Από Πέννυ Μαστοράκου

Με πολύ δυνατές σειρές κάνει την είσοδό της στην νέα τηλεοπτική σεζόν η ΕΡΤ, η οποία για πρώτη φορά φαίνεται πως επενδύει τόσο πολύ στο κομμάτι αυτό, και ήδη φαίνεται πως η συνταγή έχει πετύχει, διότι με την σειρά "Κάνε ότι κοιμάσαι" (δείτε εδώ τους τρομερούς χαρακτήρες της σειράς) έχει γίνει χαμός.

Οι τηλεθεατές, όπως βλέπαμε και από την περσινή σεζόν, έκαναν συνήθειο να σχολιάζουν τα πάντα που παρακολουθούν τηλεοπτικά και στους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πιο συγκεκριμένα στο Twitter, ανταλλάζοντας γνώμες και απόψεις μεταξύ τους, αλλά και αποθεώνοντας ορισμένα προϊόντα, ή απορρίπτοντάς τα αντίστοιχα.

"Πανικός" στο Twitter με το "Κάνε ότι κοιμάσαι"

Πρώτοι οι τηλεθεατές του ertflix απόλαυσαν την πρεμιέρα του ‘Κάνε ότι κοιμάσαι’ και τα σχόλια στο twitter ήταν ένα και ένα καθώς πολύ γρήγορα έγινε πρώτο trend στο twitter, με το κοινό στην πλειονότητα του να μένει κάτι παραπάνω από ικανοποιημένο!

Οπότε οι υπόλοιποι απλά περιμένουμε να το δούμε και εμείς μέσα από την συχνότητα της ΕΡΤ, την Δευτέρα 12/9 το βράδυ!

Τα απανωτά χτυπήματα για τον φιλόλογο Νικόλα στο περιθωριακό λύκειο που εργάζεται

Είναι γεγονός, πως το κρατικό κανάλι έχει μπει πολύ δυναμικά στο κομμάτι της μυθοπλασίας, με το νέο ψυχολογικό σίριαλ ''Κάνε ότι κοιμάσαι'' να ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα. Οι εξελίξεις για την τόσο ιδιαίτερη πλοκή θα είναι καταιγιστικές και αναμφίβολα έντονες από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, που αναμένεται να προβληθεί το βράδυ της Δευτέρας 12/9.

Ο Νικόλας είναι ο αγαπημένος φιλόλογος σε ένα περιθωριακό λύκειο. Η βίαιη ληστεία σε ένα γειτονικό σπίτι δημιουργεί ένταση στην ήδη κλονισμένη σχέση του με τη σύζυγο και την κόρη του. Η αστυνόμος, που έχει αναλάβει τη σειρά των αντίστοιχων ληστειών, επιμένει στην υπόθεση αυτή.

Στο σχολείο οι γονείς δύο εφήβων με παραβατική συμπεριφορά ζητούν την απομάκρυνσή του, προσπαθώντας να ελαφρύνουν τους γιους τους από τις αξιόποινες πράξεις τους για την κακοποίηση κάποιου συμμαθητή τους. Ο Νικόλας μοιάζει έτοιμος να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε μέτωπο. Ποιο θα είναι, όμως, το μεγάλο λάθος που θα κάνει;

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Κάνε ότι κοιμάσαι: Ένας φόνος και μία απιστία - Συγκλονίζουν τα πρώτα επεισόδια της σειράς

ΑΝΤ1, ΕΡΤ, ΣΚΑΪ, Alpha- Ποιο κανάλι έκανε 49,4% σε νούμερα (11/9) στην prime time