Από Ελένη Μήτση

O Alpha φαίνεται, πως έχει πολύ υψηλές προσδοκίες για τη νέα τηλεοπτική σεζόν και κυρίως ποντάρει στην μυθοπλασία. Μπορεί ο ''Σασμός'' να αποτελεί το δυνατό του χαρτί, όμως δεν σταματάει εκεί και κάνει τις απαραίτητες αλλαγές για να κρατάει πάντα το κοινό ζεστό.

Έτσι λοιπόν, με trailer που κυκλοφόρησε το κανάλι έγινε γνωστό, πως αντί για τις γνωστές ''Οικογενειακές ιστορίες'' θα σταματήσουν τα νέα επεισόδια και στη θέση τους θα μπουν οι ''Αμφιβολίες'', μια νέα σειρά κοντά στη φιλοσοφία της προηγούμενης, με την πρεμιέρα να έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 5/9.

Τη Δευτέρα 5/9 έχει προγραμματιστεί η πρεμιέρα για τις ''Αμφιβολίες''

Λίγα λόγια για τις Αμφιβολίες

Πόσο καλά νομίζεις ότι ξέρεις τους πιο κοντινούς σου ανθρώπους; Πόσο σίγουρος μπορείς να είσαι γι’ αυτούς; Πόσο εύκολο είναι να προσπεράσεις τα συναισθήματά σου και να δεις τα πράγματα καθαρά, με τα μάτια της αλήθειας, αλλά και να διαχειριστείς τις συνέπειες;

Μετά την επιτυχία ετών που σημείωσαν οι Οικογενειακές Ιστορίες, ο Alpha μας συστήνει τις «Αμφιβολίες», τη νέα σειρά που προβάλλεται με επιτυχία σε 16 χώρες παγκοσμίως.

Ιστορίες γεμάτες ένταση και συνεχείς ανατροπές, υποθέσεις αστυνομικού χαρακτήρα που σπείρουν αμφιβολίες στον πρωταγωνιστή που έρχεται αντιμέτωπος με την υποψία ότι κάποιος δικός του αγαπημένος άνθρωπος έχει διαπράξει κάποιο έγκλημα.

Η πλοκή κινείται γύρω από την προσπάθεια του ήρωα να μάθει τι πραγματικά συνέβη και να διαχειριστεί την αλήθεια, αλλά και την επόμενη ημέρα - όταν τίποτα δεν θα είναι πια όπως πριν στην οικογένεια του.

Οι «Αμφιβολίες» έρχονται να κλονίσουν την πίστη μας, γιατί σε κάθε οικογένεια… μπορεί να συμβεί το αδιανόητο!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αναπάντεχη παραίτηση από τον ALPHA; - Η παρουσιάστρια που βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός του σταθμού

Στα λευκά στην πρεμιέρα της (5/9) η Καινούργιου - Τα πρώτα λόγια της παρουσιάστριας στο Super Κατερίνα