Από Στέλλα Μούτσιου

Η Κλινική έχει επιστρέψει στις οθόνες μας και με τα νέα της επεισόδια υπόσχεται να καθηλώσει τους τηλεθεατές. Τρία νέα πρόσωπα μπαίνουν στη σειρά ως ασθενείς και οι ιστορίες τους θα κάνουν τους τηλεθεατές να ταυτιστούν με τους χαρακτήρες. Άλλωστε, μετά τις χθεσινές περιπτώσεις, όλα τα σενάρια είναι πιθανά.

Όλα όσα θα δούμε στην Κλινική την Τετάρτη 7/9

Ο Στράτος (25) φτάνει στην Κλινική με πυρετό και εμετούς συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Βάσια (25). Η Βάσια ανησυχεί για τον Στράτο, αλλά ταυτόχρονα την ενοχλεί που μπορεί να ακυρωθεί η συμμετοχή τους στον μαραθώνιο Σπάρταθλον, στον οποίο είχε κανονίσει να τρέξουν στον μήνα του μέλιτός τους.

Η Κλινική
Πηγή φωτογραφίας: Facebook / Η Κλινική

Ο Σωτήρης (55) πηγαίνει στην κλινική αφού βρήκε αίμα στα ούρα του. Τον συνοδεύει η Ντόρα (40), με την οποία συνηθίζει να βγαίνει ραντεβού όταν έρχεται στην Αθήνα για δουλειές. Καθώς η Ντόρα είναι έτοιμη να του ανακοινώσει ότι είναι η τελευταία φορά που βγαίνουν, τα αποτελέσματα των εξετάσεών του την αναγκάζουν να αλλάξει γνώμη.

Ο Φώτης (45) φτάνει στην Κλινική με πυρετό, βήχα και αναπνευστικά προβλήματα. Βάσει των συμπτωμάτων του, ο γιατρός εκτιμά πως πιθανόν πρόκειται για πνευμονία. Ωστόσο τα αποτελέσματα κάποιων εξετάσεων περιπλέκουν την κατάσταση της υγείας του.

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: Facebook / Η Κλινική

Οι εξελίξεις της Πέμπτης 8/9

Η Αμαλία (35) φθάνει στο νοσοκομείο μαζί με το αγόρι της, τον Αποστόλη (38) μετά από μια αποτυχημένη προσπάθεια τεχνητής γονιμοποίησης. Καθώς ο γιατρός Κέλερης θα προσπαθήσει να βρει την αιτία του προβλήματος το ζευγάρι εμβαθύνει στα θεμέλια της σχέσης του, μιας και το άγχος της Αμαλίας ξεκινάει να επιδρά αρνητικά στον Αποστόλη.

Ο Τάσος Ζέρβας (16) βρίσκεται σε αναπηρικό καροτσάκι τα τελευταία 2 χρόνια μετά από μια μόλυνση που προκάλεσε παράλυση από τη μέση και κάτω. Η περίπτωσή του αποτελεί μυστήριο για τους γιατρούς. Ωστόσο, η ρίζα του προβλήματος βρίσκεται στον ίδιο τον Τάσο που πρέπει να πιστέψει ότι μπορεί να κινήσει τα άκρα του, αν θέλει να περπατήσει ξανά.

Η Σοφία αναλαμβάνει να τον Αντώνη (45) που εμφανίζεται στην κλινική με γενική αδιαθεσία συνοδευόμενος από τον Δημήτρη (40). Οι 2 τους είναι ιδιοκτήτες ενός μπαρ που συχνάζει η Σοφία γεγονός που την κάνει να υποθέσει πως για όλο αυτό, δεν αποκλείεται να φταίνε τα νεύρα εξαιτίας της συνεταιρικής τους σχέσης.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Η Κλινική (28/7): Πολύ δύσκολες ώρες για τη μικροβιολόγο του νοσοκομείου

Η Κλινική (27/7): Η Ρόζα, ο Κίμωνας και η Κλαίρη