Από Ελένη Μήτση

Αγαπημένη για πολύ μεγάλο μέρος του κοινού είναι η σειρά ''Χαιρέτα μου τον πλάτανο'' και μάλιστα τα νέα επεισόδια της σεζόν είναι ακόμη πιο απολαυστικά από πέρυσι. Πιο αναλυτικά, την Τρίτη 13/9 αναμένεται να δούμε τι θα συμβεί στο χωριό, αφού ο Σίμος βρήκε δύο τεστ εγκυμοσύνης στο καφενείο...

Όσα θα δούμε στη σειρά ''Χαιρέτα μου τον πλάτανο'' την Τρίτη 13/9

Ο Σώτος βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, αφού πρέπει να δώσει εξηγήσεις για την τσάντα που προσπάθησε να κλέψει και την μπούφλα που έχωσε στον απεσταλμένο του Θεού. Σε δύσκολη θέση, όμως, βρίσκεται και ο Χαραλάμπης, που συλλαμβάνει όλο το κοινόβιο με τη βοήθεια του Κανέλλου, αλλά βρίσκει απέναντί του τη Μάρμω, η οποία τον απειλεί πως θα του ρίξει κατάρα στο δόξα πατρί.

Ο Τζώρτζης πίνει κατά λάθος από το νερό της βρύσης και βλέπει τον Κανέλλο με… άλλο μάτι, ενώ η Κατερίνα βρίσκει τον Πετράν μπροστά της για ακόμα μια φορά, αφού ο Παναγής αποφασίζει να τον κρύψει μαζί με τον Σώτο στο σπίτι του Βαγγέλα. Κι ενώ όλοι έχουν τον πόνο τους, ο Σίμος έχει βγει στη γύρα και διαδίδει τα νέα πως η Αγγέλα και η Κατερίνα θα γίνουν μαμάδες!

Στο μεταξύ στο επεισόδιο της Τετάρτης 14/9

Ο Παναγής τα ‘χει χάσει από τη χαρά του που θα γίνει μπαμπάς, ενώ η Κατερίνα τα ’χει χάσει… γενικώς! Ο Πετράν με τον Σώτο, πάλι, συνεχίζουν να ψάχνουν το χαμένο αβγό, σίγουροι πια ότι η τσάντα τους βρίσκεται στα χέρια του Σίμου, την ώρα που ο Τζώρτζης έχει χάσει τα αβγά και τα πασχάλια και ζητάει από τον Κανέλλο να βάλουν τη φιλία τους… πάνω απ’ όλα!

Tα πάνω κάτω στον μικρό Πλάτανο!

Η Καλλιόπη είναι ακόμα έξαλλη με τον Χαραλάμπη, αλλά τη… νύφη την πληρώνουν ο Ηλίας με τη Φιλιώ, που δεν μπορούν να ησυχάσουν ούτε λεπτό. Η Αγγέλα, πάλι, συνεχίζει τις μπίζνες με τη Βαλέρια και κοντεύει να πείσει όλο το χωριό να δοκιμάσει τα θαυματουργά καλλυντικά της «Θαυμαζόλ». Τα δύο αδέρφια μπουκάρουν στο σπίτι του Χαραλάμπη, την ώρα που η Τούλα μοιράζει τεστ εγκυμοσύνης. Ποια είναι έγκυος, τελικά, στον Πλάτανο;

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο (9/9): Ο Θύμιος επιστρέφει στο χωριό

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο (8/9): Η Κατερίνα αρχίζει να χάνει τον εαυτό της