Από TV24 Team

Στον Σασμό, ο έρωτάς της Βασιλικής και του Μαθιού δοκιμάστηκε στον χρόνο και φάνηκε να είναι δυνατός. Όταν όμως αυτός έφτασε στο σημείο να ολοκληρωθεί, ενώνοντας το ζευγάρι με τα ιερά δεσμά του γάμου, άρχισε η αντίστροφη μέτρηση και το Tivi Σίριαλ που κυκλοφορεί έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Δεν υπήρξε ζωντανός οργανισμός που δεν ζήλεψε τον τηλεοπτικό έρωτα της Βασιλικής και του Μαθιού την προηγούμενη σεζόν. Ο έρωτας που είχαν ο ένας για τον άλλον κράτησε, παρότι εκείνη αναγκάστηκε να παντρευτεί τον Στεφανή.

Όμως όταν ο τελευταίος πέθανε, ο Μαθιός κινήθηκε δραστικά ανακτώντας τον χρόνο που έχασαν. Τα εμπόδια μπροστά τους πολλά, όμως η αγάπη τους αποδείχτηκε πολύ μεγαλύτερη από τα σχόλια της Καλλιόπης, την αντίδραση του Νικηφόρου και τα στραβά βλέμματα του χωριού. Μοιραία έφτασαν στα σκαλιά της εκκλησίας, όμως από εκείνη τη στιγμή, και όπως είδαμε στα τελευταία επεισόδια του πρώτου κύκλου, άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τη σχέση τους.

Μαθιός Βασιλική Σασμός

Η κάμερα της σειράς στον δεύτερο κύκλο θα ακολουθήσει τον Μαθιό μέχρι τη φυλακή και τη Βασιλική να τρέχει πίσω του, προσπαθώντας να μάθει την αλήθεια του. Την αλήθεια που θα τον βγάλει έξω και θα χαρούν αυτό για το οποίο πάλευαν όλα τα χρόνια της ζωής τους, να κρατήσουν τον έρωτά τους ζωντανό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TiVi ΣΙΡΙΑΛ, ο Μαθιός θα βγει έξω σύντομα, καθώς την ευθύνη για τον φόνο του Άγγελου θα πάρει η Καλλιόπη, όμως ο Παύλος Βρουλάκης, ο ξάδελφος της Μαρίνας που έχει φτάσει στην Άνω Ποριά για να πάρει εκδίκηση, θα μάθει πόσο σημαντική είναι η Βασιλική για τον Μαθιό και θα κινηθεί γρήγορα αφαιρώντας τη ζωή της (δείτε εδώ πώς θα τη σκοτώσει).

Πηγή κεντρικής και εσωτερικής φωτογραφίας: ALPHA

Ο Μαθιός καταρρέει στον Σασμό

Ο μεγάλος γιος της Καλλιόπης θα βρει ο ίδιος τη Βασιλική μέσα σε μια λίμνη αίματος στο σπίτι της και δεν θα μπορεί να το πιστέψει. Η όποια προσπάθειά του να την επαναφέρει στην ζωή θα πέσει στο κενό καθώς το χτύπημα του Παύλου θα είναι ακαριαίο.

Ο πόνος θα επιστρέψει στη ζωή του Μαθιού ακόμα πιο δυνατός και σίγουρα μη αναστρέψιμος. Τα λόγια παρηγοριάς δεν θα τον αγγίζουν, όπως και η καλή πρόθεση των δικών του ανθρώπων να του αποσπάσουν την προσοχή. Ακόμα όμως και αν υποψιάζεται πως πίσω από αυτό το χτύπημα κρύβεται ο Παύλος Βρουλάκης, δεν θα θελήσει να κάνει αντίποινα. Έχει χάσει τον μοναδικό άνθρωπο για τον οποίο ζούσε και αυτό δεν θα αλλάξει.

Ξέρει πως κανένας νέος θάνατος δεν θα την φέρει πίσω, άρα αποφασίζει να πάει να τη συναντήσει. Ο Μαθιός Σταματάκης δεν θα αργήσει να βάλει τέλος στη ζωή του, βυθίζοντας στο πένθος τους δικούς του, και συγκεκριμένα λέγεται πως θα χρησιμοποιήσει το όπλο του για να το πετύχει. Παρά τον πόνο τους, Καλλιόπη και Αστέρης θα ξέρουν πως πλέον είναι κοντά της ευτυχισμένος και πως δεν θα τους χωρίσει κανείς.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός: Ξεκίνησαν ξανά τα γυρίσματα - Οι πρώτες φωτογραφίες από τις νυχτερινές λήψεις

Σασμός - αποκλειστικό: Οριστικό τέλος στη φιλιά Νικηφόρου - Μανόλη