Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (9/8) επεισόδιο της καθημερινής σειράς της ΕΡΤ, Χαιρέτα μου τον Πλάτανο μιας και στο χωριό θα επιστρέψει ο Θύμιος, ένας παλιός Πλατανιώτης που έχει πολλά μυστικά (δείτε εδώ τις αποκαλύψεις της Θεοδώρας Σιάρκου για τη σειρά).

Τι θα δούμε σήμερα (9/9) στο Χαιρέτα μου τον Πλάτανο - Επεισόδιο 5ο

Ο Σώτος πρέπει να πείσει το κοινόβιο πως είναι ένας φωτισμένος γκουρού που έχει πολλά να… προσφέρει, κυρίως, όμως, πρέπει να πείσει τη Σύλβια, που έχει αρχίσει να υποψιάζεται πως ο «δάσκαλος» τους έχει μαύρα μεσάνυχτα. Ο Θύμιος, ένας παλιός Πλατανιώτης, που έριξε μαύρη πέτρα πίσω του, επιστρέφει έτοιμος να αναλάβει το καφενείο και να πιάσει την κόντρα του με τον Χαραλάμπη… απ’ την αρχή.

Η Βαλέρια και η Αγγέλα ψάχνουν τρόπους να πιάσουν την καλή, ενώ ο Θοδωρής ψάχνει τη δύναμη να μην ξαναπέσει στον έρωτα της πρώην παπαδιάς μας. Ο Πετράν θα βρεθεί στο σωστό μέρος την κατάλληλη στιγμή και θα κερδίσει την εμπιστοσύνη του Παναγή, που θα τον συμπαθήσει αμέσως, σε αντίθεση με την Κατερίνα, η οποία θα του δώσει ένα ξεγυρισμένο χαστούκι που θα θυμάται για καιρό!

Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο (12/9)

Η ημέρα της Κατερίνας πάει από το κακό στο χειρότερο, αφού ο Παναγής φέρνει τον νέο του φίλο στο σπίτι χωρίς να την ειδοποιήσει, και το Κατερινιώ μας τούς υποδέχεται με αμφίεση… σέξι κι όποιος αντέξει. Οι κάτοικοι του κοινοβίου, πάλι, έχουν μπει για τα καλά στο μάτι του Χαραλάμπη, που μπορεί μέχρι τώρα να τους κατηγορούσε για πταίσματα, αλλά έχει αλλάξει λέβελ και είναι σίγουρος πια ότι είναι κλέφτες. Ο Σίμος βρίσκει δυο τεστ εγκυμοσύνης στο κομμωτήριο και η φαντασία του… οργιάζει.

Την ίδια ώρα, η Βαλέρια και η Αγγέλα βάζουν σε εφαρμογή το σχέδιο «Θαυμαζόλ», μιας και τα θαύματα φαίνεται πως «πουλάνε» πολύ στο χωριό. Το πολύτιμο αβγό συνεχίζει να αγνοείται και ο εγκέφαλος της κλοπής παθαίνει ταράχουλο όταν ακούει τη λέξη «Πλάτανος».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο (8/9): Η Κατερίνα αρχίζει να χάνει τον εαυτό της

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο (7/9): Η Τούλα μοιράζει τεστ εγκυμοσύνης - Δεν θα γίνει μόνο ο Παναγής μπαμπάς...