Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Εδώ και λίγες ημέρες οι πρωταγωνιστές της σειράς «Σασμός» κάνουν διακοπές με τους αγαπημένους τους ανθρώπους, όμως το περιοδικό TV24 που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα, εξασφάλισε, ειδικά για εσάς, φωτογραφίες από τις τελευταίες ημέρες γυρισμάτων στην Κρήτη.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Σασμός Άσπα

Η παρέα της Άνω Ποριάς δεν έγινε απλά η καθημερινότητά μας, αλλά και η παρέα μας. Χαρήκαμε με τις χαρές τους, κλάψαμε με τις απώλειές τους, λυπηθήκαμε με τα προβλήματά τους αλλά κυρίως μας κράτησαν την καλύτερη παρέα τη σεζόν που πέρασε. Αυτή την περίοδο κάνουν διακοπές ανά την Ελλάδα, αλλά λίγο πριν πάρουν τα πλοία της γραμμής και τα αεροπλάνα, φωτογραφήθηκαν στα αγαπημένα μας μέρη (δείτε εδώ το trailer για τη δεύτερη σεζόν).

Σασμός παπάς

Τα γυρίσματα του Σασμού

Στο χωριό τους, την Άνω Ποριά που έγινε και δική μας πατρίδα. Πρώτη και καλύτερη η Άννα Αγγελάκη που δεν φεύγει από το σπίτι και το μαγαζί της οικογένειας. Με τον γιό της Μανόλη, την κόρη της Θοδώρα, τον άντρα της Παντελή και φυσικά τον παπά με τη γυναίκα του, Κατερίνα. Και ο Αστέρης όμως δεν πάει πίσω. Έβγαλε όσες περισσότερες φωτογραφίες μπορούσε με τους συμπρωταγωνιστές του για να τους κουβαλήσει παντού μαζί του, σε όποιο μέρος και αν επισκεφθεί.

Σασμός γυρίσματα

Ο Νικηφόρος έδειξε να απολαμβάνει τη φύση της Κρήτης αλλά και η Βασιλική φαίνεται χαμογελαστή, αγνοώντας τα μελλούμενα που θα αλλάξουν την καθημερινότητά της.

Σασμός Γιώργος Αμούτζας

Σασμός Μαριλίτα Λαμπροοπούλου

Από τις πλέον αγαπημένες φιγούρες της σειράς, αν και ακόμα δεν τον έχουμε απολαύσει σε σκηνή, είναι ο Στέλιος Μάινας που θα υποδυθεί τον Παύλο Βρουλάκη.

Σασμός Στέλιος Μάινας

Και φυσικά μην ξεχνάμε τον αστυνόμο της καρδιάς μας, τον Αντώνη, που θα βαλθεί από Σεπτέμβρη να ανακαλύψει ποιος είναι αυτός που αφαίρεσε τη ζωή του Αγγελου τη μέρα γάμου του Μαθιού με τη Βασιλική. Κάντε υπομονή, έρχεται!

Σασμός Μαρία Τζομπανάκη

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Εκείνη στο Σασμό αυτός στο Μαύρο Ρόδο - Αποκαλύφθηκε το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz

Σασμός - αποκλειστικό: «Μου στέρησες το παιδί μου...»! Οργισμένος ο Αστέρης με την Αργυρώ