Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Στον Άπιστο, η Λεϊλά δεν παραδίδει εύκολα τα όπλα και είναι αποφασισμένη να μη χωρίσει με τον Αράς. Σύμμαχός της σε όλο αυτό είναι και ο Βολκάν με τον οποίο κανονίζουν τα σατανικά σχέδιά τους. Η Ντερίν βυθίζεται όλο και πιο πολύ στη θλίψη, ενώ ο Αλί ξεσπάει συνεχώς στην Ασιγιά.

Η Ασιγιά συναντά για τελευταία φορά τον Αράς για να του πει πόσο την πλήγωσε κρύβοντάς της την αλήθεια και αφήνοντάς την να μάθει τα πάντα από τον Βολκάν και εκείνος ύστερα από αυτό αποφασίζει να επιστρέψει στο Λονδίνο με τη Λεϊλά για να χωρίσουν και επίσημα. Από την άλλη, η Γκιονούλ συναντά δικηγόρο για να δει αν μπορεί να βγάλει διαζύγιο εις βάρος του Χαλούκ και να του πάρει όλη την περιουσία τους (δείτε εδώ τι θα παρακολουθήσουμε στο σημερινό επεισόδιο).

Ο Βολκάν προσκαλεί την Ασιγιά, τον Αλί και όλους τους φίλους τους σε γεύμα στο νέο του σπίτι, ενώ η Ντερίν νιώθει πιο μόνη και απελπισμένη από ποτέ, τόσο που οι αντιδράσεις της τρομάζουν ακόμα και την ίδια της τη μητέρα. Στο συμβούλιο με τους γιατρούς του νοσοκομείου η Ντερίν προσπαθεί να ρεζιλέψει την Ασιγιά για να κάνει κακό στην καριέρα της, αλλά δεν τα καταφέρνει καθώς δέχεται την πρόταση της κυρίας Νεβίν να αναλάβει τη θέση της επικεφαλής των γιατρών.

Η Λεϊλά εκβιάζει Αράς & Ασιγιά στον Άπιστο

Ο Αράς επιστρέφει στη Ραιδεστό και ανακοινώνει στην Ασιγιά ότι προχωρούν οι διαδικασίες για το διαζύγιό του με τη Λεϊλά και πως η εταιρεία του αγόρασε το νοσοκομείο της για να το σώσει από τα οικονομικά του προβλήματα. Στο μεταξύ, η Λεϊλά ζητά από την Ντερίν τη βοήθειά της για να μη χάσει τα πάντα στο διαζύγιο: «Πρέπει να αποδείξουμε τη σχέση του Αράς και της Ασιγιά, αλλιώς θα με χωρίσει και θα μείνω στον άσο! Θέλω να του τα πάρω όλα». Ετσι η Ντερίν βάζει να παρακολουθούν την Ασιγιά. Ο Αλί δεν χαίρεται καθόλου που ο Αράς επέστρεψε στην πόλη τους και στη ζωή της μητέρας του, αλλά ούτε και ο Βολκάν.

Μάλιστα του ζητάει να συναντηθούν και φυσικά έρχονται ξανά σε κόντρα, ενώ ο Αράς του αποκαλύπτει πως γνωρίζεται με την Ντερίν από το Λονδίνο που σπούδαζε. Την ίδια ώρα, ο Χαλούκ μεθάει εξαιτίας της αίτησης διαζυγίου που του έκανε η Γκιονούλ και ο Σελτζούκ τον γυρίζει σπίτι.

Άπιστος Αράς Ασιγιά

Το επόμενο πρωί ο Αλί καβγαδίζει με τον Ντεμίρ εξαιτίας του Αράς και ο Σελτζούκ τους χωρίζει, ενώ προτείνει στον αδελφό του να τα βρουν στον Χαλούκ και στην Γκιονούλ. Στο μεταξύ, η Ασιγιά δέχεται να εκπροσωπήσει το νοσοκομείο σε ένα συνέδριο στην Κωνσταντινούπολη. Αυτή θα είναι η ευκαιρία της Ντερίν και της Λεϊλά να την παγιδέψουν. Και τα καταφέρνουν.

