Από Πέννυ Μαστοράκου

Όσο πλησιάζουμε προς το τέλος της καθημερινής σειράς του ΣΚΑΙ, η οποία έχει καθηλώσει το κοινό της από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, έχουμε άλλη μία συγκλονιστική εξέλιξη σχετικά με τα παιδιά του Άπιστου, Βολκά, και πιο συγκεκριμένα με την κόρη του, την μικρή Ζεϊνέπ, που έχει αποκτήσει με την δεύτερη γυναίκα του Ντερίν.

Το spoiler μας αφορά την τελευταία σκηνή που θα δείξει η τηλεόραση, η οποία μας μεταφέρει είκοσι χρόνια μετά και δείχνει τον Αλί και την αδελφή του μπροστά από το μνήμα του Βολκάν.

Η μικρή Ζεϊνέπ 20 χρόνια μετά

Η Ζεϊνέπ μεγάλωσε με αγάπη πλάι στον Ονούρ, τον νέο σύντροφο της μητέρας της, Ντερίν, η οποία άλλαξε ριζικά προς το καλύτερο και βρήκε την ευτυχία της στο πλάι αυτού του ανθρώπου. Η Ασιγιά και η Ντερίν άφησαν στην άκρη όλα όσα τους χώριζαν και έμαθαν να ζουν αρμονικά για χάρη των παιδιών τους τα οποία είναι πιο δεμένα από ποτέ.

 Η σχέση της μικρή Ζεϊνέπ με τον Βολκάν 20 χρόνια μετά

Οι δυο τους λοιπον βρίσκονται μπροστά από τον τάφο του, ωστόσο εκείνη δεν θυμάται τίποτα σχεδόν από τον πατέρα της καθώς τον Ονούρ γνώρισε σαν πατέρα. Ο Αλί αναφέρει πως τον έχει συγχωρέσει και εκείνη κοιτά αμίλητη ώσπου αποχαιρετούν το μνήμα.

Η απόφαση του δικαστηρίου για τη Ντερίν

Οι εξελίξεις για την αγαπημένη σειρά ''Άπιστος'' τρέχουν με μεγάλη ταχύτητα με το τηλεοπτικό κοινό να αναμένει όσα συμβαίνουν μέσα στην εβδομάδα. Έτσι λοιπόν, την Δευτέρα 12/9 αφού η Λεϊλά μπήκε ξανά ανάμεσα σε Αράς και Ασιγιά θα δούμε τις νέες ισορροπίες, που θα δημιουργηθούν...

Ο Αράς μαθαίνει πως η Λεϊλά απέρριψε την πρότασή του για διαζύγιο κοινή συναινέσει, προκειμένου να καθυστερήσει όσο μπορεί το τέλος του γάμου τους. Έτσι, αποφασίζει να δημοσιοποιήσει τον λόγο για τον οποίο θέλει οπωσδήποτε να χωρίσουν.

Η Λεϊλά θεωρεί πως για όλα φταίει ο καινούργιος έρωτάς του για την Ασιγιά, κι έτσι εξαπολύει εναντίον της ανελέητη επίθεση. Οι συνέπειες αυτού του πολέμου θα είναι ολέθριες και για τις δύο γυναίκες, αλλά και για τη Ντερίν η οποία θα βρεθεί άθελά της στο επίκεντρο των εξελίξεων. Ποια είναι όμως η πραγματική ένοχη για όσα συνέβησαν;

Στον απόηχο της βίαιης επίθεσης που δέχθηκε η Λεϊλά, βγαίνει τυχαία στην επιφάνεια μια παλιά ιστορία που συνδέει τον Αράς και τον κύριο Χαλούκ. Εν τω μεταξύ, η Ντερίν απαλλάσσεται από τις κατηγορίες, αφού η Νιλ αναλαμβάνει την ευθύνη για όλα!

Στην προσπάθειά της να προστατεύσει την Ασιγιά, έδρασε με απερισκεψία και τώρα θα πρέπει να πληρώσει τις συνέπειες. Θα μπορέσει ο Σελτζούκ να τη βοηθήσει;

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Άπιστος (8/9): Η Ντερίν προσπαθεί να κάνει τον Βολκάν να ζηλέψει

Άπιστος: Από το πάθος στην απόλυτη καταστροφή - Αυτό είναι το θυελλώδες τέλος της Ασιγιά με τον Αράς