Από TV24 Team

Πόνος, θλίψη, ζήλεια και δικαστήρια είναι μόνο μερικές λέξεις που μπορούν να περιγράψουν τι θα παρακολουθήσουμε στα πρώτα επεισόδια του δεύτερου κύκλου της Γης της Ελιάς. Οι πρωταγωνιστές είναι έτοιμοι να ζήσουν έναν νέο «Γολγοθά» στα μαγικά τοπία της Μάνης.

Όπως έχουμε δει στο trailer που έχει κυκλοφορήσει εδώ και λίγες εβδομάδες (δείτε το εδώ), η δεύτερη σεζόν θα επικεντρωθεί, τουλάχιστον στην αρχή, στη δίκη της Αθηνάς, η οποία κατηγορείται για τον φόνο του Δημήτρη.

Η Αθηνά βρίσκεται στη φυλακή και περιμένει την απόφαση του δικαστηρίου (δείτε εδώ ποιος θα την βοηθήσει και ποιος θα προσπαθήσει να την καταστρέψει), ενώ οι Βρεττάκοι βρίσκονται χωρισμένοι. Οι μισοί έχουν ταχθεί με το μέρος της και οι άλλοι μισοί θεωρούν την πράξη της αποτρόπαια.

Στο νοσοκομείο η Μαρία στη Γη της Ελιάς

Αυτή που θα δυσκολευθεί να διαχειριστεί την φυλάκιση της Αθηνάς πιο πολύ απ' όλους είναι η Μαρία. Η αδυναμία της για την κόρη της την έκανε να πάει μέχρι και στη φυλακή και έτσι τώρα δεν μπορεί να δεχθεί πως το παιδί της θα περάσει όσα πέρασε και εκείνη.

Την ίδια στιγμή δέχεται πίεση από την Αντιγόνη για το θέμα της υιοθεσίας της μικρής Αγγελικής και κάπως έτσι, η καρδιά της την προδίδει. Μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο και καλείται να παλέψει για τη ζωή της.

Γη της Ελιάς Μαρία νοσοκομείο

Βαρβάτη επανασύνδεση στη Γη της Ελιάς - Το περίμεναν όλοι εδώ και μήνες

Η Ioυλία στον δεύτερο κύκλο της Γης της Ελιάς, έρχεται σε μεγάλη σύγκρουση με τον Γιώργη, ενώ ο Στάθης, όπως θα δούμε, θα σταθεί στο πλευρό της και θα τη στηρίξει στις δύσκολες στιγμές που την περιμένουν και το περιοδικό TV24 που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Από τη Μαρία Μεταξητινού

Μετά τη σύλληψη της Αθηνάς, η οικογένεια Βρεττάκου είναι έτοιμη να διαλυθεί. Οι μισοί Βρεττάκοι θεωρούν ένοχη την Αθηνά και ότι τους έχει διασύρει σε όλη τη Μάνη και οι υπόλοιποι, με πρώτη και καλύτερη την Ιουλία, θεωρεί την Αθηνά αθώα και θύμα στυγνού εκβιασμού από τον Δημήτρη. Η Ιουλία, αμέσως μετά τη σύλληψη της Αθηνάς, έξαλλη με τη συμπεριφορά τού Γιώργη, στην κυριολεξία θα τον στήσει στον τοίχο, γιατί πρώτα απ’ όλα της απέκρυψε ένα τέτοιο γεγονός το οποίο αφορούσε άμεσα την οικογένειά της, ενώ θα του προσάψει και μεγάλη αλαζονεία για τον τρόπο με τον οποίο ενήργησε.

Η Iουλία κάνει μια λεκτική επίθεση στον Γιώργη και του λέει ότι δεν τον αναγνωρίζει. Ότι η συμπεριφορά του είναι απαράδεκτη και ότι κάνει ένα τραγικό λάθος αν νομίζει ότι η Αθηνά είναι ικανή για φόνο.

Ωστόσο, η Ιουλία αυτό που συνειδητοποιεί και την πληγώνει περισσότερο απ’ όλα είναι ότι ο άντρας της δεν την υπολογίζει και ότι βάζει πάνω απ’ όλα τη δουλειά του και τον εγωισμό του. Κάτι τέτοιο δεν μπορεί να το δεχτεί και πάνω σ’ έναν καβγά, όπου ο Γιώργης της δίνει τελεσίγραφο, ανοίγει την πόρτα και φεύγει (δείτε εδώ ποια θα είναι η νέα γυναίκα στη ζωή του Κουράκου).

Όπως θα δούμε στα νέα επεισόδια, η απόφασή της να χωρίσει με τον Γιώργη είναι αμετάκλητη, όσο και αν όλοι προσπαθούν να της αλλάξουν γνώμη. Ωστόσο η κοπέλα είναι βαθιά πληγωμένη και σε μια τυχαία συνάντησή της με τον Στάθη, του ανοίγει την καρδιά της. Ο Στάθης, από την άλλη, έχει μάθει τι έχει συμβεί και από την πρώτη στιγμή κάτι μέσα του αλλάζει. Ξέρει ότι η αγάπη του για την Ιουλία είναι πάντα σταθερή και ότι δεν πρόκειται ποτέ να σβήσει.

Γη της Ελιάς Στάθης Ιουλία

Οι δυο τους έρχονται και πάλι κοντά, ο Στάθης την αγκαλιάζει και της λέει ότι αυτό που ευχόταν πάντα είναι να τη βλέπει ευτυχισμένη. Και η Ιουλία όμως αισθάνεται ότι ο Στάθης ήταν και θα είναι ο άντρας της ζωής της, αλλά η σχέση του με την Εύα δεν την αφήνει να εκδηλώσει όσα θα ήθελε. Το ίδιο συμβαίνει και με τον Στάθη όμως, αγαπάει βαθιά την Ιουλία, παρ’ όλα αυτά δεν θέλει να πληγώσει για άλλη μια φορά την Εύα. Ενα «παιχνίδι» έρωτα, πόνου και κρυφών συναισθημάτων αρχίζει. Οι δυο τους ακροβατούν σε ένα τεντωμένο σχοινί, που κάποια στιγμή είναι σίγουρο ότι θα σπάσει...

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς - αποκλειστικό: Το σατανικό σχέδιο της Αρετής για να χωρίσει Φίλιππο και Βασιλική

Γη της Ελιάς: Την αφήνουν όλοι και μένει με τον Αλέξη - Οι δύσκολες ώρες της Μυρτάλης στον δεύτερο κύκλο