Η Λεϊλά κηρύσσει ανοιχτά πια τον πόλεμο στον Αράς. «Αν βγει το διαζύγιο, τότε θα φροντίσω να δημοσιεύσω τις φωτογραφίες σας με την Ασιγιά, και πίστεψέ με έχω πολλές, που αποδεικνύουν την απιστία σου! Και τότε όλοι θα μιλάνε για τον παντρεμένο Αράς που απάτησε τη γυναίκα του με την Ασιγιά, η οποία ζει σε μια μικρή πόλη μαζί με τον γιο της», τους εκβιάζει.

Όμως ο Αράς έχει προνοήσει και έχει ξεσκεπάσει την πλεκτάνη της, φέρνοντάς την σε δύσκολη θέση. Η Μπαχάρ οργανώνει πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια της Ντεριά, αλλά αντιμετωπίζει μια επιπλοκή στην εγκυμοσύνη της, γεγονός που ανησυχεί τους πάντες.

Η απιστία της Λεϊλά στο φως

Η Ασιγιά εξομολογείται στον Αράς πως ο Αλί έχει μεγάλο πρόβλημα να αποδεχθεί τη σχέση τους. Ο Αράς σκέφτεται πως εάν την επισημοποιήσουν ίσως η κατάσταση εξομαλυνθεί, κι έτσι κάνει στην Ασιγιά πρόταση γάμου, αλλά ο Αλί αντιδράει άσχημα σ' αυτό. Από την άλλη, ο Βολκάν φτάνει στο σημείο να χρησιμοποιήσει και το ίδιο του το παιδί για να χωρίσει την Ασιγιά: «Δεν θα την αφήσεις μόνη της και να δώσεις χώρο σ' αυτόν τον άτιμο», του λέει. Δεν τα καταφέρνουν όμως και η γιατρός μαζί με τον αγαπημένο της ζουν τον έρωτά τους.

Ο Αράς για να πάρει μάλιστα το διαζύγιο από τη Λεϊλά αφήνει να διαρρεύσουν στον Τύπο οι φωτογραφίες που δείχνουν την απιστία της με τον ξάδελφό του. Εκείνη ξέρει πως χάνει πλέον το παιχνίδι και προσπαθεί να πληγώσει την Ασιγιά μέσω του γιου της. Εκείνη όμως δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί της και της ξεκαθαρίζει: «Δεν θα πλησιάσεις ξανά τον γιο μου». Η Λεϊλά την απειλεί: «Μου κατέστρεψες τη ζωή! Αν τολμήσεις να παντρευτείς τον Αράς θα σε κάνω να υποφέρεις». Η Ασιγιά κάνει να φύγει, αλλά η Λεϊλά τη σπρώχνει βίαια πάνω σ' ένα δέντρο και πέφτει κάτω αναίσθητη και μέσα στα αίματα.

Η Λεϊλά βρίσκει την κατάλληλη ευκαιρία να την αποτελειώσει χτυπώντας την με κορμό δέντρου, όταν κάποιος άγνωστος τη χτυπάει. Η Ντερίν που περνάει από εκεί σπεύδει να βοηθήσει, αλλά τελικά μπλέκει η ίδια καθώς την κατηγορούν για την επίθεση. «Δεν έκανα τίποτα, σας το ορκίζομαι! Τις βρήκα κάτω στο έδαφος και έτρεξα να δω τι συμβαίνει», φωνάζει, ενώ η αστυνομία τη συλλαμβάνει και την οδηγεί στο αστυνομικό τμήμα.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Άπιστος - αποκλειστικό: Η Ντερίν μαχαιρώνει τον Βολκάν και απειλεί να αυτοκτονήσει

Άπιστος - Μελίς Σεζέν: Η ηλικία και η ελληνική καταγωγή της «Ντερίν»