Από Ελένη Μήτση

Ο ''Σασμός'' είναι χωρίς καμία αμφιβολία μια από τις πιο αγαπημένες σειρές του κοινού, η οποία έχει συγκλονίσει το τηλεοπτικό κοινό, με αποτέλεσμα να περιμένει με μεγάλη ανυπομονησία τα νέα επεισόδια του Β' κύκλου.

Έτσι λοιπόν, με την πρεμιέρα να πλησιάζει, κυκλοφόρησε άλλο ένα trailer, το οποίο ενθουσίασε τους πάντες με το που βγήκε. Εκτός όμως από το νέο τραγούδι με τον Χρήστο Θηβαίο να ερμηνεύει και να καθηλώνει. Μια πολύ σημαντική λεπτομέρεια, που λίγοι παρατήρησαν σχετίζεται με την φράση, που λέει στο κλείσιμο η Βασιλική.

Πιο αναλυτικά, ακούγεται να λέει «Θα γίνει το ξέρω», με τους πιστούς τηλεθεατές να μην πιστεύουν πως αναφέρεται στον πολυπόθητο Σασμό, αλλά στον θάνατο της ηρωίδας, που συζητιέται καιρό.

Τι προοϊκονομεί η τελευταία φράση στο νέο τρέιλερ του ''Σασμού''

«Θα γίνει το ξέρω», λέει η Βασιλική στο κλείσιμο του trailer του Σασμού.

Όλη η αλήθεια για το τέλος της Καλλιόπης στο Σασμό

Η Μαρία Τζομπανάκη βρέθηκε καλεσμένη στην πρεμιέρα του Happy Day και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον δεύτερο κύκλο του Σασμού απαντώντας στις φήμες που θέλουν τον χαρακτήρα της, την Καλλιόπη να αυτοκτονεί.

«Η Καλλιόπη είναι σίγουρη πως την εντολή φόνου του άντρα της την έδωσε ο Παύλος Βρουλάκης. Θα έχει πολλές εκπλήξεις ο δεύτερος κύκλος. Δεν ισχύει ότι αυτοκτονώ για να εξιλεωθώ.

Οι γυναίκες αυτές ακόμη και σήμερα, ειδικά στα ορεινά χωριά, ακόμη κι αν είναι ερωτεύσιμες ή έχουν ζήτηση κατά κάποιον τρόπο, δεν βγαίνουν χωρίς μαντήλι, αν βγουν χωρίς μαντήλι και φορέσουν κοντό μανίκι, δείξουν τα χέρια και τα πόδια τους γυμνά, σημαίνει “είμαι ανοιχτή για να ξαναφτιάξω τη ζωή μου”, είναι ένα μήνυμα αυτό.

Αυτά τα ξέρω πολύ καλά, γιατί με ενδιέφερε η παράδοση κι οι συνήθειες του τόπου μου, γιατί οι συνήθειες ενός σπιτιού, μιας πατρίδας είναι αυτή που χτίζεις πάνω τους όλη σου τη ζωή», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

«Θα έπαιρνα έγκλημα "πάνω" μου για το παιδί μου, όπως η Καλλιόπη», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός: Με δάκρυα στα μάτια στο νυφικό κρεβάτι της - Το δράμα της Βασιλικής στον β' κύκλο

Με την κόρη του και την κούκλα γυναίκα του στην Κρήτη ο Δημήτρης Λάλος - Διακοπές πριν ξεκινήσει και πάλι ο Σασμός