Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μπορεί η Καλλιόπη στον Σασμό να είναι υπεύθυνη για πολλά δεινά που έχουν γίνει στην οικογένεια των Βρουλάκηδων, ωστόσο όταν μάθει πως ο Παύλος Βρουλάκης ήταν αυτός που βρίσκεται πίσω από τον φόνο του αγαπημένου της, Βασίλη, θα κάνει τα πάντα για να τον βγάλει από τη μέση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κατερίνας Παπαγιαννοπούλου για το Tivi Σίριαλ που κυκλοφορεί, η Καλλιόπη είναι έτοιμη να πάρει την εκδίκησή της από τον Βρουλάκη (δείτε εδώ πώς). Η απόφασή της αυτή ωστόσο θα την φέρει αντιμέτωπη με τον γιό της, Αστέρη, ο οποίος δε θέλει να συνεχιστεί αυτό το λουτρό αίματος ανάμεσα στην οικογένειά του και τους Βρουλάκηδες.

Άλλωστε, είναι έτοιμος να προσπαθήσει να τα ξαναβρεί με την αγαπημένη του Αργυρώ και όπως όλα δείχνουν θα τα καταφέρει (δείτε εδώ το trailer που κυκλοφόρησε για τη δεύτερη σεζόν).

Ο καυγάς της Καλλιόπης με τον Αστέρη στον Σασμό

Πρώτα θα μιλήσει στον Αστέρη, ο οποίος και θα τη συμβουλέψει να μην κάνει τίποτα. «Δεν θέλουμε να χυθεί και άλλο αίμα, μάνα! Αρκετά! Και πώς μπορείς να είσαι σίγουρη ότι αυτός κρύβεται πίσω το έγκλημα αυτό;», θα της πει έντονα αλλά η Καλλιόπη έχει ήδη σχηματίσει στο μυαλό της ένα σχέδιο.

Σασμός Καλλιόπη εκδίκηση

Και αυτό είναι να πέφτει νεκρός από τα χέρια της ο Παύλος Βρουλάκης. «Σκότωσε τον πατέρα σας, τον λεβέντη μου και μου λες να το ξεχάσω; Πώς να ξεχάσω το κακό που μας έκαναν; Ντροπή σου που θες να τα ξεχάσεις όλα. Αν σε άκουγε ο πατέρας σου... Είναι φονιάς!», του λέει λίγο αργότερα και εκείνος της θυμίζει ότι και ο Πετρής στα δικά του χέρια βρήκε τον θάνατο. «Τέλος τα παλιά, μάνα!», της επισημαίνει και φεύγει. Η Καλλιόπη δεν θέλει να ακούσει κανέναν. Είναι αποφασισμένη για όλα και δεν θα αργήσει να στήσει ενέδρα θανάτου σε εκείνον που με προκλητικό τρόπο εμφανίζεται συνεχώς μπροστά της.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός: Τα ήξερε όλα και δεν μιλούσε - Ο άνθρωπος που φυγάδεψε τον Παύλο Βρουλάκη πριν 20 χρόνια

Αποκλειστικό: Το περιμένουν όλοι οι τηλεθεατές - Έτσι θα έρθει ο πολυπόθητος «Σασμός»