Από TV24 Team

Λίγες εβδομάδες έχουν μείνει μέχρι την ημέρα που ο δεύτερος κύκλος της αγαπημένης σειράς του ALPHA, Σασμός θα ξεκινήσει (δείτε εδώ πότε κάνει πρεμιέρα). Οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια αναμένεται να είναι καθηλωτικές και η βεντέτα θα φτάσει στα άκρα. Το περιοδικό TV24 έχει όλο το ρεπορτάζ.

Το πρόσωπο που θα πρωταγωνιστήσει στη νέα αυτή βεντέτα που θα ξεσπάσει στο χωριό δε θα είναι άλλος από τον Παύλο Βρουλάκη, ο οποίος θα έρθει ορκισμένος να πάρει εκδίκηση για τον κακό που έφεραν οι Σταματάκηδες στην οικογένειά του (δείτε εδώ ποιος θα είναι ο πρώτος του στόχος).

Μαρίνα Σασμός

Πώς θα έρθει ο Σασμός στην σειρά του ALPHA

Όπως διαβάζουμε στο ρεπορτάζ της Κατερίνας Παπαγιαννοπούλου για το TV24, ικανοποιημένος με αυτό που προκάλεσε ο Παύλος Βρουλάκης, βλέποντας την καταστροφή της οικογένειας των Σταματάκηδων, θα σκεφτεί σοβαρά να αποχωρήσει από την Κρήτη. Μαρίνα και Αργυρώ δεν μπορούν πλέον παρά να κάνουν σασμό με τον Αστέρη, ο οποίος είναι και ο μόνος που το ήθελε από την αρχή. Μαζί με την Αργυρώ, λίγο καιρό αργότερα, θα αποφασίσουν να αφήσουν πίσω τα παλιά και να κάνουν μια νέα αρχή που δεν θα θυμίζει σε τίποτα τη βεντέτα που κατακρεούργησε τη ζωή τους.

Αυτός ο χωρισμός θα τους ταράξει όλους - Τίτλοι τέλους για τους...

Η κατάσταση στον δεύτερο κύκλο της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Σασμός αναμένεται να είναι εξαιρετικά έκρυθμη. Στο τελευταίο επεισόδιο του προηγούμενου κύκλου, είδαμε τον Φραγκιαδάκη να συλλαμβάνει τον Μαθιό για κάποιο φόνο.

Η σύλληψη αυτή του Μαθιού φέρνει μεγάλες εντάσεις στους Σταματάκηδες και μαζί της... έναν χωρισμό ο οποίος θα πονέσει πολύ τους τηλεθεατές.

Φυσικά δεν μιλάμε για την Αργυρώ και τον Σταύρο, οι οποίοι όπως σας έχουμε αποκαλύψει εδώ και καιρό έχουν πάρει την απόφαση να δώσουν οριστικό τέλος στον γάμο τους (δείτε εδώ τι θα συμβεί) αλλά για ένα ζευγάρι το οποίο έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από το κοινό.

Ο λόγος για τον Μαθιό και τη Βασιλική. Ναι καλά διαβάσατε, το αγαπημένο ζευγάρι του Twitter θα χωρίσει όταν η Βασιλική συνειδητοποιήσει πως η σχέση της με τον Μαθιό είναι αυτή που έχει φέρει πόνο και εντάσεις στην οικογένειά της.

Σασμός χωρισμός Μαθιού Βασιλικής

Η στάση του Νικηφόρου και το σκληρό πρόσωπο που θα δείξει θα είναι αυτά που θα την κάνουν να καταλάβει πως ο Μαθιός πρέπει να βγει από τη ζωή τους. Κάπως έτσι, θα τον επισκεφθεί στην φυλακή και θα του ανακοινώσει την απόφασή της να χωρίσουν. Τα λόγια της αυτά εννοείται θα διαλύσουν τον Μαθιό, ο οποίος κάνει τα πάντα για την αγαπημένη του.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός - αποκλειστικό: Η ώρα της κρίσης για τη Θεοδώρα - Οι γονείς της γνωρίζουν τον νέο της σύντροφο

Σασμός - αποκλειστικό: Τραγικές ώρες για τον Μανόλη στον δεύτερο κύκλο