Από TV24 Team

Τη γνωρίσαμε ως Ντερίν, την πέτρα του σκανδάλου στον χωρισμό της Ασιγιά και του Βολκάν στη σειρά «Άπιστος» (δείτε εδώ ποιο θα είναι το τέλος της). Η Μελίς Σεζέν στην πραγματικότητα καμία σχέση με τον ρόλο της δεν έχει, παρά μόνο πως είναι πανέμορφη και εντυπωσιακή!

Από τη Γιάννα Παπανικολάου

Η ζωή της εντυπωσιακής Μελίς Σεζέν του «Άπιστου»

Η Μελίς Σεζέν γεννήθηκε στις 2 Ιανουαρίου του 1997 στην Κωνσταντινούπολη. Ο πατέρας της είναι Αλβανός με καταγωγή από τη Βόρεια Μακεδονία, ενώ η μητέρα της μετανάστρια από τη Θεσσαλονίκη και έχει έναν ακόμη αδελφό.

Προερχόμενη από μέση οικονομικά οικογένεια καθώς οι γονείς της ασχολούνταν με το εμπόριο, η μητέρα της διέκρινε από μικρή ηλικία το ταλέντο της στην υποκριτική και έτσι στα 12 της άρχισε να σπουδάζει σε δραματική σχολή. Ωστόσο, όταν τελείωσε το λύκειο, σπούδασε στο τμήμα Μέσων και Εικαστικών Σπουδών στο πανεπιστήμιο της Κωνσταντινούπολης. Το ντεμπούτο της στην τηλεόραση το έκανε το 2016 και συνολικά έχει παίξει σε έξι σειρές, ενώ έχει αποτελέσει κριτής του σόου «The masked singer» στην Τουρκία.

Μελίς Σεζέν Άπιστος

Εκτός από την τηλεόραση έχει πρωταγωνιστήσει και στο θέατρο σε συνολικά πέντε ταινίες. Ο ρόλος που απογείωσε την καριέρα της είναι αναμφισβήτητα αυτός της Ντερίν στον «Απιστο» αφού έκτοτε η καριέρα της εκτοξεύτηκε και μπήκε στη λίστα με τις περιζήτητες ηθοποιούς της γενιάς της. Το κασέ της έχει ανέβει κατά πολύ, ενώ κάθε της φωτογραφία αποτελεί εξώφυλλο για τα περιοδικά.

Ο κρυφός σύντροφος

Τον Απρίλιο του 2022 ο φωτογραφικός φακός «συνέλαβε» τη Μελίς σε τρυφερά ενσταντανέ με τον σύντροφό της, τον οποίο μέχρι τότε κανείς δεν γνώριζε ποιος είναι. Πρόκειται για τον συμφοιτητή της, Μεχμέτ Ουιγκούν, που είναι εγγονός του επιχειρηματία Ταχά Τατλιτζί.

Μελίς Σεζέν σύντροφος

Το ντεκολτέ που προκάλεσε πολιτική αντιπαράθεση

Στα τουρκικά βραβεία «Butterfly» η Μελίς κέρδισε το βραβείο της καλύτερης ηθοποιού. Ομως εκείνο που αποτέλεσε αντικείμενο συζήτησης ήταν το σέξι ντεκολτέ του φορέματός της, το οποίο σχολίασε αρνητικά ο πρώην βουλευτής του κόμματος MHP, Αχμέτ Τσακάρ, που υποστήριξε πως ήταν προκλητικό.

Μελίς Σεζέν ντεκολτέ

Η ηθοποιός δέχτηκε κύμα συμπαράστασης από τους θαυμαστές της και τους συναδέλφους της, με την ίδια να δηλώνει: «Εμείς οι γυναίκες είμαστε πολύ δυναμικές και θα συνεχίσουμε να λάμπουμε πάντα και παντού. Έτσι το θέλει η ψυχή μας».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Τζανσού Ντερέ: Πόσα πληρώθηκε για κάθε επεισόδιο στον Άπιστο ως Ασιγιά

Άπιστος: Το δραματικό φινάλε του Βολκάν