Από TV24 Team

Ο κακός χαμός με τις αποκαλύψεις στην Elif! Ο Μαχίρ αποφασίζει να ομολογήσει πως είναι ο γιος της Κιγιμέτ, αλλά η αδίστακτη γυναίκα σκοτώνει τη Φικρέτ και εξαφανίζει τον φάκελο της Μελέκ, ελπίζοντας ότι θα μείνει στη φυλακή. Η Μελέκ όμως αποφυλακίζεται και επιστρέφει έτοιμη να αντιμετωπίσει την εχθρό της στα ίσα (δείτε εδώ πως και γιατί αθωώθηκε).

Ο Μαχίρ αποφασίζει πια να ομολογήσει στη Φικρέτ όλη την αλήθεια για το ποιος είναι, ποια είναι η μητέρα του και τα σχέδια που μαζί οργάνωσαν για να καταστρέψουν τους Χακτανίρ. Αυτή την απόφαση ο Μαχίρ την πήρε όταν έμαθε πως η Φιντάν προσπάθησε για άλλη μια φορά να σκοτώσει τη Μελέκ στη φυλακή, μετά από εντολή της Κιγιμέτ. «Ηρθε το τέλος σου, μητέρα», μονολογεί ο ίδιος και πάει στο γραφείο της Φικρέτ. «Μου είναι δύσκολο να σας μιλήσω για όλα αυτά που έχω να πω, αλλά για το καλό της Μελέκ πρέπει επιτέλους να μαθευτεί η αλήθεια. Βασικά, η ουσία είναι πως η έχθρα της Κιγιμέτ για τη Ματσιντέ υπάρχει από πολύ παλιά, όταν ερωτεύτηκαν τον ίδιο άντρα και αυτός επέλεξε τη Ματσιντέ.

Από την Γιάννα Παπανικολάου

Στη συνέχεια η Κιγιμέτ με το παιδί της έφυγαν μακριά και έζησαν πολύ δύσκολα χρόνια. Δούλευε πολύ σκληρά για να μεγαλώσει το παιδί της και η Κιγιμέτ πάντα κατηγορούσε για τη ζωή που ζούσε την αδελφή της. Ετσι είχε σχεδιάσει να πάρει και την έπαυλη, αλλά και τις μετοχές της εταιρείας για να την εκδικηθεί. Γι’ αυτόν τον λόγο επιδείνωσε την υγεία της Ματσιντέ με το να αλλάζει τα χάπια της. Ηθελε να την κάνει να της γράψει την έπαυλη και παράλληλα έπαιζε παιχνίδια με την οικογένεια Χακτανίρ. Μόνο ένα άτομο ήταν το εμπόδιο στα σχέδιά της και αυτή είναι η Μελέκ. Η Ματσιντέ είχε αποφασίσει να δώσει κάποιες μετοχές στον ανιψιό της, αλλά όταν εκείνος πέθανε, έψαχνε τη γυναίκα και το παιδί του. Τη Μελέκ και την Ελίφ, δηλαδή. Ομως η Μελέκ συστήθηκε στην οικογένεια ως Σερτσέ και έτσι η Ματσιντέ δεν ήξερε ότι είχε μπροστά της αυτήν που έψαχνε, αλλά και η Μελέκ δεν έχει ιδέα για όλα αυτά.

Η Κιγιμέτ ήταν η μόνη που το ήξερε. Η Μελέκ άρχισε να υποψιάζεται πως κάτι κακό κάνει η Κιγιμέτ στη Ματσιντέ και έτσι η Κιγιμέτ για να προστατευτεί άρχισε να παγιδεύει τη Μελέκ για να την κατηγορήσει. Ολα ήταν σχέδιο της Κιγιμέτ», ομολογεί ο Μαχίρ και η Φικρέτ σοκάρεται με όσα μαθαίνει. Αναρωτιέται όμως: «Πώς τα γνωρίζετε όλα αυτά;», τον ρωτάει και τότε εκείνος ρίχνει τη βόμβα: «Ημουν κι εγώ μέρος αυτού του σχεδίου! Είμαι ο γιος της Κιγιμέτ”» Και συνεχίζει: «Εναντιώθηκα μαζί της όταν άρχισε να προκαλεί κακό στους ανθρώπους! Κάθε φορά όμως παγίδευε κι εμένα. Στο τέλος όμως αποφάσισα να προστατεύσω αυτούς που ήθελε να κάνει κακό». Η Φικρέτ του λέει πως τον εμπιστεύεται και δεν πιστεύει πως θα δραπετεύσει, αλλά στο δικαστήριο θα πρέπει ο ίδιος ενώπιον όλων να ομολογήσει την αλήθεια και να υποστεί τις συνέπειες. Η Κιγιμέτ ενημερώνεται από τη γραμματέα της Φικρέτ πως ο Μαχίρ είπε κάτι σημαντικό στη δικηγόρο και εκείνη αποφασίζει να την αντιμετωπίσει. Πάνω στον καβγά η δικηγόρος αποκαλύπτει πως ξέρει για τον Μαχίρ ότι είναι γιος της και η αδίστακτη γυναίκα τη σκοτώνει και στη συνέχεια τη θάβει.

'Είμαι ο γιος της Κιγιμέτ' elif

Η Μελέκ αθωώνεται & αποφυλακίζεται

Η μέρα της δίκης ξημερώνει και η εξαφάνιση της Φικρέτ προκαλεί αναστάτωση. Η Μελέκ ανησυχεί, αλλά σύντομα εμφανίζεται μια συνεργάτης της δικηγόρου για να αναλάβει την υπεράσπισή της, προκαλώντας εκνευρισμό στην Κιγιμέτ, που είχε σχεδιάσει αλλιώς τα πράγματα. Ο δικαστής με τα στοιχεία που έχει πια στα χέρια του αθωώνει τη Μελέκ και όλοι χαίρονται εκτός από την Κιγιμέτ. Η Ελίφ περιμένει πώς και πώς να επιστρέψει στην αγκαλιά της μητέρας της, ενώ η Μελέκ γυρίζει στη φυλακή και αποχαιρετάει τις συγκρατούμενές της! Την επόμενη μέρα ο Μαχίρ με την Ασλί πάνε να την πάρουν και πηγαίνουν στο σπίτι της Ασλί, όπου εκεί φτάνει και η Ελίφ. Μητέρα και κόρη αγκαλιάζονται και ξέρουν πως κάνεις πια δεν θα τους χωρίσει. Παράλληλα, όμως, η Μελέκ έχει βάλει στόχο να ξεσκεπάσει την Κιγιμέτ και να προστατεύσει την κόρη της και τους Χακτανίρ από τα σατανικά σχέδιά της.

Περισσότερα στο νέο τεύχος του TiviSirial που κυκλοφορεί τώρα σε όλα τα περίπτερα

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Elif - αποκλειστικό: «Τελειώσαμε» - Η Ασλί αφήνει τον Κερέμ

Elif: «Κάντε τη να υποφέρει» - Η Κιγιμέτ δίνει εντολή εξόντωσης για την Μελέκ

TAGS