Από TV24 Team

Ο νέος κύκλος του Σασμού αναμένεται να έχει λίγο απ' όλα. Πάθη, έρωτες, βεντέτες και έναν βαρβάτο χωρισμό, όπως μαθαίνουμε μέσα από το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Κατερίνας Παπαγιαννοπούλου στο περιοδικό TV24 που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα.

Το ζευγάρι που θα τραβήξει χωριστούς δρόμους δε θα είναι άλλο από τον Σταύρο και την Αργυρώ. Η πρωταγωνίστρια της σειράς θα καταλάβει ότι ο πραγματικός της έρωτας είναι ο Αστέρης και έτσι οι δυο τους θα είναι και πάλι μαζί (δείτε εδώ όλο το ρεπορτάζ).

Ο Σταύρος δεν θα αργήσει να καταλάβει την αλλαγή στη συμπεριφορά της, τις ώρες που λείπει από το σπίτι καθώς και το γεγονός ότι συνεχώς ακούει μηνύματα στο κινητό της. Ποτέ όμως δεν θα τη φέρει προ των ευθυνών της, ποτέ δεν θα της ζητήσει τον λόγο, ούτε θα τη βάλει στη διαδικασία να διαλέξει με ποιον από τους δύο άντρες θέλει να περάσει τη ζωή της.

Ο χωρισμός του Σταύρου και της Αργυρώς στον Σασμό

Απλά, όταν σιγουρευτεί για τα συναισθήματα της γυναίκας που αγάπησε, όταν νιώσει πως τελικά η καρδιά της ανήκει αλλού, θα αποχωρήσει διακριτικά. Θα μαζέψει τα πράγματά του και θα φύγει από το σπίτι, παρά τις πιέσεις της Μαρίνας που θα του ζητήσει να κάνει μια προσπάθεια ακόμα για να σώσει τη σχέση τους.

Σασμός Αργυρώ Σταύρος

«Τουλάχιστον προσπάθησα να σε κάνω ευτυχισμένη. Εσένα και τον μικρό Πετράκη. Ήσασταν η ζωή μου, όμως φαίνεται πως η καρδιά γράφει τη δική της ιστορία», θα είναι λίγα από τα λόγια που θα της πει φεύγοντας. Η Αργυρώ δεν θα τον σταματήσει γιατί και η ίδια θα έχει πλέον καταλάβει πως η μοίρα της έχει γραφτεί στο πλευρό του Αστέρη Σταματάκη.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Δημήτρης Ήμελλος: Η πραγματική ηλικία, οι σπουδές και ο γιός του γοητευτικού αστυνόμου του Σασμού

Σασμός: Η απόφαση του ALPHA για το μέλλον της Βασιλικής στη σειρά