Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η Στέλλα αποτελεί έναν από τους πιο κακότυχους χαρακτήρες της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Σασμός. H αγάπη της για τον Αστέρη Σταματάκη δεν πήγε όπως περίμενε, ενώ άδοξο ήταν και το τέλος της σχέσης της με τον Άγγελο.

Στα τελευταία επεισόδια του πρώτου κύκλου, η Στέλλα Καμαριωτάκη έζησε τον έρωτα στην αγκαλιά του Γεράσιμου, όμως έμεινε ξανά μόνη, καθώς αποφάσισε να μην τον ακολουθήσει όταν εκείνος αποφάσισε να φύγει από την Κρήτη (δείτε εδώ τι θα παρακολουθήσουμε στα πρώτα επεισόδια του δεύτερου κύκλου).

Ο έρωτας χτυπάει ξανά την πόρτα της Στέλλας στον Σασμό

Σύμφωνα όμως με το ρεπορτάζ του ΤV24, η όμορφη δικηγόρος θα βρει, και μάλιστα σύντομα, τον έρωτα στο πρόσωπο ενός άντρα που θα εμφανιστεί ξαφνικά στην τοπική κοινωνία του νησιού και μάλιστα όχι με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες.

Σασμός spoiler

Πριν βρει τον έρωτα όμως, θα διεκδικήσει ξανά τον Αστέρη

Μπορεί στα πρώτα επεισόδια του Σασμού, η Στέλλα να νόμιζε πως έχει υπολογίσει σωστά τα πάντα στη ζωή της, ωστόσο αποδείχθηκε πως έκανε λάθος. Πρώτα χώρισε με τον Αστέρη και διέλυσε τον αρραβώνα τους, μετά χάλασε η σχέση της με τον Άγγελο και τέλος, άφησε τον Γεράσιμο να φύγει μακριά της.

Όπως όλα δείχνουν, η ερωτική ζωή της δικηγόρου του νησιού δεν θα εξελιχθεί τόσο καλά ούτε στη δεύτερη σεζόν. Η Στέλλα από την πρώτη στιγμή ξεκαθάρισε πως ο Αστέρης έχει έναν πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή της και έτσι τον στήριξε σε κάθε βήμα του.

Σασμός χωρισμός Στέλλα - Αστέρης

Κάπως έτσι, βρίσκεται στο πλευρό του και στο πλευρό της οικογένειάς του μετά την σύλληψη του Μαθιού. Το γεγονός αυτό φέρνει πολύ κοντά το πρώην ζευγάρι και η Στέλλα αρχίζει να αποκτά και πάλι ελπίδες για επανασύνδεση με τον Αστέρη.

Εκείνος όμως παραμένει τρελά ερωτευμένος με την Αργυρώ παρά τα όσα τους χωρίζουν. Ακόμα και κοντά στα δικαστήρια θα φτάσουν (δείτε εδώ γιατί), αλλά θα είναι και πάλι μαζί.

Κάπως έτσι, η Στέλλα θα μείνει και πάλι μόνη της, απογοητευμένη και διαλυμένη ψυχολογικά μιας και ο έρωτας της ζωής της την άφησε για δεύτερη φορά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ασύλληπτο πένθος στον Σασμό - Η γιαγιά Ειρήνη καταρρέει

Σασμός - αποκλειστικό: Αυτό είναι το τέλος του Μαθιού και της Βασιλικής