Από TV24 Team

Ο πρώτος κύκλος του Σασμού έκλεισε με τραγικό τρόπο για τον Μαθιό και όπως όλα δείχνουν, και ο δεύτερος θα ξεκινήσει εξίσου άσχημα. Ο Μαθιός συνελήφθη από τον Φραγκιαδάκη και στα πρώτα επεισόδια θα βρίσκεται στην φυλακή.

Όπως είδαμε στο trailer που κυκλοφόρησε, η Καλλιόπη θα πάρει το φταίξιμο πάνω της και δε θα αφήσει τον γιό της να μείνει στη φυλακή (δείτε εδώ στιγμιότυπα από τα νέα επεισόδια).

Ωστόσο, όσο ακόμα ο Μαθιός θα βρίσκεται στο κρατητήριο, θα τον επισκεφθεί η Βασιλική, η οποία θα πάει αμέσως στο τμήμα ντυμένη με το νυφικό της.

Η αντίδραση του Μαθιού μόλις βλέπει τη Βασιλική με το νυφικό στον Σασμό

Ο Μαθιός βλέπει την Βασιλική ντυμένη νύφη και καταρρέει. Μέσα του υποφέρει γιατί δεν μπορεί να έχει πια την αγαπημένη του. Το τέλος αυτού του ζευγαριού δυστυχώς, θα είναι τραγικό (δείτε εδώ τι θα συμβεί).

Σασμός Μαθιός Βασιλική

Αποκλειστικό: «Φονιά σκότωσες τον άντρα μου»! Η Καλλιόπη μαθαίνει την αλήθεια για τον θάνατο του Βασίλη

Ένας νέος κύκλος αίματος θα ξεκινήσει στην Άνω Ποριά, στο χωριό της Κρήτης που στον πρώτο κύκλο του «Σασμού» βάφτηκε με αίμα αθώων. Και αυτή τη φορά λέγεται πως θα τον ανοίξει η Καλλιόπη και το περιοδικό Tivi Σίριαλ έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Κανείς από την οικογένεια Σταματάκη δεν θα χαρεί όταν μάθει πως ο Παύλος Βρουλάκης, που μάλιστα θεωρούσαν πεθαμένο, επέστρεψε στο χωριό. Όμως, ειδικά η Καλλιόπη, έχοντας τον πόνο του παιδιού της που είναι στη φυλακή, δεν θα δώσει την πρέπουσα σημασία και δεν θα θεωρήσει πως η επιστροφή ενός από τους εχθρούς της στην Άνω Ποριά σηματοδοτεί έναν ακόμα κύκλο αίματος.

Συγκεκριμένα, η ισχυρή γυναίκα των Σταματάκηδων, στα νέα επεισόδια της σειράς που θα παρακολουθήσουμε από το φθινόπωρο στον ALPHA, θα δώσει όλη της την προσοχή στο πώς θα βγει ο Μαθιός από τη φυλακή. Το γεγονός αυτό θα την αποσυντονίσει από οτιδήποτε άλλο συμβαίνει στο χωριό και τα λόγια που κατά καιρούς ακούγονται σε αυτό, όμως όταν οι δρόμοι τους διασταυρωθούν, θα ξυπνήσουν εφιαλτικές μνήμες του παρελθόντος.

Καλλιόπη Παύλος Βρουλάκης

Η Καλλιόπη δεν θα αργήσει να ανασύρει σκέψεις που είχε κάνει στο παρελθόν που συνέδεαν τον Παύλο Σταματάκη με τον θάνατο του άντρα της, Βασίλη Σταματάκη, ως αντίποινα για τη δολοφονία του Μάρκου Βρουλάκη. Όλοι θα της προτείνουν να δώσει τόπο στο παρελθόν και να ασχοληθεί με τον φόνο που φημολογείται ότι έχει κάνει ο Μαθιός, όμως εκείνη δεν έχει μάθει να τα παρατάει. Θα μιλήσει με τα ανίψια της που τη στηρίζουν και με όλους τους φίλους που είχε ο άντρας της μέσα στη φυλακή και τελικά θα επιβεβαιώσει τον μεγαλύτερο φόβο της. Ότι ο Παύλος Βρουλάκης σκότωσε τον άντρα της!

Πρώτα θα μιλήσει στον Αστέρη, ο οποίος και θα τη συμβουλέψει να μην κάνει τίποτα. «Δεν θέλουμε να χυθεί και άλλο αίμα, μάνα! Αρκετά! Και πώς μπορείς να είσαι σίγουρη ότι αυτός κρύβεται πίσω το έγκλημα αυτό;», θα της πει έντονα αλλά η Καλλιόπη έχει ήδη σχηματίσει στο μυαλό της ένα σχέδιο.

Και αυτό είναι να πέφτει νεκρός από τα χέρια της ο Παύλος Βρουλάκης. «Σκότωσε τον πατέρα σας, τον λεβέντη μου και μου λες να το ξεχάσω; Πώς να ξεχάσω το κακό που μας έκαναν; Ντροπή σου που θες να τα ξεχάσεις όλα. Αν σε άκουγε ο πατέρας σου... Είναι φονιάς!», του λέει λίγο αργότερα και εκείνος της θυμίζει ότι και ο Πετρής στα δικά του χέρια βρήκε τον θάνατο. «Τέλος τα παλιά, μάνα!», της επισημαίνει και φεύγει. Η Καλλιόπη δεν θέλει να ακούσει κανέναν. Είναι αποφασισμένη για όλα και δεν θα αργήσει να στήσει ενέδρα θανάτου σε εκείνον που με προκλητικό τρόπο εμφανίζεται συνεχώς μπροστά της.

Ο Αντώνης και ο παπα-Μιχάλης ξέρουν τη μεγάλη αλήθεια

Η Καλλιόπη μπορεί να το υποψιάζεται, όμως ο Αντώνης Φραγκιαδάκης και ο παπά-Μιχάλης ξέρουν την αλήθεια. Αυτή που τόσα χρόνια προσπαθούν να κρύψουν. Ότι -όντως- ο Βασίλης Σταματάκης δολοφονήθηκε στη φυλακή έπειτα από εντολή του Παύλου Βρουλάκη. Ο λόγος που οι δυο τους δεν μιλούσαν τόσο καιρό ήταν φυσικά γιατί δεν ήθελαν να ξεσπάσει ακόμα μια βεντέτα στο κατά τα άλλα ήσυχο χωριό τους. Και το ίδιο θα προσπαθήσουν να κάνουν όταν υποπτευθούν ότι η Καλλιόπη έχει μάθει την αλήθεια και θα κινηθεί εναντίον του Παύλου.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Σαρώσατε το Πανελλήνιο...» - Αναβρασμός στο Twitter με το trailer του Σασμού

Σασμός: Τα ήξερε όλα και δεν μιλούσε - Ο άνθρωπος που φυγάδεψε τον Παύλο Βρουλάκη πριν 20 χρόνια