Από Πέννυ Μαστοράκου

Μπορεί ο Γιαννάκης από το ευτυχισμένοι μαζί να άφησε μία για πάντα την υποκριτική, ωστόσο ένας άλλος χαρακτήρας που γνωρίσαμε μέσα από την σειρά που άφησε εποχή και βλέπουμε μέχρι σήμερα, Ευτυχισμένοι Μαζί, ο Άκης φαίνεται πως συνεχίζει ακάθεκτος την πορεία του στο χώρο.

Ο Γιάννης Σίντος λοιπόν μεγάλωσε, και φέτος υποδύεται τον Χριστόφορο Στρατάκη, στην νέα σειρά της ΕΡΤ, που από το πρώτο κιόλας επεισόδιο έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κοινού, «Κάνε ότι κοιμάσαι».

Από το «Ευτυχισμένοι Μαζί» στο «Κάνε ότι κοιμάσαι»

Ο Χριστόφορος Στρατάκης είναι ο αδελφός της Ευαγγελίας, ο άντρας που έμαθε να ζει στη σκιά των ανθρώπων και να υποχωρεί στην αυταρχική συμπεριφορά της αδελφής του, και η ληστεία τον κάνει να αισθάνεται ακόμη πιο χάλια ψυχολογικά, παράλληλα με τα θέματα που ήδη έχει ως χαρακτήρας.

Η Κολιανδρή τον αποθέωσε τον Σπύρο Παπαδόπουλο με μία φράση πριν την πρεμιέρα της σειράς

Η Έμιλυ Κολιανδρή είναι μία από τις πρωταγωνίστριες της νέας σειράς της ΕΡΤ, Κάνε ότι κοιμάσαι, η οποία ήδη έχει ξεσηκώσει το κοινό και όλοι περιμένουν με ανυπομονησία να παρακολουθήσουν την σημερινή (12/9) πρεμιέρα.

Η ίδια, λοιπόν, λίγο πριν αυτή συμβεί, βρέθηκε στο Στούντιο 4 και μίλησε για τον ρόλο της, αλλά και για την συνεργασία της με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, το οποίο και αποθέωσε με τα λόγια της.

«Είπα αμέσως το “ναι” και γιατί νόμιζα στην αρχή ότι ήταν η μεταφορά ξένης σειράς. Έχει τη δομή που κάθε επεισόδιο τελειώνει με μια ανατροπή, κάτι που δεν το έχω συναντήσει σε σειρά 62 επεισοδίων.

Το συγκεκριμένο με γοητεύει γιατί θίγει ένα θέμα που δεν έχει θιχτεί σε πολλές σειρές. Η διαχείριση αυτού του θυμού σε τέτοιες ηλικίες δεν είναι πολύ ομαλή. Με αυτή την ιστορία με τους εκβιασμούς με τα κινητά και την εγκληματικότητα, αυτά τα παιδιά που είναι στη σειρά δεν είναι παιδιά κολλεγίων.

Έχει μια ωμότητα και σκληρότητα που είναι χρήσιμη γιατί δεν θες σε τέτοια ηλικία να σου κουνήσει το δάχτυλο. Θεωρώ αν πιάσει αυτή την ηλικία ίσως βγει κάτι καλό. Και στα επόμενα επεισόδια θίγεται το θέμα της κοινωνικής ανισότητας, της περιθωριοποίησης, πώς ένα παιδί από θύμα γίνεται θύτης.

Κάτι γίνεται κάθε φορά που δεν το περίμενες, άλλοι παρουσιάζονται διαφορετικά, πας να συμπαθήσεις κάποιον και τελικά δεν είσαι σίγουρος για κανέναν», ανέφερε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Ο Σπύρος Παπαδόπουλος είναι σαν φωτεινή αχτίδα σε αυτή τη σειρά. Είναι πολύ συγκινητικός ο τρόπος του γιατί είναι πάντα με μια εντυπωσιακή ευγένεια».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Κάνε ότι κοιμάσαι: Ένας φόνος και μία απιστία - Συγκλονίζουν τα πρώτα επεισόδια της σειράς

Κάνε ότι κοιμάσαι: «Ο Σπύρος Παπαδόπουλος γιατί αναλώθηκε τόσα χρόνια στην παρουσίαση;» - Θρίαμβος στο Twitter για την πρεμιέρα