Από TV24 Team

Ακόμα μια τραγωδία στην Elif (δείτε εδώ ποια είναι η άλλη). Τα χέρια της με αίμα θα βάψει η Κιγιμέτ καθώς δεν διστάζει να σκοτώσει τη Φικρέτ προκειμένου να μη μάθει κανείς τον αδίστακτο χαρακτήρα της και τα σατανικά σχέδια που έκανε για να καταστρέψει τόσο τη Μελέκ όσο και τους Χακτανίρ.

Ολα θα αρχίσουν όταν ο Μαχίρ αποφασίζει πια να ομολογήσει στη Φικρέτ όλη την αλήθεια για το ποιος είναι, ποια είναι η μητέρα του και τα σχέδια που μαζί οργάνωσαν για να καταστρέψουν τους Χακτανίρ. Αυτή την απόφαση ο Μαχίρ την πήρε όταν έμαθε πως η Φιντάν προσπάθησε για άλλη μια φορά να σκοτώσει τη Μελέκ στη φυλακή, μετά από εντολή της Κιγιμέτ. Ετσι, πάει ο ίδιος στο γραφείο της Φικρέ και ομολογεί τα πάντα: «Η Κιγιμέτ είχε σχεδιάσει να πάρει και την έπαυλη, αλλά και τις μετοχές της εταιρείας για να εκδικηθεί τη Ματσιντέ. Γι’ αυτόν τον λόγο επιδείνωσε την υγεία της Ματσιντέ με το να αλλάζει τα χάπια της. Ηθελε να την κάνει να της γράψει την έπαυλη και παράλληλα έπαιζε παιχνίδια με την οικογένεια Χακτανίρ.

Από την Γιάννα Παπανικολάου

Μόνο ένα άτομο ήταν το εμπόδιο στα σχέδιά της και αυτή είναι η Μελέκ. Η Ματσιντέ είχε αποφασίσει να δώσει κάποιες μετοχές στον ανιψιό της, αλλά όταν εκείνος πέθανε, έψαχνε τη γυναίκα και το παιδί του. Τη Μελέκ και την Ελίφ, δηλαδή», λέει ο Μαχίρ και η Φικρέτ αναρωτιέται πώς τα ξέρει όλα αυτά, όταν εκείνος παραδέχεται: «Είμαι ο γιος της Κιγιμέτ». Η Φικρέτ του λέει πως τον εμπιστεύεται και δεν πιστεύει ότι θα δραπετεύσει, αλλά στο δικαστήριο θα πρέπει ο ίδιος ενώπιον όλων να ομολογήσει την αλήθεια και να υποστεί τις συνέπειες.

Η δολοφονία της δικηγόρου

Η γραμματέας της Φικρέτ ενημερώνει κρυφά την Κιγιμέτ πως κάτι σημαντικό έχει πει ο Μαχίρ στη δικηγόρο και εκείνη συναντάει τον γιο της. Προσπαθεί να τον πάρει με το μέρος της και καταλαβαίνει πως κάτι πολύ σοβαρό έχει συμβεί. Ετσι το βράδυ αποφασίζει να αντιμετωπίσει την ίδια τη Φικρέτ. Πάνω στον καβγά η δικηγόρος αποκαλύπτει: «Είστε μια εγκληματίας που έκλεισε στη φυλακή μια μάνα και τη χώρισε από το παιδί της, που προσπάθησε να σκοτώσει την αδελφή της και που χρησιμοποιεί μέχρι και τον ίδιο της τον γιο για τα σχέδιά της». Η Κιγιμέτ σοκάρεται καθώς δεν πίστευε ποτέ πως ο Μαχίρ θα την πρόδιδε έτσι!

Ετσι, αρπάζει από την τσάντα της δικηγόρου τον φάκελο της Μελέκ και προσπαθεί να τον καταστρέψει, αλλά η Φικρέτ την εμποδίζει. Προσπαθεί να πάρει την αστυνομία τηλέφωνο όταν η Κιγιμέτ σε απόλυτη παραφροσύνη αρπάζει ένα σίδερο και χτυπάει θανάσιμα τη δικηγόρο που πέφτει νεκρή. Η Κιγιμέτ σοκάρεται και προσπαθεί να καλύψει τα ίχνη της. Ετσι πηγαίνει στο δάσος και ανοίγει έναν λάκκο, όπου θάβει τη δικηγόρο. Στη συνέχεια βάζει φωτιά στο αμάξι της Φικρέτ και ρίχνει να καεί και όλος ο φάκελος της υπόθεσης της Μελέκ. Η Κιγιμέτ μονολογεί: «Σκότωσες πια την παλιά Κιγιμέτ και μια άλλη γεννήθηκε. Οσο είσαι σατανική είσαι δυνατή και τίποτα δεν θα μπορεί να σε σταματήσει και να σε ρίξει! Θα το δουν όλοι πια αυτό! Ολοι θα δουν πια τη νέα Κιγιμέτ και θα πληρώσουν όσοι σου προκάλεσαν κακό».

 Κιγιμέτ σκοτώνει την Φικρέτ & την θάβει

 Κιγιμέτ σκοτώνει την Φικρέτ

Περισσότερα στο περιοδικό Tv24 που κυκλοφορεί τώρα σε όλα τα περίπτερα!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Elif - αποκλειστικό: «Τελειώσαμε» - Η Ασλί αφήνει τον Κερέμ

Elif: «Κάντε τη να υποφέρει» - Η Κιγιμέτ δίνει εντολή εξόντωσης για την Μελέκ

TAGS