Από TV24 Team

Πολλές θα είναι οι αφίξεις στον δεύτερο κύκλο της Γης της Ελιάς. Μαζί με την Ελπίδα (δείτε εδώ ποιος θα είναι ρόλος της), στην Μάνη θα καταφθάσει και η Κατερίνα, η κολλητή φίλη της Στέλλας από την Αθήνα.

Πρόκειται εκ πρώτης όψεως για μία γλυκιά, σύγχρονη κοπέλα, η οποία εμφανίζεται στη Μάνη και συναντά τη Χάιδω προκειμένου να της εξομολογηθεί το σπάνιο πρόβλημα υγείας που της παρουσιάστηκε.

Η καταστροφή της Χάιδως στη Γη της Ελιάς

Η Χάιδω θα προσπαθήσει να τη βοηθήσει. Θα προσφύγει σε γνωστούς, σε εύπορους συντοπίτες της αλλά και σε όλο το χωριό. Όλοι θα βοηθήσουν, θα γίνει έρανος, έτσι ώστε να μπορέσει η Κατερίνα να χειρουργηθεί στο εξωτερικό. Τα πράγματα όμως δεν είναι έτσι όπως φαίνονται. Η αλήθεια θα φανεί όταν πλέον θα είναι αργά μιας και η Χάιδω θα έχει χάσει μεγάλο μέρος από την περιουσία της.

Ελισάβετ Γιαννάκου Γη της Ελιάς

Θλίψη στη Γη της Ελιάς - Σε άσχημη κατάσταση στο νοσοκομείο η...

Πόνος, θλίψη, ζήλεια και δικαστήρια είναι μόνο μερικές λέξεις που μπορούν να περιγράψουν τι θα παρακολουθήσουμε στα πρώτα επεισόδια του δεύτερου κύκλου της Γης της Ελιάς. Οι πρωταγωνιστές είναι έτοιμοι να ζήσουν έναν νέο «Γολγοθά» στα μαγικά τοπία της Μάνης.

Όπως έχουμε δει στο trailer που έχει κυκλοφορήσει εδώ και λίγες εβδομάδες (δείτε το εδώ), η δεύτερη σεζόν θα επικεντρωθεί, τουλάχιστον στην αρχή, στη δίκη της Αθηνάς, η οποία κατηγορείται για τον φόνο του Δημήτρη.

Η Αθηνά βρίσκεται στη φυλακή και περιμένει την απόφαση του δικαστηρίου (δείτε εδώ ποιος θα την βοηθήσει και ποιος θα προσπαθήσει να την καταστρέψει), ενώ οι Βρεττάκοι βρίσκονται χωρισμένοι. Οι μισοί έχουν ταχθεί με το μέρος της και οι άλλοι μισοί θεωρούν την πράξη της αποτρόπαια.

Αυτή που θα δυσκολευθεί να διαχειριστεί την φυλάκιση της Αθηνάς πιο πολύ απ' όλους είναι η Μαρία. Η αδυναμία της για την κόρη της την έκανε να πάει μέχρι και στη φυλακή και έτσι τώρα δεν μπορεί να δεχθεί πως το παιδί της θα περάσει όσα πέρασε και εκείνη.

Την ίδια στιγμή δέχεται πίεση από την Αντιγόνη για το θέμα της υιοθεσίας της μικρής Αγγελικής και κάπως έτσι, η καρδιά της την προδίδει. Μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο και καλείται να παλέψει για τη ζωή της.

Γη της Ελιάς Μαρία νοσοκομείο

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς - αποκλειστικό: Το σατανικό σχέδιο της Αρετής για να χωρίσει Φίλιππο και Βασιλική

Γη της Ελιάς: Την αφήνουν όλοι και μένει με τον Αλέξη - Οι δύσκολες ώρες της Μυρτάλης στον δεύτερο κύκλο