Από Στέλλα Μούτσιου

Η ολοκαίνουρια σειρά της ΕΡΤ, Κάνε ότι Κοιμάσαι έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας 12/9 και, παρόλο που εμείς εδώ στο Tv-24.gr γνωρίζουμε τι θα συμβεί στην πορεία, το κοινό που παρακολουθεί για πρώτη φορά τους χαρακτήρες και την πλοκή του σίριαλ, δηλώνει εντυπωσιασμένο.

Έτσι, λοιπόν, το Twitter γέμισε για άλλη μία φορά με σχόλια, τα οποία αποθέωναν τον Σπύρο Παπαδόπουλο για την ερμηνεία του, αλλά και το κανάλι που προβάλλει τέτοιου είδους αριστουργήματα, τα οποία ξεπερνούν την μυθοπλασία.

Οι αντιδράσεις στο Twitter για την πρεμιέρα του σίριαλ "Κάνε ότι κοιμάσαι"

Η Κολιανδρή τον αποθέωσε τον Σπύρο Παπαδόπουλο με μία φράση πριν την πρεμιέρα της σειράς

Η Έμιλυ Κολιανδρή είναι μία από τις πρωταγωνίστριες της νέας σειράς της ΕΡΤ, Κάνε ότι κοιμάσαι, η οποία ήδη έχει ξεσηκώσει το κοινό και όλοι περιμένουν με ανυπομονησία να παρακολουθήσουν την σημερινή (12/9) πρεμιέρα.

Η ίδια, λοιπόν, λίγο πριν αυτή συμβεί, βρέθηκε στο Στούντιο 4 και μίλησε για τον ρόλο της, αλλά και για την συνεργασία της με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, το οποίο και αποθέωσε με τα λόγια της.

«Είπα αμέσως το “ναι” και γιατί νόμιζα στην αρχή ότι ήταν η μεταφορά ξένης σειράς. Έχει τη δομή που κάθε επεισόδιο τελειώνει με μια ανατροπή, κάτι που δεν το έχω συναντήσει σε σειρά 62 επεισοδίων.

Το συγκεκριμένο με γοητεύει γιατί θίγει ένα θέμα που δεν έχει θιχτεί σε πολλές σειρές. Η διαχείριση αυτού του θυμού σε τέτοιες ηλικίες δεν είναι πολύ ομαλή. Με αυτή την ιστορία με τους εκβιασμούς με τα κινητά και την εγκληματικότητα, αυτά τα παιδιά που είναι στη σειρά δεν είναι παιδιά κολλεγίων.

Έχει μια ωμότητα και σκληρότητα που είναι χρήσιμη γιατί δεν θες σε τέτοια ηλικία να σου κουνήσει το δάχτυλο. Θεωρώ αν πιάσει αυτή την ηλικία ίσως βγει κάτι καλό. Και στα επόμενα επεισόδια θίγεται το θέμα της κοινωνικής ανισότητας, της περιθωριοποίησης, πώς ένα παιδί από θύμα γίνεται θύτης.

Κάτι γίνεται κάθε φορά που δεν το περίμενες, άλλοι παρουσιάζονται διαφορετικά, πας να συμπαθήσεις κάποιον και τελικά δεν είσαι σίγουρος για κανέναν», ανέφερε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Ο Σπύρος Παπαδόπουλος είναι σαν φωτεινή αχτίδα σε αυτή τη σειρά. Είναι πολύ συγκινητικός ο τρόπος του γιατί είναι πάντα με μια εντυπωσιακή ευγένεια».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Κάνε ότι κοιμάσαι: Ένας φόνος και μία απιστία - Συγκλονίζουν τα πρώτα επεισόδια της σειράς

Στην ίδια σειρά μετά τον χωρισμό τους ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η Νικολέττα Κοτσαηλίδου