Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Συνέντευξη στο Secret των Παραπολιτικών έδωσε ο παπάς του Σασμού, ο Μιχάλης Αεράκης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην δεύτερη σεζόν της επιτυχημένης σειράς του ALPHA (δείτε εδώ πότε κάνει πρεμιέρα) καθώς και στον ρόλο που θα παίξει η είσοδος του Παύλου Βρουλάκη στη σειρά.

Η αποκάλυψη του Μιχάλη Αεράκη για τον ρόλο του Παύλου Βρουλάκη στον Σασμό

«Το σημαντικό είναι ότι μπαίνουν καινούργια πρόσωπα, που θα δώσουν πραγματικά πολύ μεγάλες ανατροπές. Ένας εξ αυτών είναι ο Παύλος Βρουλάκης, τον οποίο υποδύεται ο Στέλιος Μάινας. Ένας εξαιρετικός συνάδελφος που υποδύεται τον Παύλο, ο οποίος έχει εξαφανιστεί 20 χρόνια.

Ο παπάς τα ξέρει όλα, διότι έχουν την ίδια ηλικία και ήταν συμμαθητές. Μαζί έχουν στήσει μια ολόκληρη σκηνοθεσία για να φύγει, για να σταματήσει η βεντέτα, αλλά ο Παύλος επανέρχεται. Γιατί επανέρχεται; Θα το δούμε τον Σεπτέμβριο», σημείωσε ο Μιχάλης Αεράκης

Σασμός Αεράκης Μάινας

Η Καλλιόπη στήνει ενέδρα θανάτου στον Παύλο Βρουλάκη

Η παρουσία του Παύλου Βρουλάκη θα φέρει τα πάνω-κάτω στο χωριό, τη στιγμή που ο Άγγελος μπαίνει στο χώμα. Η Καλλιόπη σοκάρεται και ορκίζεται εκδίκηση. Ο σασμός εξαφανίζεται από το πλάνο...

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Δεν έχει περάσει μεγάλο διάστημα από τη στιγμή που ο Αστέρης βγήκε από τη φυλακή και τώρα ο Μαθιός, ο μεγαλύτερος γιος της Καλλιόπης, οδηγείται πίσω από τα σίδερα. Το μπρελόκ του που βρήκαν στον τόπο εγκλήματος του Αγγελου, τον ενοχοποιεί, όμως η αστυνομία με τη βοήθεια του νέου αστυνομικού έχει ξεκινήσει ενδελεχή έρευνα. Οπως θα δούμε στα νέα επεισόδια της σειράς, ο τόπος δεν θα χωρά την Καλλιόπη που θα βλέπει τον γιο της να μαραζώνει, όμως ακόμα ένα γεγονός θα έρθει να τη σοκάρει και να χαλάσει την ηρεμία της. Και αυτό είναι η έλευση του Παύλου Βρουλάκη, που όλοι θεωρούσαν νεκρό.

Ο ξάδελφος του άντρα της Μαρίνας επιστρέφει μετά από πολλά χρόνια στο χωριό και μάλιστα τη μέρα που γίνεται η κηδεία του Αγγελου, του ανιψιού που δεν πρόλαβε καν να γνωρίσει. Επιστρέφει για να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο του Πετρή. Η παρουσία του θα γίνει αισθητή και μάλιστα θα προκαλέσει σωρεία σχολίων, ακόμα και από εκείνους που δεν θα είναι παρόντες στη νεκρώσιμο ακολουθία. Η Καλλιόπη μαθαίνει για την επιστροφή του από τον Παντελή και δεν ορκίζεται μόνο πως δεν θα τον αφήσει να πειράξει τους γιους της αλλά και πως θα είναι εκείνη που θα του αφαιρέσει τη ζωή. «Πάνω από το πτώμα μου θα κάνει κακό σε μένα και τους γιους μου. Ηρθε η ώρα να φανεί στο χωριό ποιος έχει το πάνω χέρι», θα πει όταν μάθει τα νέα. Ο Παύλος Βρουλάκης πριν χρόνια είχε δώσει εντολή να αφαιρέσουν τη ζωή του άντρα της, του Βασίλη, μέσα στη φυλακή και αυτό δεν το έχει ξεχάσει.

Σασμός - εκδίκηση

Ο Παύλος δεν θα φανεί διακριτικός. Αντίθετα, από τις πρώτες ημέρες που θα βρεθεί στο χωριό θα προσπαθήσει να βρεθεί ανάμεσα στους παλιούς συγχωριανούς του και μοιραία κοντά στην Καλλιόπη. Οταν τα βλέμματά τους διασταυρωθούν σε κεντρικά σημεία του χωριού, τότε η δεύτερη θα καταλάβει πως η οικογένειά της είναι σε κίνδυνο. Αμέσως θα μιλήσει στον Αστέρη και θα του επιστήσει την προσοχή. «Το θέμα έχει τελειώσει, μάνα. Δεν μπορεί να έρχεται δύο χρόνια μετά για να ζητήσει εκδίκηση από εμένα. Τυχαία είναι η παρουσία του στο χωριό. Μην ασχολείσαι άλλο με τους Βρουλάκηδες», θα της πει αλλά ήδη η Καλλιόπη έχει στο μυαλό της ένα σχέδιο για να τον βγάλει από τη μέση. Μια παγίδα θανάτου που θα λύσει το πρόβλημά της.

Ενας νέος κύκλος αίματος μόλις έχει αρχίσει. «Ή αυτός ή εγώ. Και οι δύο δεν χωράμε σε τούτη τη γη», λέει και είναι αποφασισμένη για όλα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κάνει τα πάντα προκειμένου οι γιοι της να μη χαθούν από το χέρι του Βρουλάκη. Λέγεται ακόμα πως με τη βοήθεια των ανιψιών της θα προσπαθήσει να του στήσει ενέδρα μέσα στο χωριό, που όμως δεν θα φτάσει στο στάδιο της περάτωσης. Η συνέχεια επί της οθόνης τον Σεπτέμβρη μέχρι τότε... δείτε εδώ ποιοι δυο βασικοί πρωταγωνιστές θα πεθάνουν την επόμενη σεζόν.

Περισσότερα στο νέο τεύχος του TiViSirial που κυκλοφορεί τώρα σε όλα τα περίπτερα!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αποκλειστικό: Το περιμένουν όλοι οι τηλεθεατές - Έτσι θα έρθει ο πολυπόθητος «Σασμός»

Σασμός - αποκλειστικό: Ανείπωτος θρήνος για τους Σταματάκηδες! Νεκρός ο Μαθιός;