Από TV24 Team

Κανείς δεν αμφέβαλε ούτε για μία στιγμή πως ο μεγάλος έρωτας της Θεοδώρας στον Σασμό είναι ο Πετρής. Μετά τον θάνατό του, η Θεοδώρα κλείστηκε στον εαυτό της, έχασε το παιδί της και χώρισε με τον Γιώργη, ο οποίος της φέρθηκε με πολύ τρυφερό τρόπο λίγο πριν το διαζύγιο.

Ο χαμός του αγαπημένου της έκανε τη Θεοδώρα να αλλάξει σε μεγάλο βαθμό. Αποχωρίστηκε το αυστηρό πρόσωπο και άρχισε να βλέπει τα πάντα με άλλο μάτι. Μέχρι και στον αδερφό της ξεκίνησε να φέρεται επιτέλους με όμορφο τρόπο, ενώ στήριξε απόλυτα την επιλογή του να είναι μαζί με την Κλαίρη.

Οι γονείς της Θεοδώρας γνωρίζουν τον νέο της σύντροφο στον Σασμό

Τώρα πια, η Θεοδώρα είναι έτοιμη να ερωτευθεί ξανά. Ο νέος αστυνόμος (Γιώργος Γεροντιδάκης) που θα φτάσει στο χωριό και θα ασχοληθεί με την υπόθεση του Μαθιού, θα τον φέρει πιο κοντά στην οικογένεια Αγγελάκη και μοιραία μπροστά στη Θοδώρα, ενώ από τη μεριά του, ο Μανόλης θα ταλαιπωρηθεί πολύ και θα κληθεί να πάρει μία πολύ μεγάλη απόφαση (δείτε εδώ ποια θα είναι αυτή).

Σασμός Γιώργος Γεροντιδάκης

Οι δυο τους θα αγαπηθούν πολύ, όμως ο δρόμος της σχέσης τους δεν θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Το σίγουρο θα είναι η σχέση τους θα έχει την έγκριση των γονιών της που θα βλέπουν μετά από πολύ καιρό το παιδί τους να είναι καλά.

Σασμός Παντελής Άννα

Πότε κάνει πρεμιέρα ο δεύτερος κύκλος του Σασμού - Η ημερομηνία

Είναι από τις σειρές που σίγουρα θα αφήσουν ιστορία στην ελληνική τηλεόραση. Ο Σασμός ήταν το μεγάλο ατού του ALPHA την σεζόν που μας πέρασε αφού τα νούμερα του συχνά έπιαναν το 30% στο δυναμικό κοινό και ο ανταγωνισμός έσβησε δίπλα του.

Όπως φαίνεται το κανάλι έχει στοιχηματίσει πάνω του και για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν και οι φανατικοί τηλεθεατές αναμένουν πως και πως την πρεμιέρα του.

Τα νέα επεισόδια της σειράς αναμένονται μέσα στον Σεπτέμβριο. Σύμφωνα με πληροφορίες το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου της δημοφιλούς σειράς θα μεταδοθεί στις 29 Σεπτεμβρίου. Τη δεύτερη σεζόν αναμένεται να μπουν και άλλοι ρόλοι που θα διαδραματίσουν που θα βοηθήσουν στην εξέλιξη της ιστορίας. Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Στέλιος Μάινας αλλά και ο Γιώργος Γεροντιδάκης θα αποτελέσουν τις βασικότερες προσθήκες στο καστ (δείτε εδώ ποιοι άλλοι θα μπουν στη σειρά).

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σασμός: Τραγικές ώρες για τη Στέλλα στη δεύτερη σεζόν

Σασμός: Αυτός ο χωρισμός θα τους ταράξει όλους - Τίτλοι τέλους για τους...