Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (8/9) επεισόδιο της καθημερινής σειράς της ΕΡΤ, Χαιρέτα μου τον Πλάτανο μιας και η Κατερίνα έχει αρχίσει να πιέζεται σημαντικά από τον Παναγή και από τη Φιλιώ και έτσι σιγά σιγά χάνει τον εαυτό της (δείτε εδώ τις αποκαλύψεις της Θεοδώρας Σιάρκου για τη σειρά).

Τι θα δούμε σήμερα (8/9) στο Χαιρέτα μου τον Πλάτανο - Επεισόδιο 9

Η Τούλα είναι σίγουρη πως το θετικό τεστ εγκυμοσύνης είναι αυτό της Κατερίνας και η Χρύσα πανηγυρίζει που δεν περιμένει παιδί… αγνώστου πατρός. Την ίδια ώρα, η Σύλβια βλέπει όλο και πιο θετικά τον γκουρού Σώτο, και απ’ ό,τι φαίνεται φταίει ο έρωτας για ό,τι της συμβαίνει.

Ο Σώτος και ο Πετράν εγκλωβίζονται στο σπίτι του Χαραλάμπη, στην προσπάθειά τους να πάρουν στα χεριά τους την πολυπόθητη τσάντα. Η Κατερίνα, πάλι, εγκλωβίζεται κάπου ανάμεσα στο ένστικτο του Παναγή και τα προφητικά όνειρα της Φιλιώς και αρχίζει να χάνει τον εαυτό της. Κι ενώ ο παπάς μας προσπαθεί να εμποδίσει τη Βαλέρια να πιει νερό από τη μαγική βρύση, εκείνη πίνει για να του σπάσει τα νεύρα και τελικά τρελαίνεται… για πάρτη του!

Τι θα δούμε αύριο (9/9)

Ο παπάς μας έχει μεταμορφωθεί από τραγόπαπας σε αντικείμενο του πόθου, στα μάτια της Βαλέριας αν μη τι άλλο, που τον κυνηγάει σε όλο το χωριό. Ο Χαραλάμπης πάλι νομίζει πως τον κυνηγάει η άνοια και ο Θύμιος βάζει τα δυνατά του για να του το «επιβεβαιώσει». Η Καλλιόπη είναι σίγουρη ότι τα αβγά φέρνουν κακή τύχη και αποφασίζει να τα ξεφορτωθεί, ενώ ο Σώτος βρίζει την τύχη του, αφού ως «σωστός» γκουρού πρέπει να μάθει να χορεύει τον χορό της… γονιμότητας.

Ο Παναγής και η Κατερίνα προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν πως θα γίνουν γονείς, την ώρα που ο Τζώρτζης τούς ζητάει μια μεγάλη χάρη. Ποιος θα είναι αυτός που θα πάρει στα χέρια του το αληθινό αβγό, που ο Εγκέφαλος περιμένει πως και πως, έτοιμος να εκραγεί;

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Η Παραλία: Τα ονόματα θα συζητηθούν - Δυνατό το καστ της νέας σειράς της ΕΡΤ

Μαύρο Ρόδο: Φτιάχτηκε αποκλειστικά για τη σειρά - Τα πρώτα πλάνα από το εντυπωσιακό μοναστήρι