Από Ελένη Μήτση

O νέος κύκλος για την αγαπημένη σειρά του κοινού ''Χαιρέτα μου τον πλάτανο'' έχει βγει ξανά στον αέρα και από ότι φαίνεται οι εξελίξεις είναι για άλλη μια σεζόν απολαυστικές. Μάλιστα μετά την επιστροφή του Θύμιου στο χωριό τα πράγματα δε θα είναι σίγουρα ίδια στο επεισόδιο της Δευτέρας 12/9.

Όλα όσα θα δούμε στη σειρά ''Χαιρέτα μου τον πλάτανο'' τη Δευτέρα 12/9

Η μέρα της Κατερίνας πάει από το κακό στο χειρότερο, αφού ο Παναγής φέρνει τον νέο του φίλο στο σπίτι χωρίς να την ειδοποιήσει, και το Κατερινιώ μας τούς υποδέχεται με αμφίεση... σέξι κι όποιος αντέξει. Οι κάτοικοι του κοινοβίου, πάλι, έχουν μπει για τα καλά στο μάτι του Χαραλάμπη, που μπορεί μέχρι τώρα να τους κατηγορούσε για πταίσματα, αλλά έχει αλλάξει λέβελ και είναι σίγουρος πια ότι είναι κλέφτες.

Ο Σίμος βρίσκει δυο τεστ εγκυμοσύνης στο κομμωτήριο και η φαντασία του... οργιάζει. Την ίδια ώρα, η Βαλέρια και η Αγγέλα βάζουν σε εφαρμογή το σχέδιο «Θαυμαζόλ», μιας και τα θαύματα φαίνεται πως «πουλάνε» πολύ στο χωριό. Το πολύτιμο αβγό συνεχίζει να αγνοείται και ο εγκέφαλος της κλοπής παθαίνει ταράχουλο όταν ακούει τη λέξη «Πλάτανος».

Τι θα δούμε στα πρώτα επεισόδια

Η νεολαία του Πλατάνου βρέθηκε να κυνηγάει την Καρμέλα στους δρόμους της Ιταλίας με την ψυχή στο στόμα, μετά το χάος που προκάλεσε στο χωριό τους. Στους ίδιους δρόμους τρέχει και μια καλόγρια, ιμιτασιόν όμως, με ένα κλεμμένο αυγό Φαμπερζέ, που μόνο ιμιτασιόν δεν είναι. Πίσω στον Πλάτανο, η Σύλβια επιστρέφει για να στήσει κοινόβιο, όμως δυναμικό come back κάνει και η Βαλέρια έχοντας κακές διαθέσεις (δείτε εδώ την αποκλειστική συνέντευξη της Θοεδώρας Σιάρκου για τον τρίτο κύκλο της σειράς).

Και ενώ ο Παναγής και η Κατερίνα είναι έτοιμοι για το ταξίδι της επιστροφής, ο Σίμος κάνει ένα λάθος που θα φέρει τα πάνω-κάτω. Την ίδια ώρα, μια χαμένη τσάντα αναζητά τον ιδιοκτήτη της, κάμποσα οστά έχουν… χάσει τους δικούς τους και ένα θαύμα αποκαλύπτεται στον Κανέλλο.

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο νέα επεισόδια

Την ώρα όμως που συμβαίνουν πολλά περίεργα, ο Σώτος και ο Πετράν φτάνουν στο κοινόβιο, αναζητώντας το χαμένο Φαμπερζέ αυγό, που κοστίζει εκατομμύρια κι αν δεν βρεθεί σύντομα μπορεί να τους κοστίσει... τη ζωή τους. «Αν δεν το βρούμε, σε αυτό το χωριό θα μας θάψουν, να μου το θυμηθείς», θα τονίσει ο Σώτος που ανησυχεί για τη ζωή του, αλλά δείχνει να χαίρεται για το νέο μέρος όπου έχουν βρεθεί. Ωστόσο, ένα ταξίδι στο παρελθόν αποκαλύπτει ένα μυστικό που οι μεγάλοι ορκίστηκαν να ξεχάσουν, την εποχή που τα Πλατανιωτάκια σκάρωναν φάρσες στη Βαρβάρα και έπαιζαν στους δρόμους.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο (7/9): Η Τούλα μοιράζει τεστ εγκυμοσύνης - Δεν θα γίνει μόνο ο Παναγής μπαμπάς...

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο (8/9): Η Κατερίνα αρχίζει να χάνει τον εαυτό της