Από Πέννυ Μαστοράκου

Είναι καθημερινή σειρά και μας έχει κυριολεκτικά συνεπάρει, τόσο με τις ανατροπές της υπόθεσης όσο και με την πλοκή των γεγονότων μιας και τελικά όλα συνδέονται μεταξύ τους. Ο λόγος για τον Άπιστο, (δείτε εδώ τι θα δούμε στο επεισόδιο της Τρίτης 6/9) την σειρά του ΣΚΑΙ, που το τηλεοπτικό κοινό έχει αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και σε κάθε επεισόδιο η αγωνία κορυφώνεται με όσα διαδραματίζονται.

Αν νομίζεται ότι τα έχετε δει όλα κάνετε λάθος γιατί τώρα θα γίνει το μπαμ! Μπορεί να δούμε ερωτική σκηνή του Αράς και της Ασιγιά, το τέλος τους όμως, το οποίο πλησιάζει, δεν θα είναι καθόλου καλό.

Αυτό είναι το τέλος της Ασιγιά με τον Αράς

Μπορεί Ασιγιά να δέχεται ξανά τον Αράς στην αγκαλιά της, ωστόσο η Λέιλα, θολωμένη από το μίσος και την δίψα της για εκδίκηση, δεν τα παρατά και θα κάνει τα πάντα για να καταστρέψει τον δεσμό τους. Eίναι ικανή να φτάσει στα άκρα, και τελικά αυτή θα είναι και η αιτία του μεγάλου χωρισμού τους καθώς σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι θα τραβήξει χωριστούς δρόμους και ένας από τους λόγους είναι εκείνη.

Μόλις ο Αράς φύγει, ο Βολκάν ανακουφίζεται από αυτό τον χωρισμό ανυποψίαστος για το τι τον περιμένει καθώς η η Ασιγιά, που προσπαθεί να να σταθεί ξανά στα πόδια της θα επιχειρήσει να διαλύσει τον γάμο του με την Ντερίν, έπειτα από όσα έχει τραβήξει από αυτούς.

Αυτό είναι το θυελλώδες τέλος της Ασιγιά με τον Αράς

Σοκ - Η Ντερίν απατάει τον Βολκάν

Στον Άπιστο, ο Ονούρ είναι ο άντρας που θα μπει στη ζωή της Ντερίν, αλλά η εμμονή της με τον Βολκάν δεν την αφήνει να ζήσει έναν πραγματικό και μεγάλο έρωτα και το TV24 έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Από τη Γιάννα Παπανικολάου

Όλα θα αρχίσουν όταν ένα βράδυ κάποιος άγνωστος προσπαθεί να επιτεθεί στην Ντερίν στον δρόμο και ο Ονούρ εμφανίζεται και τη σώζει. Εκείνος εντυπωσιάζεται μαζί της, ανταλλάσσουν τηλέφωνα και ξεκινάει ένα φλερτ μεταξύ τους. Μόνο που η Ντερίν δεν του έχει αναφέρει πως είναι παντρεμένη με παιδί. Εντελώς τυχαία ο εν λόγω άντρας είναι φίλος του Αράς, που κάνει πρόταση γάμου στην Ασιγιά, και εκείνος τον προσκαλεί με τη νέα του φίλη στο πάρτι γενεθλίων που θα κάνει, χωρίς να ξέρει πως πρόκειται για την Ντερίν.

Όταν οι δυο τους εμφανίζονται, η Ασιγιά σοκάρεται. Οπως και η Ντερίν που δεν είχε ιδέα για το πού θα πήγαινε. Ο Αράς προειδοποιεί τον φίλο του: «Μείνε μακριά της! Είναι επικίνδυνη». Στη συνέχεια, στο πάρτι εμφανίζεται και ο Βολκάν, ο οποίος όταν βλέπει τον Ονούρ να αγγίζει τη γυναίκα του θυμώνει, αλλά δεν χάνει και την ευκαιρία να της πει: «Βλέπω βρήκες ήδη αντικαταστάτη! Αυτή η εικόνα είναι ό,τι πρέπει για να βγει υπέρ μου το διαζύγιο».

