Από Πέννυ Μαστοράκου

Λίγο πριν το μεγάλο φινάλε της καθημερινής σειράς του ΣΚΑΙ, Άπιστος, που μας έχει καθηλώσει για τα καλά μιας και σε κάθε επεισόδιο οι εξελίξεις ανατρέπουν τα πάντα, γίνεται γνωστό πως τελειώνουν οι περισσότεροι από τους χαρακτήρες που με την ερμηνεία τους άφησαν ανεξίτηλο σημάδι στους τηλεθεατές (μην χάσετε το αποψινό 13/9 επεισόδιο της σειράς).

Ένας από τους χαρακτήρες που έχουμε αγαπήσει ιδιαίτερα, κυρίως για όσα τραβάει σε όλη την ιστορία είναι η μητέρα της Ντερίν, Γκιονούλ, η οποία σε όλα τα επεισόδια προσπαθεί να σταθεί βράχος πλάι στην κόρη της, η οποία χάνει σταδιακά την αξιοπρέπεια της αλλά και την ψυχική της υγεία με τα παιχνίδια του Βολκάν.

Το τέλος της Γκιονούλ στον Άπιστο

Μετά τον θάνατο του Χαλούκ, έρχονται τα πάνω κάτω στην σειρά καθώς ο Βολκάν κληρονομεί τα πάντα ως γαμπρός του, και η Γκιονούν αναλαμβάνει δράση προκειμένου να τον απομακρύνει από τις ζωές τους μια και καλή για πάντα, καθώς έχει αντιληφθεί το κακό που κάνει στο παιδί της.

 Αυτό είναι το τέλος της χαροκαμένης Γκιονούλ

Μάλιστα από εκεί που σκοπός της είναι να καταστρέψει την Ασιγιά, καθώς την θεωρεί υπεύθυνη για τον θάνατο του συζύγου της αντιλαμβάνεται πως εχθρός της δεν ήταν εκείνη αλλά ο Βολκάν, καθώς η Ασιγιά σώζει την κόρη της από την αυτοκτονία!

Μόλις η Ντερίν γίνεται καλά η Γκιονούλ την αγκαλιάζει σφιχτά, και δηλώνει στην Ασιγιά πως της χρωστά ευγνωμοσύνη και όλοι μαζί γίνονται μια ενωμένη οικογένεια! Στο τέλος της σειράς και αφού τα έχει τακτοποιήσει όλα, την βλέπουμε να κάνει διακοπές, παρέα με την Τσαβιντάν!

Αυτή είναι η σχέση της μικρή Ζεϊνέπ με τον Βολκάν 20 χρόνια μετά

Το spoiler μας αφορά την τελευταία σκηνή που θα δείξει η τηλεόραση, η οποία μας μεταφέρει είκοσι χρόνια μετά και δείχνει τον Αλί και την αδελφή του μπροστά από το μνήμα του Βολκάν.

Η Ζεϊνέπ μεγάλωσε με αγάπη πλάι στον Ονούρ, τον νέο σύντροφο της μητέρας της, Ντερίν, η οποία άλλαξε ριζικά προς το καλύτερο και βρήκε την ευτυχία της στο πλάι αυτού του ανθρώπου. Η Ασιγιά και η Ντερίν άφησαν στην άκρη όλα όσα τους χώριζαν και έμαθαν να ζουν αρμονικά για χάρη των παιδιών τους τα οποία είναι πιο δεμένα από ποτέ.

 Η σχέση της μικρή Ζεϊνέπ με τον Βολκάν 20 χρόνια μετά

Οι δυο τους λοιπον βρίσκονται μπροστά από τον τάφο του, ωστόσο εκείνη δεν θυμάται τίποτα σχεδόν από τον πατέρα της καθώς τον Ονούρ γνώρισε σαν πατέρα. Ο Αλί αναφέρει πως τον έχει συγχωρέσει και εκείνη κοιτά αμίλητη ώσπου αποχαιρετούν το μνήμα.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Η Ντερίν προσπαθεί να κάνει τον Βολκάν να ζηλέψει

Άπιστος: Από το πάθος στην απόλυτη καταστροφή - Αυτό είναι το θυελλώδες τέλος της Ασιγιά με τον Αράς