Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ο νέος κύκλος της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Σασμός αναμένεται να είναι άκρως συγκινητικός, ενώ οι ιστορίες των πρωταγωνιστών θα ανατραπούν από την πρώτη μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Τα spoiler για τη νέα σεζόν έχουν πάρει «φωτιά» όλο το καλοκαίρι (δείτε εδώ πώς θα έρθει ο Σασμός) και κάπως έτσι, ο ALPHA κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο trailer για τη νέα χρονιά.

To trailer του Σασμού

Εκεί μεταξύ άλλων βλέπουμε την Καλλιόπη να ομολογεί τον φόνο του Άγγελου και να μπαίνει εκείνη στη θέση του Μαθιού στη φυλακή, ενώ το ενδιαφέρον μονοπωλεί η επιστροφή του Παύλου Βρουλάκη στο χωριό. Η Αργυρώ με τον Αστέρη συνεχίζουν τις κρυφές συναντήσεις τους και όλα δείχνουν πως σύντομα θα έχουμε μία επανασύνδεση για αυτούς τους δύο.

Αποκλειστικό: Ο θάνατος που θα συγκλονίσει το κοινό

Σκηνοθέτες, σεναριογράφοι και ηθοποιοί υποστηρίζουν ότι στον δεύτερο κύκλο της δημοφιλούς σειράς του ALPHA, Σασμός, θα χυθεί ακόμα περισσότερο αίμα. Ομως, αυτή τη φορά, η οικογένεια των Σταματάκηδων θα είναι εκείνη που θα πληγεί και το περιοδικό TV24 που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

«Είμαι εδώ για να πάρω εκδίκηση, Μαρίνα. Νόμιζες πως θα ξεχνούσα τόσο απλά ότι χύθηκε άδικα το αίμα του ξαδελφού μου και των ανιψιών μου από τα χέρια των Σταματάκηδων;», θα πει ο Παύλος Βρουλάκης στη μητέρα της Αργυρώς, όταν εκείνη τον ρωτήσει γιατί επέστρεψε στη Άνω Ποριά μετά από τόσα χρόνια. Έτοιμος να βάλει τα πράγματα στη σωστή τους θέση και να ξεπλύνει το κακό που τους βρήκε, ο Παύλος δεν θα μασήσει τα λόγια του. Θα προσπαθήσει αμέσως να γίνει ένα με τους κατοίκους του χωριού, για να έρθει μια ώρα γρηγορότερα αντιμέτωπος με την οικογένεια των Σταματάκηδων (δείτε εδώ πότε κάνει πρεμιέρα ο δεύτερος κύκλος).

Σασμός Μαθιός θάνατος

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ισχυρός άντρας των Βρουλάκηδων δεν θα αργήσει να μάθει ότι ο Μαθιός είναι φυλακή και ότι η Βασιλική, ο άνθρωπος που αγαπά περισσότερο από καθετί στη ζωή του, ζει μόνη στο χωριό. Αυτή λοιπόν θα είναι και ο πρώτος στόχος που θα βάλει. Τη Βασιλική θα σκοτώσει στο σπίτι της ένα βράδυ και χωρίς να καταλάβει κανείς το παραμικρό. Ο Νικηφόρος, που θα ανησυχήσει όταν δεν θα τη βρίσκει στο τηλέφωνο, θα αναγκαστεί να επιστρέψει στο χωριό του την επόμενη μέρα και θα την αντικρίσει νεκρή στο πάτωμα του σπιτιού, βουτηγμένη στα αίματα.

«Μάναααα....», θα φωνάξει πέφτοντας πάνω της αλλά θα είναι πλέον αργά. Κανείς δεν θα μπορεί να σκεφτεί ποιος κρύβεται πίσω από τη δολοφονία της. Θρήνος, θλίψη και ένα μεγάλο ερωτηματικό θα κυριαρχήσουν στο ορεινό χωριό της Κρήτης, που το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζει μόνο καταστροφές. Την είδηση του θανάτου της δεν θα αργήσει να πληροφορηθεί και ο άντρας που της υποσχέθηκε αιώνια αγάπη και αφοσίωση. Ο Μαθιός θα συγκλονιστεί και θα βυθιστεί στο πένθος. Μάταια θα ζητήσει από τον διευθυντή των φυλακών να πάει να τη αποχαιρετίσει στην τελευταία της κατοικία…

Ανήμπορος για πρώτη φορά στη ζωή του θα νιώσει ο μεγάλος γιος της Καλλιόπης. Ούτε θα μπορέσει να πάρει εκδίκηση για το κακό που έκαναν στη Βασιλική, ούτε θα μάθει ποιος πραγματικά κρύβεται πίσω από τη δολοφονία της. Θολωμένος καθώς θα είναι, θα θελήσει να βάλει τέλος στη ζωή του και μάλιστα με τον πιο άχαρο τρόπο, μέσα στη φυλακή. Αστέρης και Καλλιόπη μένουν πίσω να διαχειριστούν το κακό που τους έχει βρει.

Εκείνος προσπαθεί να κάνει κουράγιο για τη μητέρα τους που σβήνει μέρα με τη μέρα, λεπτό το λεπτό. Μόνη του παρηγοριά η Αργυρώ, με την οποία θα έχουν έρθει ξανά κοντά. Ο θάνατος του Μαθιού όμως δεν θα είναι το τελευταίο φαρμάκι που θα αναγκαστεί να καταπιεί. Λίγες ημέρες μετά, η Καλλιόπη θα βάλει τέλος στη ζωή της πέφτοντας σε γκρεμό. Η ψυχική κατάσταση του Αστέρη θα κλονιστεί και με δυσκολία θα καταφέρει να σταθεί ξανά στα πόδια του. «Γιατί, μάνα; Γιατί έπρεπε να μου φύγεις κι εσύ; Ποιος θα μείνει στο πλευρό μου; Η γη άδειασε γύρω μου σαν έχασα κι εσένα. Πού να βρω το κουράγιο να συνεχίσω;», θα μονολογήσει τη μέρα της κηδείας της.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός: Τα ήξερε όλα και δεν μιλούσε - Ο άνθρωπος που φυγάδεψε τον Παύλο Βρουλάκη πριν 20 χρόνια

Σασμός - αποκλειστικό: Η ώρα της κρίσης για τη Θεοδώρα - Οι γονείς της γνωρίζουν τον νέο της σύντροφο