Άπιστος Βολκάν

Ο Ονούρ που το ακούει σοκάρεται, καθώς δεν είχε ιδέα για όλα αυτά. Παρότι εκείνος εξαφανίζεται, η Ντερίν τον ψάχνει προκειμένου να τον χρησιμοποιήσει για να κάνει τον Βολκάν να ζηλέψει. Στο μεταξύ, η Ασιγιά, που έχει χωρίσει με τον Αράς, αποφασίζει να πάρει την εκδίκησή της από τον Βολκάν και την Ντερίν.

Έτσι βάζει στόχο να κάνει τον Βολκάν να πιστέψει πως ακόμα τον θέλει, τον πιέζει να πάρει διαζύγιο, ενώ η Ντερίν αρχίζει να χάνει το μυαλό της απ' όλα αυτά. Παράλληλα αποκαλύπτει στον Ονούρ όλη την αλήθεια για το ποιος είναι ο χαρακτήρας της Ντερίν. Ενα πρωί, η Ντερίν επισκέπτεται τον Ονούρ και εκείνος της λέει: «Απέδειξέ μου πως πράγματι με θέλεις και ενδιαφέρεσαι για εμένα», και τότε οι δυο τους φιλιούνται χωρίς να ξέρουν πως κάποιος τους καταγράφει. Το βίντεο είναι στα χέρια της Ασιγιά και η Ντερίν τρέμει να μην το μάθει ο Βολκάν, ώσπου αναγκάζεται η ίδια να του πει για το φιλί και ο Βολκάν πάει να βρει τον Ονούρ και πιάνονται στα χέρια. Υσρερα από αυτό, ο Ονούρ φεύγει μακριά της.

Αρκετές ημέρες αργότερα κι ενώ πιστεύει πως όλα πάνε καλά με τον γάμο της, η Ντερίν μαθαίνει πως το σπίτι που αγόρασαν ο Βολκάν το έγραψε στον Αλί, ενώ ο άντρας της και η Ασιγιά έχουν φιληθεί.

Αυτό τη σοκάρει και πάει να βρει τον Ονούρ. Είναι ο μόνος άνθρωπος που την ακούει. «Δεν σου αξίζει τέτοια ζωή, είσαι νέα, όμορφη, γιατί χαραμίζεσαι για έναν άντρα που θέλει κάποια άλλη γυναίκα! Αξίζεις τα καλύτερα», της λέει. Όμως εκείνη είναι αποφασισμένη να μην αφήσει την Ασιγιά να κερδίσει!

Άπιστος Ντερίν Ονούρ

Ο Ονούρ επιμένει: «Κατάλαβε επιτέλους πως ο Βολκάν είναι ο μόνος που φταίει για όσα συμβαίνουν και όχι η Ασιγιά». Η Ντερίν ξεσπάει και ο Ονούρ βλέπει πως η κοπέλα χρειάζεται επειγόντως ιατρική βοήθεια, όμως κανείς δεν είναι διατεθειμένος να τη βοηθήσει. Η ίδια φτάνει σε τέλμα και ισορροπεί ανάμεσα στην τρέλα και τη λογική! Από την εμμονή της για τον Βολκάν, αλλά και το μίσος της για την Ασιγιά, κάνει πράξεις που τη φέρνουν αντιμέτωπη ακόμα και με τη δικαιοσύνη.

Ο Ονούρ, σαν δικηγόρος που είναι, τη βοηθάει και οι δυο τους έρχονται ξανά κοντά και καταλήγουν να κάνουν έρωτα! Η Ντερίν όμως στη συνέχεια φεύγει μετανιωμένη, ραγίζοντας ξανά την καρδιά του Ονούρ.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Άπιστος - αποκλειστικό: Η Ντερίν μαχαιρώνει τον Βολκάν και απειλεί να αυτοκτονήσει

Άπιστος - Μελίς Σεζέν: Η ηλικία και η ελληνική καταγωγή της «Ντερίν»