Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Στον Άπιστο, σε σκοτεινά μονοπάτια κινείται πλέον το μυαλό της Ντερίν, η οποία αρρωσταίνει τόσο με την εμμονή της για την Ασιγιά που δεν διστάζει να φτάσει στο σημείο να την σκοτώσει. Μόνο που ο Βολκάν με αυτοθυσία μπαίνει μπροστά να τη σώσει και τώρα εκείνος είναι που παλεύει για τη ζωή του και το Tivi Σίριαλ που κυκλοφορεί έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Από τη Γιάννα Παπανικολάου

Όλα θα αρχίσουν όταν η Ασιγιά θα βάλει σε εφαρμογή το σχέδιό της για να εκδικηθεί την Ντερίν και τον Βολκάν. Και μπορεί στα μέχρι τώρα επεισόδια να δείχνει πως προχωράει τη ζωή της, όμως από τη μία δεν ξέχασε ποτέ το κακό που της έκαναν και από την άλλη πως Βολκάν και Ντερίν μπλέχτηκαν με κάθε τρόπο στην προσωπική και επαγγελματική της ζωή καταστρέφοντας την (δείτε εδώ ποια θα είναι η τελευταία σκηνή της σειράς).

Μη αντέχοντας άλλο αυτή την κατάσταση αποφασίζει να τους τιμωρήσει: Τον μεν Βολκάν με το να τον κάνει να χωρίσει την Ντερίν και εκείνη με το να την οδηγήσει στην παράνοια. Έτσι αρχίζει να δίνει ελπίδες στον Βολκάν πως ακόμα τον αγαπάει και πως θέλει να γίνουν ξανά οικογένεια. Εκείνος αναθαρρεί, αλλά συνεχίζει να τα θέλει όλα δικά του. Και το δίλημμα είναι μεγάλο: Για να γίνει ευτυχισμένος σμίγοντας ξανά με την Ασιγιά θα πρέπει με τον χωρισμό του από την Ντερίν να χάσει τα πλούτη που έχει! «Αφού θέλεις να είμαστε ξανά μαζί, τότε το βράδυ θα πεις στην Ντερίν ότι θα τη χωρίσεις επειδή με αγαπάς και μετά θα έρθεις εδώ να γευματίσουμε μαζί».

Άπιστος spoiler νέα επεισόδια

Εκείνος δέχεται, αλλά όταν πάει σπίτι του, η Ντερίν του έχει ετοιμάσει το τραπέζι και τον πλησιάζει ερωτικά. Την ατμόσφαιρα χαλάει ο ξαφνικός ερχομός της Γκιονούλ. Η Ασιγιά τηλεφωνεί στον Βολκάν και εκείνος της λέει πως δεν είπε τίποτα γιατί η Ζεϊνέπ αρρώστησε. Η Ασιγιά που καταλαβαίνει το ψέμα του, φτάνει στο σπίτι για να ευχηθεί περαστικά. Η Ντερίν εκπλήσσεται και της λέει: «Μια χαρά είναι η κόρη μου, τι θέλεις και ήρθες; Δεν μπορείς να αφήσεις τον άντρα μου σε ησυχία».

Και τότε η Ασιγιά απευθύνεται στον Βολκάν: «Δεν της είπες αυτά που μου έλεγες το πρωί;» και εκείνος της κάνει νοήματα να μη μιλήσει, ενώ η Ντερίν θέλει να μάθει τι έλεγαν μεταξύ τους. Τότε η Ασιγιά της εξηγεί: «Ο Βολκάν θέλει να σε χωρίσει επειδή αγαπάει εμένα». Η Ντερίν γελάει νευρικά και αρπάζει ένα μαχαίρι και προσπαθεί να τη σκοτώσει: «Θέλεις να με τρελάνεις», της φωνάζει και ο Βολκάν με την Γκιονούλ προσπαθούν να την αποτρέψουν από το να κάνει κάποια τρέλα. Πάνω στην ένταση η Ντερίν καρφώνει τον Βολκάν!

