Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

O Alpha φαίνεται, πως έχει πολύ υψηλές προσδοκίες για τη νέα τηλεοπτική σεζόν και κυρίως ποντάρει στην μυθοπλασία. Μπορεί ο ''Σασμός'' να αποτελεί το δυνατό του χαρτί (δείτε εδώ πότε κάνει πρεμιέρα) όμως δεν σταματάει εκεί.

Μέσα από ένα trailer, που κυκλοφόρησε το κανάλι παρουσίασε το νέο του Project ''Αμφιβολίες'', το οποίο είναι πολύ κοντά σε λογική με αυτή, που βλέπουμε εδώ και πολλά χρόνια στις ''Οικογενειακές ιστορίες'', οι οποίες ολοκλήρωσαν τα γυρίσματά τους.

Θα περιλαμβάνει απλούς ανθρώπους για ηθοποιούς και θα εστιάσει σε σχέσεις οικογενειών, οι οποίες συνήθως νομίζουν ότι γνωρίζονται καλά μεταξύ τους, αλλά τελικά θα δούμε, πως δεν ισχύει πάντα αυτό.

Το trailer για τις ''Αμφιβολίες''

Λίγα λόγια για τις Αμφιβολίες

Πόσο καλά νομίζεις ότι ξέρεις τους πιο κοντινούς σου ανθρώπους; Πόσο σίγουρος μπορείς να είσαι γι’ αυτούς; Πόσο εύκολο είναι να προσπεράσεις τα συναισθήματά σου και να δεις τα πράγματα καθαρά, με τα μάτια της αλήθειας, αλλά και να διαχειριστείς τις συνέπειες;

Μετά την επιτυχία ετών που σημείωσαν οι Οικογενειακές Ιστορίες, ο Alpha μας συστήνει τις «Αμφιβολίες», τη νέα σειρά που προβάλλεται με επιτυχία σε 16 χώρες παγκοσμίως.

Ιστορίες γεμάτες ένταση και συνεχείς ανατροπές, υποθέσεις αστυνομικού χαρακτήρα που σπείρουν αμφιβολίες στον πρωταγωνιστή που έρχεται αντιμέτωπος με την υποψία ότι κάποιος δικός του αγαπημένος άνθρωπος έχει διαπράξει κάποιο έγκλημα.

Η πλοκή κινείται γύρω από την προσπάθεια του ήρωα να μάθει τι πραγματικά συνέβη και να διαχειριστεί την αλήθεια, αλλά και την επόμενη ημέρα - όταν τίποτα δεν θα είναι πια όπως πριν στην οικογένεια του.

Οι «Αμφιβολίες» έρχονται να κλονίσουν την πίστη μας, γιατί σε κάθε οικογένεια… μπορεί να συμβεί το αδιανόητο!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Elif: «Είμαι γιός της Κιγιμέτ» - Καταρρακωμένος ο Μαχίρ ομολογεί τα πάντα

Η Δική μας Οικογένεια: Η νέα καθημερινή σειρά του Open που θα «σπάσει» ταμεία