σου! Γιατί άραγε ο Χαλούκ έκρυβε τη μητέρα σου για 35 χρόνια».

Άπιστος Ντερίν

Εκείνος γίνεται έξω φρενών. Πηγαίνει στη μητέρα του και απαιτεί εξηγήσεις: «Πώς μπόρεσες να μου κρύψεις ένα τέτοιο μυστικό; Πες μου όλη την αλήθεια», φωνάζει, ενώ η Ασιγιά προσπαθεί να τον ηρεμήσει. Η μητέρα του Αράς τού αποκαλύπτει:

«Όταν με βρήκαν ζωντανή στη φωτιά, με απείλησε πως θα έριχνε όλο το φταίξιμο πάνω μου και πως εξαιτίας μου ξεκίνησε η φωτιά. Μου είχε πει ψέματα πως σ' έχασα, γιε μου! Φοβήθηκα να πω την αλήθεια». Η οργή του Αράς θα έχει ολέθριες συνέπειες και θα βυθίσει στο πένθος όλη την οικογένεια του Χαλούκ.

Κι αυτό γιατί πηγαίνει στο γραφείο του και αρχίζει να ουρλιάζει. Παρότι ο Χαλούκ ζητάει βοήθεια καθώς δεν μπορεί να ανασάνει, ο Αράς επιμένει: «Τι σόι άντρας είσαι εσύ; Πώς μπόρεσες να χωρίσεις μια μάνα από το παιδί της;». Εκείνος μετά φεύγει με την Ασιγιά, η οποία τον περίμενε στη γραμματεία. Μετά από αυτή την ένταση, ο Χαλούκ πέφτει νεκρός! Η Ντερίν, η Γκιονούλ και ο Ντεμίρ βυθίζονται στο πένθος. Η γραμματέας εξηγεί πως τον βρήκε στο πάτωμα αναίσθητο και τους αποκαλύπτει πως λίγο πριν τον είχαν επισκεφτεί η Ασιγιά και ο Αράς.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Άπιστος: Από το πάθος στην απόλυτη καταστροφή - Αυτό είναι το θυελλώδες τέλος της Ασιγιά με τον Αράς

Άπιστος - αποκλειστικό: Η Ντερίν μαχαιρώνει τον Βολκάν και απειλεί να αυτοκτονήσει