Άπιστος επίθεση σε Βολκάν

Βολκάν Άπιστος

Ο χωρισμός που οδηγεί στην τρέλα στον Άπιστο

Ο Βολκάν μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο και οι γιατροί κάνουν ό,τι μπορούν για να τον σώσουν. Η Ντεριά ρωτάει ευθέως την Ασιγιά αν η επίθεση αυτή ήταν μέσα στα σχέδιά της και εκείνη παρεξηγείται: «Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος! Ναι, θέλω να τους εκδικηθώ, αλλά δεν θα έκανα κακό σε κανέναν». Στο αστυνομικό τμήμα η Ντερίν σε έξαλλη κατάσταση φωνάζει: «Θέλω να δω τον άντρα μου! Δεν ήθελα να του κάνω κακό! Την Ασιγιά ήθελα να σκοτώσω, αυτή με παγίδευσε και με προκάλεσε! Τον αγαπάω τον άντρα μου! Θέλω να πάω δίπλα του, δεν μπορεί να είναι εκείνη μαζί του και όχι εγώ».

Ο Ονούρ, ένας νεαρός δικηγόρος που έχει δείξει το ενδιαφέρον του για εκείνη, αναλαμβάνει την υπεράσπισή της, αλλά τα πράγματα είναι δύσκολα για αυτήν. Ευτυχώς, την επόμενη μέρα ο Βολκάν συνέρχεται και η Ντερίν αφήνεται ελεύθερη μέχρι να γίνει η δίκη.

Ο Βολκάν λέει στην Ασιγιά: «Δεν με μαχαίρωσε η Ντερίν, αλλά εσύ! Γιατί το έκανες αυτό;», τη ρωτάει χωρίς να πάρει απάντηση. Στη συνέχεια η Ντερίν πάει να τον δει και εκείνος της λέει: «Ξέρω ότι δεν ήθελες να μου κάνεις κακό, αλλά ήθελες να σκοτώσεις την Ασιγιά! Αν δεν έμπαινε μπροστά θα είχες κάνει φόνο! Πώς ξέρω αν μελλοντικά δεν χάσεις την υπομονή σου και δεν κάνεις κακό στην κόρη μας! Πρέπει να συνέλθεις, έχεις αρχίσει να συμπεριφέρεσαι σαν τρελή». Λίγες μέρες μετά ο Βολκάν παίρνει εξιτήριο και επιστρέφει σπίτι, όπου εξηγεί στην Ντερίν πως θα χωρίσουν: «Αγαπάω την Ασιγιά, αυτή είναι η αλήθεια! Πάντα την αγαπούσα και δεν την ξεπέρασα ποτέ! Εσύ ήσουν το αποκούμπι για να μπορέσω να την ξεπεράσω! Δεν μπόρεσα να σε αγαπήσω όπως εκείνη! Θα προσπαθήσω και θα παλέψω με όλες τις δυνάμεις μου για να με συγχωρέσει μια μέρα και να είμαστε ξανά μαζί», της λέει και πάει να φύγει. Εκείνη πέφτει στα πόδια του και τον παρακαλάει να μείνει.

Η αστυνομία φτάνει εκεί και τον συλλαμβάνει, ύστερα από καταγγελία της Γκιονούλ εναντίον του ότι έκλεψε την περιουσία της οικογένειάς της.

Καρέ καρέ η θυσία της Ασιγιά για να σώσει την Ντερίν

Η Ντερίν, μετά τη σύλληψη του Βολκάν και σε κατάσταση σοκ από την παραδοχή του πως δεν την αγαπάει και πως τόσα χρόνια τη χρησιμοποιούσε απλά για να κάνει την Ασιγιά να ζηλέψει, σε κατάσταση σοκ παίρνει το αμάξι και φεύγει.

Ντερίν Ασιγιά Άπιστος

Τηλεφωνεί στην Ασιγιά: «Εκείνη τη μέρα εμείς έπρεπε να πεθάνουμε και όχι ο Βολκάν! Εκείνη τη μέρα που πέσαμε στον γκρεμό... Όμως σήμερα θα επιστρέψω σ' εκείνη τη μέρα και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους», της λέει και της το κλείνει. Η Ασιγιά που καταλαβαίνει πως κάτι κακό θα συμβεί ξεκινάει να πάει σ' εκείνο το μέρος. Εκεί όπου είχαν ξεκινήσει όλα για τον Βολκάν και την Ντερίν.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Άπιστος - Μελίς Σεζέν: Η ηλικία και η ελληνική καταγωγή της «Ντερίν»

Άπιστος: Λύτρωση - Αυτό θα είναι το τέλος της Ασιγιά